fbpx
 • Allergi – Astma – Slitenhet

  Dette har fungert veldig bra for meg. Har hørt mye om hvor viktig det er at hele systemet i kroppen hører sammen og må være i balanse Slik kan jeg leve med allergi uten store problemer. Vi skaffet oss hund og trodde vi måtte gi den fra oss, men denne behandlingen gjorde det mulig for meg å beholde hunden vår. Anbefaler virkelig akupunktur på det sterkeste både for allergi og utbrent / slitenhet symptomer. Gjennomfør antall behandlinger din behandler anbefaler. Sjasmin er en helt fantastisk person og behandler som ser helheten i mennesket.

  Miriam Holtan Balgaard
 • Nevropati i bena

  Min diagnose er nevropati i bena. Hos Alternativ Medisin Røa ble jeg mottatt på en seriøs og profesjonell måte. Har nå gjennomført en rekke behandlinger med klassisk akupunktur. Det ble ikke gitt store lovnader i forkant, diagnosen er ikke enkel, men man ville gjøre et forsøk. Inntrykket så langt er at flere av symptomene er endret og/eller reversert eller stoppet. Terapeuten ga et gjennomført solid inntrykk og fremsto faglig dyktig. Jeg er godt fornøyd med behandlingen. Knut

  Knut
  Knut Alternativ Medisin Røa
 • Cøliaki/mage/tam plager og hjerte/kar lidelse

  Jeg mottar behandling ved Alternativ Medisin Røa. Jeg behandles med soneterapi og akupunktur. Hensikten med behandlingen er å støtte livsstilsendringer og medisinsk behandling for cøliaki/mage/tarm plager og hjerte/kar lidelser. Gjennom samtaler, soneterapi og akupunktur opplever jeg at terapeutens råd og behandling: - gir meg verktøy som bidrar til aksept av plagene og helbredelse - styrker avgiftningsprosessene i kroppen. - styrker fordøyelse, reduserer næringsmiddel intoleranser og øker mangfold i kostholdet. - hennes innsats har styrket min generelle energinivå og kroppens faktiske tiltakskraft i hverdagen. Jeg har hatt 8 behandlinger. Behandlingene skjer samtidig med samtaler hos psykolog og oppfølging hos både fastlege og spesialist i mage/tarm/ernæring lidelser. Greg

  Greg
 • Spiserørsbrokk

  Jeg har blitt betydelig bedre! Men ikke helt bra. Jeg er under behandling fremdeles.

  H.B
 • Barneønske, vekttap, utbrent

  Veldig fornøyd med akupunktøren ved amedisin. Hun lytter, ser mine behov, støtter meg og viser omsorg. Føler meg godt hjulpet og merker at behandlingen hjelper. Den styrker, roer og hjelper på energien. Hun har også hjulpet til å stabilisere mensen.

  Kvinne
 • Mentalstress

  Flink terapeut, rolig og trygg på det ho gjorde. Fantastisk! Kvinne 58

 • Lymfe og nakke plager

  Jeg syns at Sjasmin var kjempeflink. Hun svarte på alt jeg lurte på og jeg lærte mye selv. Har fått gode råd rundt mine utfordringer med lymfer og nakke plager. Mann 47

 • Emosjonell stress med ekstremt dårlig selvbilde

  Hei! Takk for din behandling av meg med akupunktur og stor tilstedeværelse i samtaler rundt mine utfordringer. Jeg fikk en god følelse av å bli godt lyttet til og grundig kartlagt i startfasen. Deretter var det en behandling som ga veldig tydelige resultater og god virkning allerede etter første behandling. Det tyder på at Sjasmin Butt vet godt hva hun gjør og analyserer pasientene sine grundig. Jeg vil på det sterkeste anbefale behandlingen

 • Immunforsvar

  Etter 20 år med bronkitt var det på yide å ta langsiktig behandling. Anne Karin startet med fotsone - og akupunktur behandling allerede i september med ukentlige behandlinger til korona viruset kom. Jeg er sjeleglad for oppjustert immunforsvar og har ingen hoste (noe hun har hatt i mange år gjennom hele vinterperioden). Utrolig fornøyd med forarbeidet i fjor og i år. Jeg er frisk som en fisk. Vesla

  Vesla
 • Ble ikke gravid på egen hånd

  Vi ønsket oss et barn til, men jeg ble ikke gravid. Etter å ha gåt til behandling i noen måneder fikk jeg jevn syklus og ble gravid. En fantastisk opplevelse.

  Kvinne 34 år
 • Nedsatt immunforsvar og dårlig søvn

  Veldig fornøyd med behandlingen som startet for snart 5 måneder siden. Har vært forbausende frisk hele tiden siden starten noe som ellers er høyst uvanlig for meg. Også nattesøvnen er mye bedre. Hun anbefales sterkt!

  Anne
 • Effektiv behandling av plager etter kreftbehandling

  Gjennom behandlingen hos You Ping, forsto jeg at plagene mine stammet fra cellegiften jeg fikk for over ti år siden. Den hadde overbelastet leveren min. Hun fikk meg til å slutte med alkohol, som var en tilleggsbelastning for leveren. Hun gjorde meg også oppmerksom på at stress belaster leveren og at jeg er blitt spesielt sensitiv mot stress. Jeg har gått hos henne i to og et halvt år, og kan ikke få lovprist henne nok.

  Margareth Bentsen
 • Modningsakupunktur

  Hei Anne Karin. I natt kom prinsessen - ett døgn før igangsetting av fødselen. Bare 1,5 time på fødestua. Drømmefødsel! Takk for hjelpen! Marie Her hører det med å fortelle at det har vært utført modningsakupunktur i de siste ukene før fødsel og det hele har forløpt flott. Ønsker mor og barn lykke til på ferden.

 • Smerter og søvnproblemer etter cellegift og immunmedisin

  Nervesmerter i kropen inntil 16 ganger i døgnet. Ble redusert til det halve etter 1. behandling med akupunktur. Gjennomgikk 11 ukentlige behandlinger hvor også hetetokter ble kraftig redusert. Vedlikeholdt behandling til hver 3. uke for å få energibalanse i kroppen. Langvarig cellegift og immunmedisin etter kreftoperasjon var årsak til at jeg søkte hjelp med akupunktur. Alternativet/tilbudet ved sykehuset var nervepiller som døyvet smertene, men påførte meg svimmelhet, kvalme og magesmerter (bivirkninger). Den eneste bivirkningen ved akupunktur er økonomisk. Behandlingen dekkes ikke av trygdekontoret, men jeg prioriterer og sparer på andre ting. Jeg føler ikke at akupunkturen forsøker hevde seg og konkurrere med den behandlingen jeg har fått, men tvert imot møter stor forståelse for alt jeg har vært gjennom fra leger. You Ping respekterer og møter meg som klient. Det var et skriv fra lege på Radiumhospitalet som gjorde at jeg tok kontakt med Amedisin og akupunktur. Det stod i skrivet at mange har god effekt av akupunktur og da ingen medisin hjalp meg og jeg hadde fått mye i kroppen ville jeg forsøke akupunktur og ta tiden til hjelp. Det har gitt gode resultater for meg.

  Eva Dons
 • Oppblåst mage med mye smerter

  HEi igjen Anne Karin :) Gladmelding : Jeg spiser lettkokt havregryn til frokost uten plager ...JIPPI :) Du lovet meg en god sommer  -  og DET har jeg FÅTT :) ....din behandling har vært alfa omega for meg - kan ikke sammenligne status i april og juli  (det er natt og dag) Nå føler jeg overskudd som jeg ikke har hatt på ÅR  -  det sier ALT. Les hele hennes historie her: https://www.amedisin.no/artikler/oppblasthet-og-sterke-magesmerter-forsvant/

  Vigdis
 • pco

  Jeg har fått behandling for min pco og legen kan bekrefte at alle cyster er nå borte

  AK
 • Nedsatt energi – utbrenthet

  Jeg har - i flere omganger - gått til You Ping for å bygge opp energien min. Stress setter seg i leveren. Det gjør også et normalt alkoholforbruk. You Ping har fått meg til å legge om livsstilen og kutte ut alkoholen. Hun er usedvanlig profesjonell akupunktør, som med stor presisjon lokaliserer punktene der hun skal sette nålene. Gjennom samtaler med meg forstår hun akkurat hva problemet er. Energien kommer gradvis tilbake og livsgleden likeså.

  Bærums - kvinne
 • Slitenhet og dårlig søvn

  Mitt problem var utrolig slitenhet og en dårlig søvn. Jeg har blitt bedre i løpet av behandlingen. Også at jeg har endret kosten har påvirket denne bedringen. Har fulgt rådene.  

  Mann 50
 • Overgangsplager

  Akupunktur var redningen ved plager i overgangsalder. Overgangsalderen kan by på utfordringer som ikke alltid er like lette å håndtere. Svettetokter, ubalanse og uro i kropp og sjel, er noe av det som jeg opplevde. Jeg tok kontakt med henne og ved hjelp av akupunktur og råd om kosthold, ble mine plager raskt redusert. Jeg hadde en meget positiv erfaring av hennes behandling. Jeg har anbefalt behandlingen til flere av mine venninner, som har hatt tilsvarende erfaring. Akupunktur gir ingen negative bivirkninger, men gir raskt utslag på symptomene. Det var også viktig for meg å få råd og bevisstgjøring rundt påvirkning av maten vi spiser og forholdet til f.eks svettetokter. Det er ikke nødvendig å lide seg gjennom overgangsalderen!

  Tone T., 52 år
 • Pollenallergi

  Helt siden jeg var barn, har jeg vært plaget av pollenallergi. Da sesongen med bjørke- og gresspollen kom, følte jeg meg ofte veldig dårlig. Jeg nøs mye og klødde i øyene og halsen. Tidligere måtte jeg bruke allergimedisiner for å dempe plagene, men bivirkningen av medisinene var at jeg følte meg veldig slapp i kroppen. Jeg fikk da blant annet vansker med å konsentrere meg på skolen, som under tentamen og eksamen. Heldigvis fikk jeg en anbefaling av en av mine venner om å gå til akupunkturbehandling. Symptomene ble mye mindre etter bruk av akupunktur. I år tok jeg for eksempel en runde med akupunkturbehandling før pollensesongen kom, og jeg merket da veldig lite av noen symptomer under perioden med mye pollen. Jeg vil anbefale videre til andre som også er plaget av allergi om å ta akupunkturbehandling, for det hjalp meg veldig!

  Kevin S., 20 år
 • Generell styrking, bihulebetennelse

  I 1993 tok jeg min første akupunkturbehandling hos You. Med kortere opphold, har jeg fått behandling i 17 år. Det sier vel kanskje aller mest om at dette hjelper meg og er godt for min kropp! Det er ikke alltid at jeg ønsker at piller skal løse opp i problemene og vondtene mine. Jeg har søkt henne av ulike grunner, og den mest akutte hjelpen har jeg fått ved bihulebetennelser. I en periode av mitt liv var jeg mye plaget med dette og akupunkturen hjalp. Jeg slapp å påføre kroppen penicillin-kurer, med nedbryting av immunforsvaret. Arbeidet mitt er til tider veldig stressende og jeg klarer ikke alltid å legge inn de pausene kroppen min trenger. Immunforsvaret brytes også lett ned i slike perioder. Akupunktur har jeg her brukt forebyggende, for å klare å stå i mot. Resultatet er at jeg tar sjelden imot forkjølelser og influensa-lignende sykdommer. Selvfølgelig må jeg også gjøre noe selv, både med sunn kost og trening, men det er ikke alltid jeg er like flink! Jeg er veldig glad for å ha hennes behandling gjennom akupunktur.

  Bente T., 61 år
 • Barnløshet

  Etter over 3 år med forsøk på familieforøkelse har vi endelig lykkes! I det tredje og siste IVF- forsøket ville jeg sikre meg at jeg hadde forsøkt alt. Foruten å ha fått anbefalt You Ping som faglig dyktig, gjorde det inntrykk når jeg fikk høre om flere kvinner som etter mangeårige mislykkede forsøk rapporterte å ha blitt gravide under behandling av You Ping. Jeg har gått til akupunktør tidligere, men aldri kjent den effekt jeg har hatt hos You Ping - du kjenner rett og slett at kroppen jobber. Jeg er sikker på at hun har en god del av æren for at det har gått bra denne gangen. Hun har satt nåler mot stress, for økt blodgjennomstrømning til livmoren og i tillegg til enhver tid vurdert hvilke andre behov jeg har hatt fra gang til gang. Mine varmeste anbefalinger går til You Ping. Evig takknemlig

  Linda 39 år
 • Ryggplager

  I mange år hadde jeg store smerter i ryggemusklene. Av og til låste ryggen seg som følge av overbelastning, slik at jeg ikke klarte å bøye meg. Jeg prøvde fysioterapi og har vært hos kiropraktor, men det er først og fremst akupunktur som har hjulpet meg mest. Etter noen akupunkturbehandlinger hos You Ping følte jeg at musklene ble helt smertefrie. Jeg har også fått mye bedre bevegelser i ryggen. Jeg vil anbefale You Pings akupunkturbehandling på det sterkeste, for livskvaliteten min er blitt mye bedre etter at jeg ble kvitt med smertene i kroppen. Jeg føler meg som et nytt menneske. Nå tar jeg akupunkturbehandling annenhver uke for å drive vedlikehold og forebygging.

  Martin K 50 år
 • Migrene

  Jeg har hatt migrene i 50 år, prøvd "alt" både hva leger, homeopater, kiropraktorer, andre akupunktører har hatt å by på! Det har blitt mye bruk av alle typer medisiner opp gjennom årene og da særlig imigran o.l.de siste 15-16 årene. Dette sliter på kroppen! Da googlet jeg meg fram til You Ping, jeg ville til en som hadde lært dette i Kina! Hun sa at migrene er vanskelig og at hun nok ikke kunne hjelpe meg og bli kvitt den, men at jeg ville få redusert anfallene! Dette har hun klart!! Jeg har mange færre anfall, de har vært mye svakere. Jeg har ikke vært sengeliggende med oppkast etc siden jeg begynte hos You Ping, og inntaket av imigran er sterkt redusert! Jeg er veldig fornøyd!!

  Gro L 63 år
 • Bihulebetennelse

  Jeg har slitt med gjentatte bihulebetennelser, og blitt behandlet med antibiotika uten resultat. Valgte så å forsøke akupunktur med resultat allerede ved første behandling. Etter at jeg var ferdigbehandlet har jeg ikke hatt bihulebetennelse.

  V.Dalseg
 • Smerter under foten

  Nå har foten min vært så bra at jeg har bestemt meg for å avslutte behandling. Ønsker å takke deg- Anne Karin Gjørtz for god behandling, og alt du har lært meg om kosthold. Du er en meget behagelig person, og jeg kommer til å anbefale deg til andre

  O.
 • Spontan aborter

  Etter å ha vært plaget av migrene, stivhet i nakke og skuldre, i tillegg til et antall spontanaborter, fikk jeg tips om å prøve akupunktur. Jeg merket raskt, etter få behandlinger, hvilken energi kroppen min fikk. For min del har dette vært en utrolig effektiv behandling som har forandret min tilværelse totalt. Migrenen og stivheten er så godt som forsvunnet og jeg er nå gravid på normal måte. You Ping er profesjonell, flink og har stor kompetanse. Jeg har vært kunde i 1,5 år og skal fortsette så lenge jeg kan. Jeg rekommanderer You Ping på det sterkeste.

  Ida E 40 år
 • PCO

  Hei igjen Anne Karin! Jeg var på GU ( gynekologisk undersøkelse) på Volvat sist uke, vanlig rutinekontroll med celleprøver. Det morsomme er at jeg ikke lenger kan klasifiseres som en PCO- kandidat. Det er ikke et spor av det en gang... Eggstokkene var helt 100% normale, ikke en eneste cyste og hun kunne på UL (ultralyd) se tydelig at det var eggløsning på gang på høyre side. Jeg fikk nok en gang høre at jeg ser veldig fertil ut  Jeg er regelmessig som en klokke og alt er helt topp, og det enda det er godt over et år siden jeg kuttet ut behandling hos deg! Det er helt utrolig.. så takk for det

  En meget fornøyd dame
 • Rygg/bekken + frozen shoulder

  Allerede etter 2 behandlinger merket jeg stor forskjell. Mye mindre smerter, så hverdagene er blitt betydelig lettere. Gleder meg til å fortsette behandlingen. En virkelig dyktig terapeut. Anbefaler Alternativ Medisin Røa på det sterkeste.

  Rygg &frozen shoulder syndrom
 • Smerter i rygg, forstoppelse

  Jeg er mye, mye bedre med smerter og føler meg veldig, veldig fornøyd med behandlingen

  S.M
 • Pollenallergi

  Har de seneste årene slitt med allergi på våren og blir ganske slått ut av det. Har fått øreakupunktur av Anne Karin som fungerer veldig bra. Får kun 2 nåler i hvert øre og da går det ca 1 døgn og så føler jeg meg pigg igjen. Utrolig enkelt og effektivt

  Jarl
 • Nakkevondt

  Jeg ble raskt bedre og behandlingene var veldig bra for meg. Jeg vil komme tilbake til Alternativ Medisin Røa og deres dyktige terapeuter hvis det kommer igjen eller jeg får andre lidelser.

  BW
 • Lav energi, tretthet, hudproblemer

  Hudproblemene har forsvunnet og energien har kommet tilbake. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler behandlingen på det sterkeste.

  OD
 • Hetetokter, søvnløshet

  Bedre balanse, bedre søvn. Mindre hetetokter, men det er også høst/vinter - lavere temperatur ute.

  Bente
 • Dårlig søvn, lite energi, mistet mens

  Søvnen er blitt bedre Bedre energi Menstruasjonen er ikke kommet tilbake enda Anbefaler behandling på det sterkeste.

  GB
 • Uteblitt menstruasjon, dårlig søvn

  Jeg er 45 år og har tatt 14 behandlinger. Jeg har fått tilbake menstruasjon som har vært borte i 6 måneder. Søvnen er blitt bra og jeg har fått mer energi

  GB
 • Generell styrking

  Etter at jeg satte igang med behandlingen har jeg merket store forandringer i kroppen. Jeg har fått ny hverdag uten hyppige helseproblemer, slik det var tidligere. Jeg er mer opplagt, har mer energi og overskudd i hverdagen. En svært dyktig terapeut som har bred kunnskap om kroppen og har vært en hjelpende hånd for meg og de helseplagene jeg har hatt. Hun har gitt meg styrke som jeg trenger for å ha kroppen i balanse.

  Anonym
 • Smerter i skulder, nakke, hodepine

  Problemene ble først låst opp i og forminsket. Hodepinen forsvant først. Nakken ble bra. Skulderen fikk først bevegelse i smerten, så ble den svakere og tilslutt kan jeg ikke kjenne noe smerte

  Margrethe
 • Plantarfasitt

  Jeg har slitt med plantarfasitt i 2,5 år. Etter 12 behandlinger med soneterapi og akupunktur er smertene borte. Helt fantastisk. I tillegg har jeg fått mere energi og er enda blidere enn før. Tusen takk.

  Hilde Brenden
 • Ulcerøs colitt og gravid kvalme

  Føler et velbehag og er blitt noe bedre, til tross for at jeg har kuttet ut alle medisiner i fbm. svangerskapet. veldig glad for at jeg slipper å ta medisiner

  A
 • Migrene og stive skuldre

  Jeg har i lang tid slitt med migrene og stive skuldre. Etter å ha gått til amedisin et halvt år, har ting virkelig stabilisert seg, og jeg har blitt betydelig bedre. Hun er utrolig flink til å finne de riktige punktene for behandling, samt gode alternativer når det eventuelle punktet blir for ømt. Jeg har allerede anbefalt amedisin til venner, og vil fortsette å gå til behandling her.

  Vibeke V
 • Svimmel og ustø

  Etter 2 ganger følte jeg meg mye bedre, og ble ikke svimmel etter jobb, som jeg hadde blitt hver dag de siste ukene. Etter 3 ganger vil jeg anta at jeg er ca 80% bedre. Føler at jeg blir helt frisk igjen nå. PS. Men behandlingen gjør vondt innimellom.

  Tove
 • ørebetennelse, mangler menstruasjon, lite energi

  Jeg har fått tilbake mensen på kort tid

  Ka
 • søvnproblem, mangel på energi

  Jeg har fått 12 behandlinger. Søvnen har blitt bedre, spesielt den siste uken. Har også fått gradvis mer energi.

  Bjørg B
 • Korsryggsmerter og hofte problem

  Jeg har hatt 3 timer og allerede etter andre time følte jeg meg helt bra. Plagene har forsvunnet. Og jeg er veldig fornøyd

  E.G
 • Overgangsproblematikk + pollenallergi

  Etter behandling kan jeg sove en hel natt uten å våkne opp gjennomvåt. Hodepinen er borte. Pollensesongen har ikke startet ennå, så der kan jeg ikke si noe ennå. Behandlingen gir meg også mer energi enn hva jeg har hatt siden starten på menopausen for 1 1/2 år siden

  Kvinne
 • Helvetesild

  Jeg er 75,9 % bedre - ingen plager. Fortsatt litt ubalanse i kroppen - venstre side er nummen

  Per
 • Hodepine, skulder og nakke smerter

  Har virket svært bra. Jeg er fornøyd

  Karin
 • Tannverk, spent muskulatur i kjeve

  Jeg føler meg bra. Tannverken er borte. Kjeven er ok

  Eli
 • Ødem i bena mot slutten av graviditet

  Hadde store ødem i bena ( i ca 2 uker) Etter 2 behandlinger merket bedring. Som leder av klinikken tillater jeg meg å tilføye viktig informasjon vedrørende dette caset: Hun hadde enorme ødemer - bena var som 2 stokker - og dette gikk høyere enn bare i bena. Som høygravid - 1 uke igjen til termin - hadde hun ingen wc-runder på natta og på dagen var det også sparsomt med urin. Hun hadde økt vekten med 10 kg bare den siste uken. Kroppen slet noe enormt og hun kunne nesten ikke gå på bena av smerter. Hun brukte et par sko fra mannen, som var de eneste hun fikk på. Hun hadde født 2 barn fra før og visste utmerket godt at det var ikke slik situasjonen skulle være. Vi bad henne først kontakte sykehuset pga at vi var redd for både hjerte og nyrer. Hun kom tilbake omgående med beskjed om at hun fikk ikke komme dit - de kunne uansett ikke gjøre noe for henne før fødselen var over ! En av våre akupunktører ønsket å samtale med henne og gav henne påfølgende behandling med akupunktur og soneterapi. Resultatet ble 5 toalett turer på natta med mye urin hver gang. Ny behandling dagen etter til tross for at dette var lørdag  - samme resultat - mye urin. atter ny behandling på søndag! og da kunne terapeuten se beinskjellettet i leggene - ødemene var gått betydelig ned og kunden hadde det mye bedre. Etter vår mening var nå en farlig og ubehagelig situasjon avverget og kunden kan se frem til resten av sin tid frem til fødselen med glede. Lidelsen og den uholdbare situasjonen hennes er forbi.

  Gi Te
 • Depresjon, høyt blodtrykk,

  Veldig fornøyd! Har hjulpet på depresjon/søvn, tar ikke lenger sovemedisin, men fortsatt antidepresiva. Mye mykere i kroppen og bedre blodsirkulasjon - føttene er ikke lenger konstant kalde. Mindre muskelsmerter. Blodtrykket er lavere, har trappet ned på blodtrykksmedisinene og skal nå slutte helt. Dette er i samråd med min lege. Konklusjon: Almentilstanden er blitt mye bedre og livskvaliteten likeså !

  MNB
 • Tett nese, uteblitt menstruasjon,

  Nese og lunge er helt bra etter 9 behandlinger. Menstruasjon tilbake etter 2 behandlinger. Vil fortsette i minst 3 mnd pga menstruasjon. Veldig fornøyd med behandlingen

  Inger
 • Prolaps i nakke med påfølgende hodepine

  Jeg har blitt betydelig bedre etter å ha fått akupunktur. Behandling har vært mer effektiv enn all annen behandling jeg har prøvd.

  O.S
 • Psoriasis

  Siden 1994 har jeg vært plaget av psoriasis. For det meste utbrudd på legger og albuer, samt noe på oversiden av hendene. Hudspesialister m.m. har behandlet meg og det meste har blitt forsøkt. Det har vært salver, dietter o.s.v. uten at noe har hatt noen annen virkning enn å dempe symptomene noe. Etter en del år begynte jeg å få en forståelse for at den eneste behandlingen som nok ville hjelpe var om man behandlet selve årsaken til psoriasisen. I den sammenhengen var konseptet med akupunktur mest tiltalende. Når jeg så kom til Alternativ Medisin Røa for å forsøke akkupunktur, så var min forbløffelse total når jeg etter ca. 8 behandlinger opplevde at all psoriasisen forsvant. Jeg kunne forstå at nyrene ikke klarte den jobben de var satt til 100 % og at huden på mange måter fungerer som den "tredje nyren". Avfalsstoffer blir derfor skilt ut gjennom huden og kan fremstå som psoriasis. Det ble satte derfor nåler som skulle bedre nyrefunksjonen. Tydeligvis med stor virkning. Det ser ut til at jeg i mitt tilfelle har funnet den behandlingsformen som virker.

  Svein
 • Rygg-, hode- og mens smerter

  Det har virket kjempebra og jeg la tidlig merke til at jeg hadde mindre smerter

  Mai
 • Ryggproblem og ujevn energi, ofte trøtt

  Behandlingen har tatt bort min ryggsmerte. Jeg har jevnere energi i kroppen og jeg har bedre fokus og nærvær.

  Anton
 • Smerter i arm pga forkalkninger

  Det tok en del mer tid og flere behandlinger enn jeg ble forespeilet, og før terapeuten fant helt riktig tilnærming, men merket effekt helt fra start og er nå mye bedre

  Pasient
 • Overgangsalder og plager relatert til dette.

  Svært god effekt av behandlingen. Overgangsplagene er forsvunnet. Ikke hetetokter eller nattesvette og sover hele natten.

  A. Halvor
 • Benskjørhet – ostoporose

  Etter en kontroll hos legen fikk jeg beskjed om at jeg måtte begynne med medisiner for benskjørhet - noe jeg slett ikke hadde lyst til. I forbindelse med behandling ved Alternativ Medisin Røa og Anne Karin pga noen kraftige nakkesmerter, hadde jeg fått høre om en krem som en lege benyttet seg av i Norge med fantastisk resultat på benskjørhet. Jeg tok kontakt med henne siden jeg regnet med at jeg ikke hadde noe å tape på å forsøke denne kremen. Hun fortalte meg at dette ville ikke endre noe over natten, men at jeg måtte ha tålmodighet. 2 år etter med daglig bruk av denne kremen - Progestacare krem - var jeg til kontroll ved Sentrum Røntgen institutt og her følger kommentaren til Radiologen: " Benmineralanalyse. Pasienten har en meget tilfredsstillende kalkmasse med verdier i ryggen som tilsvarer aldersgjennomsnittet og med verdier i øvre ende av venstre lårben som ligger 0,7 standarddeviasjoner over aldersgjennomsnittet. Jeg oppfatter forholdene som meget tilfredsstillende. Fra tidligere har vært reduksjon i kalkmasse, men dette er et helt normalt aldersbetinget kalktap som ikke bør tillegges noen betydning." Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å få denne tilbakemeldingen fra radiologen. Behandlingen med Progestacare hadde fungert helt ubeskrivelig fantastisk. Jeg er kjempefornøyd med progestacare kremen og vil bruke den så lenge jeg lever.

  Marit
 • Hjerneskade etter ulykke

  Hei Jeg har gått til amedisin grunnet "post commotio syndrom". Etter hjernerystelsen hadde jeg unormalt søvnmønster, svimmelhet og hodepine. Vanlig skolemedisin vet ikke helt hva de skal gjøre med dette, annet enn at det tar tid (og muligens anti-depressiva). Heldigvis har jeg en lege med en vid horisont, og han foreslo akupunktur. Jeg fant Alternativ Medisin Røa Kombinasjonen av homeopati, akupunktur, soneterapi og cellesalter har fått meg raskt opp i form igjen. Nå er det tre uker siden første behandling, og livskvaliteten min har forbedret seg vesentlig. Jeg anbefaler gjerne AMR

  Vanja
 • Manglende mens og pco

  Manglende menstruasjonssyklus og pco - behandlet med soneterapi, akupunktur og kost. " Jeg fikk min første menstruasjon som 13 åring, problemet var at jeg ikke ble regelmessig. Da jeg ble 16 og fortsatt hadde menstruasjon i alt fra 3-12 ukers mellomrom valgte fastlegen min å sette meg på p-piller. Dette var for å hjelpe kroppen å regulere syklusen som han sa. Jeg gikk på de i et år og hadde selvsagt regelmessig "blødning" den perioden. Da jeg sluttet igjen som 17 åring gikk det et helt år uten at jeg fikk mensen. Jeg fikk da time hos gynekolog på Volvat, hun tok en UL(ultralyd) av eggstokkene og konstaterte raskt at dette var PCO eggstokker. Til tross for at jeg ellers var en slank jente 170 høy og 57 kg, ikke et eneste mørkt hår på kroppen eller en kvise, så var hun helt overbevist om dette var PCO. Behandlingen var p-pillen Diane. Det ble også tatt noen blodprøver som jeg fikk vite underbygget mistanken om PCO. Jeg gikk på Diane i en årrekke, hadde noen få avbrudd uten at det resulterte i at jeg fikk menstruasjon, så da ble det til at jeg gikk på de igjen. Så for ett år siden begynte jeg å gå til Anne Karin på Alternativ Medisin Røa. I utgangspunktet fordi jeg slet med fordøyelsen, men jeg fikk også ganske raskt anbefaling om å kutte ut p-pillene. Jeg var litt skeptisk, fordi jeg hadde lest om jenter med PCO som fikk både hårvekst og kviser etter å ha sluttet på p-piller. Men etter 10 år på p-pillen, så skjønte jeg jo mitt eget beste. Så jeg kuttet de ut. Det gikk 2,5 mnd og jeg hadde ingen menstruasjon og oppsøkte gynekolog på Volvat for å få lagt inn en kobberspiral. I forbindelse med dette ble det tatt en UL som konkluderte med at begge eggstokkene mine hadde PCO preg med flere cyster på både høyre og venstre side. Gynekologen ville derfor ikke legge inn noe kobberspiral, hun ville gi meg p-ring for å regulere syklusen min. Hun var veldig bestemt på dette og jeg lot meg nesten overtale, men p-ringen ble heldigvis liggende i kjøleskapet hjemme. Jeg ville fortsette å se hvordan kroppen min kunne fungere uten kunstige hormoner til tross for at jeg hadde masse cyster på begge eggstokkene mine. Etter 3,5 mnd med fotsoneterapi dro jeg til Heggeli Helhetsmedisin for å ta et blodprøvespeil. Jeg var nysgjerrig på hvordan hormonene mine så ut etter så lang tid på behandling og om jeg faktisk hadde noen hormonforstyrrelse i det hele tatt eller hva dette dreide seg om. Derfra fikk jeg et helt perfekt blodprøvespeil, alt var 100% normalt! Det var ikke ett tegn på PCO på prøvene og legen der forklarte meg at kvinner som ikke går i syklus kan få PCO-preg på eggstokkene. Det er derfor lett å mistolke dette som PCO, og hun mente derfor jeg bare skulle ta det med ro så lenge blodprøvene var så fine som de var. Jeg fortsatte behandlingen hos Ann Karin, tålmodige som vi var, så ventet vi på at dette skulle løsne. Ann Karin var overbevist om at hun skulle få meg i gang igjen! I begynnelsen av mai dro jeg på nytt tilbake til Volvat for å få lagt inn kobberspiral, denne gangen skulle jeg ha viljen min! Det gledelige var at eggstokkene mine hadde langt færre cyster. I utgangspunktet så få at man ikke kunne klassifisere det som PCO, det var under 10 på den høyre og ca 11 på den venstre. Uansett, jeg måtte nesten krangle meg til en kobberspiral fordi gynekologen der igjen ville sette meg på kunstige hormoner. Spiralen kom på plass og jeg fortsatte behandling hos Ann Karin og endelig responderte kroppen.. i slutten av mai kom første menstruasjon på 5,5 mnd. Så gikk det ca 4 uker også kom den igjen, og slik fortsatte det. Nå har jeg hatt regelmessig mestruasjon som en klokke siden mai og alt er helt normalt. Sånn for sikkerhetsskyld oppsøkte jeg en annen gynekolog på Volvat i august for å se hvordan eggstokkene mine så ut. Denne gangen var alt helt normalt. Den ene eggstokken hadde mange store modne eggposer og gynekologen mente jeg så veldig fertil ut. Hvem skulle trodd det? Jeg som fikk PCO diagnose som 18 åring? Jeg er ikke i tvil om at det er fotsoneterapien hos Anne Karin som har fått kroppen min på rett kjøl, fra å alltid ha vært uregelmessig med cyster på eggstokkene og deretter gått på p-piller i 10 år, så har jeg nå helt regelmessige normale sykluser. Fordøyelsen min er også mye bedre enn det den var, akkurat den sitter nok lenger i.. men jeg er ikke i tvil om at behandlingen også skal ta tak i dette. For det er ikke tvil om at kroppen min fungerer mye bedre nå enn før jeg begynte til behandling"  

  Jente 29
 • Mycoplasma + nedsatt immunforsvar

  Veldig bra - er utrolig dyktig.

  Tone
 • Menopause + ondt i led + restless leg

  Fortrinlig! Jeg har mer energi i hjernen, arbeider hurtigere, jeg sover godt, smertene er på retur. Jeg har generelt et bedre velvære og dette blot efter 3 behandlinger

  TW
 • Akupunktur mot urinveisinfeksjon

  Jeg har svært gode resultater av akupunkturbehandling ifm stadig tilbakevendende urinveisplager. Hadde vært gjennom tre ulike pillekurer og var fremdeles svært dårlig da jeg kom til behandling. Allerede etter første behandling var jeg mye bedre; smertene slapp taket og jeg begynte å få tilbake energi og normal søvn. Etter tre behandlinger var jeg så og si helt frisk. Fikk også gode råd om kosthold og tips for god søvn generelt som jeg har hatt god nytte av. Anbefales på det sterkeste!

  Ellen, Røa
 • Forkjølelse og tette bihuler

  Jeg fikk akupunkturbehandling ved Alternativ Medisin Røa da jeg var forkjølet. Nesa rant, og jeg følte meg skikkelig uggen. Hun stakk noen nåler på forskjellige steder i ansiktet mitt (det gjorde ikke vondt!). Deretter sov jeg en times tid, og våknet opp igjen med en helt “åpen” nese og følte meg som ny igjen. Har også ved flere anledninger fått nakke-, rygg- og ansiktsmassasje hvilket anbefales på det sterkeste hvis man vil unne seg total avslapning og velvære fra topp til tå.

  Ingvild
 • Menstruasjonsforstyrrelse / langvarige blø

  Etter litt over 2 ukersbehandling har jeg for første gang på flere år endelig opplevd en normal menstruasjon ( 8 dager) Jeg skal fortsette noen måneder til og er overbevist om at problemet mitt vil bli kurert. I tillegg har jeg opplevd økt energi og bedre søvn allerede.

  Hann
 • Blærebetennelse og artrose

  Jeg har fått stor hjelp ved Alternativ Medisin Røa i flere sammenhenger. En akutt blærebetennelse klarte hun å knekke ved hjelp av akupunktur. Jeg har artrose i begge kneledd og har i perioder sterke smerter og hevelser. Behandlinger gjør at jeg foreløpig slipper å skifte kneledd. En behandling hos AMR gir meg fornyet energi og krefter til å takle en stressende hverdag!

  Astrid
 • Mens smerter

  Jeg føler at etter jeg har vært her 2 ganger og fikk mensen - er smertene foreløpig mindre. De er ikke helt borte, men jeg klarte første dag uten paracet, noe jeg ikke har gjort før. Jeg har bare vært gjennom en dag foreløpig, så jeg får se videre. Behandlingen i seg selv liker jeg veldig godt

  Mat...
 • Svimmelhet, nakke- og skulderproblemer

  Har kun hatt en behandling, men har troen på at denne behandlingen skal hjelpe meg

  Karin
 • Tretthet – kraftløshet

  Føler mer kraft nå og har hatt kun to behandlinger

  E
 • Isjias

  jeg hadde isjias venstre side, bak + legg + søvn + høyre kjeve. Nå er jeg veldig fin etter 4 behandlinger

  Marianne
 • Vondt i håndledd og kne

  Jeg er langt bedre etter få behandlinger

  Fr.
 • Bihulebetennelse

  Føler at jeg har blitt mye bedre

  Ulf
 • Endelig gravid

  Hei Anne Karin:-) Ville bare si takk for all hjelp ifjor, både med kosthold, akupunktur og fotsone. Jeg venter en gutt om bare få uker nå:-) Ønsker deg en fin sommer,

  A
 • Magesmerter og slitenhet

  Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling. Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også. Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg. Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over. De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre. Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort. Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen. Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.

  Ida Marie 21, Oslo
 • Tilbakevendende blærekatarr

  Etter 10 behandlinger - ingen tilbakefall. Veldig positivt, da jeg det siste året har hatt 7 penicillinkurer

  Dame 64
 • Lav melkeproduksjon og tretthet

  Behandlingen har gjort underverker ! Melken var tilbake dagen etter og jeg har hatt energi og god helse gjennom en svært tøff barseltid ! Alternativ Medisin Røa fremstår som meget profesjonell. Superfornøyd og kommer til å fortsette behandlingen i forebyggende formål. 1000 Takk.

  Sv
 • Søvnproblemer

  Det ble bedre med en gang og med flere behandlinger var problemet så godt som helt borte

  AE
 • Magesmerter og oppblåsthet

  Etter 3,5 år med magesmerter og oppblåsthet kom jeg til Anne Karin i håp om hjelp. Jeg hadde vært hos lege hvor jeg tok tester for matallergi og cøliaki, men da disse testene var negative, ble jeg bare rådet til å stresse mindre og spise sunt og regelmessig. De samme rådene gjaldt overalt, men de hjalp ikke! Jeg hadde selvfølgelig prøvd dette de siste årene, så frustrasjonen var stor da legene ikke kunne hjelpe meg mer. Etter første time med Anne Karin skulle jeg begynne på et kosthold hvor alt som trigget magen ble tatt bort, slik at jeg kunne testes for matintoleranse. De første to ukene på dette kostholdet gjorde meg helt energiløs og jeg ble også veldig forkjølet. Men jeg kjente at magen allerede var bedre, og forstod at dette var nødvendig for å bli bra. Jeg hadde meldt meg på Birkebeinerløpet før jul ifjor og gledet meg til å teste meg selv på et 23 km langt løp. Datoen for løpet var dessverre allerede etter to uker på et karbo- og melkefritt kosthold, og jeg var da fortsatt ikke helt frisk. Men jeg ønsket å prøve likevel, så gleden var stor da jeg fullførte hele løpet, og i tillegg uten å måtte ty til karbohydrater! Det er en utrolig lettelse å endelig komme til noen som virkelig ønsker å hjelpe, og som skjønner alvoret i situasjonen. Jeg har såvidt begynt testing av matvarer nå og gleder meg til å snart kunne leve mer normalt igjen med et kosthold tilpasset min mage!

  Jente, 23 år
 • Mageproblemer og skuldersmerter

  Meget fornøyd. Merker framgang og anbefaler dette på det sterkeste.

  M
 • Smerter i rygg

  Jeg har over en tre års periode fått akupunktur og massasjebehandling av Vibeke knyttet til akutte og store smerter i muskulatur i nedre ryggparti og hofte parti. Etter få behandlinger hos Vibeke har plagene alltid blitt borte og jeg kan på det sterkeste anbefale henne som behandler.

  Einar 50 år
 • Bihule / forkjølelse / allergi

  Dette hjalp med en gang - fantastisk. Nesen åpnet seg, var ikke lenger syk. Jeg sa til min mann: Jeg gikk inn syk og kom ut igjen nesten frisk

  Brit
 • Dårlig kne, må bruke krykker

  Min kone bestilte time til meg, da jeg hadde store problemer med bevegelse og mye smerter. Legene ville operere meg! Etter kort tid på de medisinene som jeg fikk foreskrevet, er jeg nå mye mye bedre. Takk for meget god og varm hjelp

  M
 • Pollenallergi – gress

  Jeg føler meg nesten helt symptomfri. Kan være ute hele dagen uten noen allergi reaksjoner. Jeg opplever en " ny sommer " Takk. Totalt 5 behandlinger, merket stor forskjell etter 1.ste beh og gradvis mindre.

  Monica Husum
 • Søvnproblemer

  Etter å ha slitt med stadige oppvåkninger og innsovningsproblemer i over 15 år bestemte jeg meg for å forsøke akupunktur. Etter 3 måneders behandling merker jeg stadig bedring. Nå har jeg flere netter med god søvn enn dårlig søvn. I tillegg har jeg underveis i behandlingen fått akupunktur mot bl.a. urinveisinfeksjon, menstruasjons smerter og forkjølelse - dette også med svært god effekt. Jeg kan anbefale akupunktur til andre med søvnproblemer

  Dame NN
 • Forhøyet trykk i øyne – stær

  Hallo Anne Karin Takk for sist. Jeg gikk hos deg våren i år med intensiv akupunkturbehandling (etter mitt skjønn..) for å prøve å få satt ned trykket i øynene mine. Etter behandling hos deg var jeg til øyelegen to ganger som planla at i september når jeg skulle til kontroll – så ville hun også starte behandling av det høyre øyet også. Jeg behandles idag på venstre øye. Så kommer det som er kjempespennende: I september så sier hun : – ”Dette var rart. Trykket på høyre øyet har gått så mye ned at det ikke er behov for behandling nå”. Også trykket i venste øye har gått litt ned – men det behandles som før. Er det ikke utrolig flott! Jeg sa ingen ting til henne om behandlingen hos deg – ei heller om brødbaking og diverse annet. Hun sa jeg bare kunne komme til kontroll i januar 2011. Skal jeg trekke noen konklusjoner – hvilket jeg skal være forsiktig med. Men, i alle fal l - det har virket nå. Vi har fått utsatt prosessen med medisinering . Jeg skulle jo ønske at det var mulig å holde trykket på et akseptabelt nivå.

  I
 • Munntørrhet, nedsatt smaksans

  Jeg plages ikke lenger av nedsatt spyttsekresjon, metallsmaken er noe redusert og smaksansen er noe bedre. I tillegg er jeg ikke lenger hoven i føtter/ben og min luftveisinfeksjon ble stanset før den utviklet seg til bronkitt eller lungebetennelse som den vanligvis gjør.

  Inger M
 • IBS. Store smerter etter avføring.

  Jeg hadde store smerter etter at jeg hadde hatt avføring og dette gav meg en dårlig livskvalitet. I forbindelse med behandling ved klinikken Alternativ Medisin Røa har jeg fått fjernet mine plager. Behandlingen har bestått av akupunktur og kostveiledning. Før jeg startet behandling hadde jeg en grundig undersøkelse hos lege, for å eliminere muligheten for alvorlig sykdom.

  L
 • Sterke menstruasjonssmerter (menssmerter)

  Jeg har fra ung alder hatt sterke menssmerter hver måned, som har resultert i våkenetter, store inntak av smertestillende og fravær fra jobb og skole på de verste dagene. Etter å ha fått 6 behandlinger hos Tine, hadde jeg min første menstruasjon på mer enn 15 år uten smertestillende. Er veldig glad behandlingen hjalp så godt og kan absolutt anbefale andre med liknende plager å prøve behandling med akupunktur.

  Camilla La
 • Hetetokter – overgangsplager

  Akupunktur brukt som behandling for å redusere mange hetetokter, spesielt på natten har vært vellykket. På dagtid har hetetoktene ikke vært så plagsomme, men også hetetokter på dagtid har minske i antall. Jeg har få eller ingen hetetokter pr dag. Sammenlignet med før jeg begynte behandling er det noe jeg selvsagt er veldig fornøyd med. Nå gjennomføres vedlikeholdende behandling en gang pr måned. Jeg har også fått gode tips om mat/drikke som er ”hete”-fremkallende og holder meg stort sett også unna dem med hell.

  AR
 • Smerter i kjeven

  Etter noen få behandlinger begynte det å virke mot smertene. Nå går jeg jevnlig for å holde det ved like. Utrolig at det kan virke mot så intense smerter. Fra å bruke en del smertedempende piller, bruker jeg for tiden ingen

  Tone Iren
 • Sengeveting 7 år

  Dette har vært kjempebra og gutten er nå tørr om natten, til glede for både voksne og barn. Det har vært en utrolig grei og enkel behandling. Skulle gjerne ha gjort dette tidligere. Takk

  Gutt 7 år
 • Stiv kjeve og nakke etc dermatongositt

  Virkningen er fenomenal! Vi brukte også akupunktur da min mann fikk hjerneblødning og hjerneinfarkt under en operasjon. Resultatet ble at han fikk taleevnen tilbake og andre positive resultater.

  Ranveig
 • Akupunktur god effekt på revmatisme

  Jeg har veldig god bedring av smertene etter behandlingene med akupunktur. Jeg har bedre søvnkvalitet og mindre smerter i det daglige”.

  Nina-Karethe Bø
 • Migrene 1-2 g pr uke – vondt i nakken

  Jeg hadde mye migrene med anfall 1-2 ganger pr uke og som oftest i helgene. Etter 1 år i behandling med soneterapi og akupunktur får jeg migrene ca 1 gang pr mnd og mye lettere anfall. Jeg har opplevd mange helger uten migrene. Nakken har blitt bedre.

  P.Kern
 • Akupunktur

  Etter flere behandlinger med akupunktur hos AMR er menstruasjonen endret merkbart og jeg har ikke hatt behov for smertestillende medisiner i det hele tatt.

  Anonym
 • Smerter under svangerskapet

  Fra å til tider måtte gå med krykker i leiligheten har jeg i løpet avkort tid kunnet gå lange turer helt uten smerter, før under eller etter turen. Har nå i via 38 + 5 av svangerskapet, ingen plager/smerter i bekkenet. Da jeg gikk til behandling en gang i uken ble jeg merbart dårligere mellom hver gang. Når jeg startet å gå 2 ganger pr uke ble jeg sakte men sikkert smertefri.

  Kvinne
 • Kne smerter og energiløshet

  Hei ! Jeg har fått en rekke behandlinger hos deg siden vi startet opp i januar, og har hatt stort utbytte av det. Kneet fungerer bra - og konsentrasjonen og energien er mye bedre. Takk for hjelpen!

  Anonym
 • Stoppet tårefloden

  Behandlingen har fjernet det grå sløret som lå foran det aktuelle øyet som var er angrepet. Det har også stoppet tårefloden.

  Anonym
 • Allergi

  Jeg var veldig plaget med rennende øyne, kløe, tung pust og sår hals. Jeg har prøvd mange ulike typer medisiner, men det var først etter nålestikk jeg ble bedre

  M
 • Kink i ryggen

  Under arbeide i hagen hadde jeg fått en kink i ryggen. Dette bare strammet seg mer og mer. Jeg valgte å bestille time ved Alternativ Medisin Røa og det gav meget gode resultater. Etter noen få behandlinger er jeg helt god igjen

  Jens
 • Musearm – akupunktur

  Jeg, kvinne 37 år gammel, har hatt en musearm i vekslende grad siden 2001. Jeg var nødt tll å gi opp eget foretak pga musearm. Jeg jobbet som oversetter av bøker og var derfor limt til tastaturet i flere enn 8 timer pr. dag Ingen program på pc-en som varslet om pauser og kom med øvelser hjalp meg. Da det først startet, fikk jeg fysioterapi og tøynings- og strekkøvelser, samt belastnings- og avlastningsøvelser. Til ingen nytte. Bare jobbendring ga lettelse. Det ble en rent fysisk jobb ( jobbet som dykkerinstruktør siden 2003) fordi all databruk, selv om det bare var 5 min ved tastaturet, førte til smerter. Pga svangerskapspermisjon har jeg ikke jobbet fysisk annet enn å bære barnet mitt og sove mye mindre, som gjorde at smertene kom tilbake i full styrke. Også (for mye) strikking var heller ikke bra. Da prøvde jeg akupunktur. Klassisk standard akupunktur ga lettelse. Lokal behandling av triggerpunkter på skulderbladets øvre kant og i underarmensmuskulaturen og langs armen gav lettelse i maks 1 uke av gangen. Det eneste som førte til smertene forsvant lengre enn denne uken mellom akupunkturbehandlingen, var å gi opp arbeidet som førte til smertene. Så jeg kuttet ut data og strikking, men jeg kan ikke la være å bære barnet mitt. Etter noen ukers standard behandlinger som beskrevet ovenfor, spurte akupunktøren min meg om hun fikk lov å prøve en ny slags behandling som hun akkurat hadde gått på kurs i: behandling av smerter i f.eks armen og skulderen ved bruk av abdominalpunkter. Og dette fungerte fra første gang. Jeg kunne føle en lettelse gå gjennom armen under selve behandlingen allerede. Smertene lettet umiddelbart og etter 3 behandlinger var de borte mye lenger av gangen, selv om jeg fortsatte å strikke og bruke pc!! Men det deiligste var jo at jeg kunne bære barnet mitt uten at det gjorde vondt. Etter hvert fikk også mitt skadede kne en omgang med Abdominal akupunktur og også de smertene forsvant etter 3 behandlinger

  Marl
 • Fantastisk god effekt akupunktur

  Fantastisk god effekt. Smertefri etter første behandling. Hadde mye hvilesmerter dag og natt

  AH
 • Øresus og spenninger i bena

  Da jeg kom til akupunktur ved Alternativ Medisin Røa, var det i hovedsak øresus og spenninger i legger og lår jeg søkte hjelp for. I starten av behandlingsprosessen oppdaget jeg hvor sliten og stresset jeg var både fysisk og psykisk. Men etter ukentlige behandlinger over 5 måneder har så og si alle fysiske plager blitt borte og jeg har oppnådd store endringer i mitt psykiske liv. Akupunktøren satte meg også i kontakt med samtaleterapeut ved klinikken, som hjalp meg med bevisstgjøring og endringer i gamle og negative tankemønstre.

  Gunnar
 • Utbrenthet – møtt veggen

  Jeg kjente raskt bedring av behandlingen med soneterapi og akupunktur. Min tilstand ved behandlings start var magevondt, mangel på energi, tiltaksløshet, samt indre uro. Nevnte plager/besvær er pr dato betydelig bedret. Magesmertene var til tider meget ubehagelige, nærmest hemmende. Disse er så og si borte. Det er ingen tvil om at behandlingen ved klinikken har hjulpet meg betydelig så langt og at jeg i aller høyeste grad ser "lys i tunnellen". Vil bemerke at jeg ved et par anledninger har følt noe ubehag etter behandling: Migrenelignende hodepine og noe slapphet og utilpasshet. Dette ubehaget har forsvunnet etter ett døgn

  NN
 • Vond hofte

  Jeg har denne gangen fått behandling med soneterapi og akupunktur for en vond hofte. Jeg ble nesten bra etter bare 3 behandlinger, deretter gikk det litt tilbake, men etter hvert nå går det bedre og bedre. Er tilbake for en liten motivasjonsrunde til når det gjelder kost.

  Lars H.
 • Behandling for blærekatarr

  Jeg har vært kunde her med forskjellige plager. Det startet med svake urinveier og stadig tilbakevendende blærekatarr. Behandlingen har definitivt virket godt både fysisk og psykisk. Takket være behandlingen her har jeg fått hjelp til å løse det som kroppen har hatt problemer med.

  Carina F. Swensson
 • Svakt immunsystem

  Jeg har fått behandling med soneterapi og akupunktur for et svakt immunsystem. Jeg har fått styrket immunsystemet mitt etter virusangrep. Balansert hormonsystemet og fått kraft og energi

  Anne Grieg Martens
 • Ryggsmerter

  Ryggsmerter: Fikk behandling med soneterapi og akupunktur. Jeg hadde veldig vondt i ryggen, var tydelig skjev og kunne ikke sitte. Dette hadde pågått en tid uten at jeg ble noe bedre. Så valgte jeg å gå til behandling hos Anne Karin med soneterapi og akupunktur og jeg kjente effekt allerede etter bare 1 behandling. Det ble løsere i hoftene og jeg kunne rette meg opp. Ryggen ble stadig bedre og etter noen runder kunne vi avslutte.

  Jan Johannessen
 • Senebetennelse i håndleddet

  Seneskjedebetennelse i håndleddet: Fikk behandling med akupunktur og soneterapi. Håndleddet er helt fint. Allerede etter 1-2 behandlinger merket jeg klar bedring. Kombinasjonen med fotsoneterapi kjennes virkningsfullt også for andre deler av kroppen.

  A.R. Bakstad
 • Macula degenerasjon

  Macula degenerasjon: Behandlet med akupunktur. Etter 3 dobbelt timer ble det slutt på tårefloden foran øynene. Etter 4 dobbelt timer kunne jeg lese liten skrift som jeg tidligere ikke hadde kunnet lese uten briller. Kjempefornøyd.

  Tove Alkan
 • Skader etter bilulykke – homeopati

  Jeg, en mann på 46 år hadde nesten 8 år tidligere blitt utsatt for en alvorlig trafikkulykke da jeg begynte med alternativ behandling for to og et halvt år siden. Etter å ha vært vant med lange dager, stressende, men veldig int. jobb, sa det plutselig stopp på Drammensveien en februar dag i 1997. Fikk hodeskade, nakkeskade (prolaps og nakkeslengskade) med tilløp til en høyre arm og hender som føltes som om ”sov”. I tillegg hadde jeg migreneanfall opptil flere ganger i uken. På øyet var det som en svart støvdott som gled langsomt over synsfeltet. Konsentrasjonsevnen og utholdenhet var også svært redusert. Da dette var en forsikringssak var det viktig å følge den anmodning om behandling som forsikringsselskapets medisinske ekspertise foreslo. I denne prosessen ble jeg bl.a anbefalt vanlig opptrening som endte i 2 prolapser i ryggen. For dette ble jeg operert, en operasjon som endte med delvis lammelse i høyre side fra hoften og ned. En treningsperiode på 3 år gjorde at jeg kan fungere rimelig bra, men lite følelse på ytterside av fot og ofte veldig kald fot. Med dette som bakgrunnsteppe tok jeg kontakt med Lisbeth Eik, etter å ha lest en artikkel i en avis/blad. Etter innledende samtale og konsultasjon ble jeg foreslått for et opplegg med en kombinasjon med homeopati, fotsoneterapi og øreakupunktur. Ganske raskt etter første behandling merket jeg en markant endring, spesielt i fht. hodepine m/migreneanfall. Dette var ikke over i løpet av noen behandlinger, men kjente en sakte og gradvis forandring til det bedre. De veldige migreneanfallene ble det lenger og lenger mellom, og gradvis kom også utholdenheten mer tilbake. Jeg klarte å omgås flere mennesker igjen, uten å være utslitt, og kunne også starte opp igjen med litt arbeid. Det er viktig for meg med hyppige behandlinger (ca. hver 14. dag), men dette gir meg mulighet for å delta mer i det ”normale” liv. Ikke minst viktig for meg har det vært å slippe å ta alle de smertestillende legemidlene jeg før måtte ta. Dette er nå redusert radikalt. Fra å ha skyhøye leververdier pga alle kjemiske stoffer jeg inntok, kan jeg i dag med god samvittighet ta et glass vin i hyggelig lag. Det går nå måneder mellom hver gang jeg har lettere anfall av migrene, og det kan dessuten oftest relateres til aktiviteter som mange ville reagere på. Mitt ønske måtte være at skolemedisinen og forsikringsleger i større grad åpner for alternativ medisin og ser på dette med mer positive øyne. Jeg var skeptisk til alternativ medisin i utgangspunktet, men denne skepsisen er snudd slik at jeg anbefaler ”alle” å prøve denne behandlingsformen. En behandlingsform som er ”snill” mot kroppen på alle måter.

  Mann 46 år
 • Magesmerter

  Magesmerter: Fikk behandling med soneterapi og kostveiledning Jeg hadde mye smerter i magen og jeg greide ikke gå på skolen av samme grunn. Legene hadde underskt meg på kryss og tvers og sa at det ikke var noe som feilet meg. Jeg valgte da å få behandling med soneterapi og dette gav meget gode resultater. Jeg fikk også gode kostråd av Anne Karin, slik at i dag er jeg frisk og har det veldig godt med min mage. Men jeg må fremdeles holde meg borte fra noe mat ellers kan smertene komme tilbake.

  Anniken Engelsen
 • Barnløshet – infertilitet

  Barnløshet behandlet med soneterapi. Jeg er gravid etter bare 6 behandlinger !!! Min forhistorie: 6 prøverørs behandlinger: 4 uten at det ble produsert egg 2 med innsetting, men de festet seg ikke Forsøkene ble utført ved Ullevål Sykehus

  Vigdis Håkensen

Start typing and press Enter to search