fbpx
 • Akutte ryggsmerter

  Behandlingen hjalp selv om den var vond der og da ble det raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med - forebyggende

 • Stive muskler etter kne proteseoperasjon

  Jeg synes terapeuten har god kompetanse på å få løst opp muskulære stivheter. Tilsammen 6 behandlinger virker muskulaturen å være løsere og mer samarbeidsvillig.

 • Massasje rygg og nakke

  Virkningen av behandlingen har vært særdeles god. De dyptliggende muskler som trenger behandling er effektivt funnet. Dette er en behandling som jeg sterkt kan anbefale.

  Esben
 • Betente ryggmuskler

  Jeg ønsker med dette å takke Alternativ Medisin Røa for en fantastisk god behandling av mine betente ryggmuskler. Etter bare 3 massasjebehandlinger er ryggen og høyre arm helt fri for smerte og ubehag

  Karl Erik Lorch
 • Stiv i muskler

  God massasje med olje. Det var kjempedeilig, bare tiden som var for kort - det skulle vart lenge. Ellers var det herlig.

  K
 • Smerter/ME/revmatisme

  Behagelig - særlig massasje på benk. Virker som terapeuten føler seg frem og gir riktig behandling i forhold til pasient. Vi sees!  

  nn
 • Vonde skuldre

  En god massasje. Behagelig og hjelpsom terapeut. Imøtekommende og løsningsorientert. Fine tips i forhold til kosthold. Veldig fornøyd - anbefales!!

  Cecilie Schumacher
 • Stram og vond muskulatur

  Veldig bra behandling. God informasjon underveis. Føler meg allerede mye bedre og "lettere". Tommel opp!!

  Ina
 • Sur kropp med muskelsmerter

  Jeg har vært flere ganger ved Alternativ Medisin Røa både for å få massasje og for å få veiledning angående kosthold. Jeg har i det siste hatt muskelsmerter i den ene armen og i beinet, og de mente at det kunne skyldes feil kostold og for mye syre i kroppen. Derfor ble det anbefalt at jeg skulle gå over på et kosthold basert på matvarer som er basiske. Dette har jeg nå gjort i ca 3 uker, og allerede etter den første uka kjente jeg bedring. Smerten i beinet ble borte, og armen gjorde også mindre vondt. Bonuspoeng ved dette er at jeg samtidig mistet noen kilo. Så all ære til AMR:-)) Og massasjen var bare helt fantastisk, så den anbefaler jeg alle som trenger å stresse ned og føle seg litt luksuriøse!

  Renata
 • Vond rygg, nakke og armer

  God behandling og føler at det virker. Så jeg er veldig fornøyd

  Espen
 • Stress

  Alternativ Medisin Røa har hjulpet meg med å holde stressnivået nede i fysisk og psykisk hektiske perioder. Det ble benyttet massasje sammen med kopping som kombinert fjerner smerte og stive muskler. Jeg ser ut som ei marihøne til tider, men det er så verdt det!

  Mona
 • Spenninger

  En dyp og god massasje som kan anbefales på det varmeste

  Britt
 • Stive muskler i nakke / skuldre / rygg

  Veldig bra massasje. Alternativ Medisin Røa kan absolutt anbefales. Massøren har en "god" massasjehånd som går dypt og finner de rette punktene. Gleder meg til neste runde.

  M.Austenaa
 • Knesmerter ved sykling

  Jeg skulle sykle birkebeinerrittet 2008 og hadde fått et kneproblem en uke før jeg skulle sykle. Frustrert etter å ha trent i ett år for å klare dette målet. Jeg fikk behandling, stort sett med triggerpunkter og massasje, og etter behandlingen klarte jeg å gjennomføre rittet uten knesmerter. "

  Gunnar
 • Dovning av armer ved sykling

  Før birken 2008 hadde jeg fått skikkelig nakkesperre med dovninger ut i armene. Jeg valgte å oppsøke idrettsmassaje/naprapat for å få løsnet opp muskulaturen. Etter behandlingen kunne jeg sykle birken uten plager i armene."

  Geir
 • Akutt rygg behandlet hos idrettsmassør/naprapat

  Jeg hadde fått akutt kink i ryggen og kom krabbende inn på klinikken. Måtte ha hjelp for å komme opp i stående stilling og måtte nærmest bæres inn på benken. Etter behandling kunne jeg gå helt fint ut igjen. Det virket nærmest som en mirakel behandling.

  Karl
 • Tennisalbue

  "Dame som har vært plaget med tennisalbue i årevis søkte for dette. Etter noen idrettsmassajse ble hun kvitt smerten."  

  D
 • Prolaps

  Mann som ventet på operasjon for prolaps i ryggen kom til meg for å få øvelser og smertelindring. Han synes han ble så mye bedre at han til slutt avlyste hele operasjonen.  

  m
 • Lårplager

  En kunde kom til meg med plager i lårene. Han hadde mål å løpe en konkurranse, men bena stoppet han. Spesielt bakre lår muskulatur var stive. Jeg masserte dypt og tøyde de forskjellige musklene. 1 behandling på 45 min. Til slutt fikk klienten noen tøyningsøvelser til å gjøre hjemme. Resultatet var at han klarte konkurransen med mindre tid enn planlagt.

  M
 • Løste opp i nakke og øvre rygg

  Er veldig godt fornøyd med behandlingen som jeg fikk for nakke og øvre rygg ved Alternativ Medisin Røa. Jeg har slitt lenge med diverse smerter i nakke regionen, men allerede etter et par behandlinger hos idrettsmassør/naprapat ble det fort bedre. Anbefales på det sterkeste! Takk

  Gutt med vond nakke
 • Vond rygg

  Jeg våknet om morgenen og hadde vondt for å bevege meg. Jeg greide ikke å rette meg helt opp. Jeg hadde kjent det før jeg gikk til sengs om kvelden, men tenkte at det gir seg sikkert. Det ble bare verre. Noe måtte gjøres. Jeg hadde tidligere sett et skilt i mitt nærmiljø om alternativ behandling og jeg kontaktet denne klinikken. Valget falt på en idrettsmassør/naprapat og etter bare 1 behandling ble det hele bedre, men jeg tok i alt 4 behandlinger for at dette skulle holde seg. Og nå er ryggen fin på rekord tid. Takk

  Anders
 • Løste opp nakke og skuldre

  Jeg hadde lenge tenkt at jeg skulle gått til noen som riktig kunne massere meg. Jeg hadde mange vonde punkter på kroppen og jeg skjønte at jeg trengte hjelp. Ved Alternativ Medisin Røa fikk jeg det jeg trengte. Herlig og dyp massasje som jeg trygt kan anbefale til alle som vil bli ordentlig knadd. Jon

  Jon
 • Ryggsmerter

  Jeg hadde hatt mye problemer med ryggen min gjennom flere år og hadde brukt kiropraktor når det ble for ille. Men så var det noen som tipset meg om idrettsmassasje. Jeg kom til Alternativ Medisin Røa og fikk utrolig god hjelp av idrettsmassøren deres. Der fikk jeg en meget dyp og god massasje og en korrigering av de områdene i ryggen min som trengte dette. Behandlingen passet meg mye bedre enn bare knekking hos kiropraktoren og ryggen min er idag sterkere enn før. Jeg kan anbefale dette på det varmeste

  DS
 • Skuldersmerter ved seiling

  Jeg hadde vært ute og seilt og med mye haling og bruk av hendene fikk jeg etterhvert vondt i festene i skuldrene. Dette var foruroligende siden sesongen nettopp hadde begynt. Jeg valgte å ta dette med en gang og oppsøkte derfor idrettsmassøren ved Alternativ Medisin Røa. Dette kan jeg anbefale på det varmeste og etter bare 4 - 5 runder med behandling er skulderen helt god igjen. Bent

  Bent
 • Massasje med triggerpunkt behandling

  Jeg har fått massasje flere ganger, både vanlig massasje og triggerpunktmassasje. Dette har gjort mye godt for spenningene og smertene jeg har i rygg, skuldre og nakke. Og jeg kan absolutt anbefale denne massøren.

  M
 • Massasje for å løse muskelknuter

  Veldig godt grepp, sterke fingre. Envis, vil løse muskelknutene

  Anonym
 • Slitt med migrene i mange år

  Jeg har hatt migrene i mange år. Denne behandlingen har gitt meg god forebygging - fikk løst opp i nakke/skuldre.

  Anonym

Start typing and press Enter to search