fbpx
 • Vekt nedgang med kickstart

  Vekt nedgang kickstart Jeg har vært overvektig i flere år og ikke orket å ta skikkelig tak i det. Med bl a stoffskiftesykdom og insulinresistens i bunn observerte jeg bare hvordan vekten økte, og spiste stadig mer for å «pigge meg opp» til å klare hverdagen. Anne Karin fortalte meg om en homeopatisk kur kombinert med en diett - som utrolig nok bare skulle vare i fire uker, og med ytterligere tre ukers opptrapping av kaloriinntak - som kunne gi meg en kickstart med vektnedgang og omlegging til lavkarbokosthold. Dette hørtes rimelig fristende ut, i min tåkete hverdag med mye mismot var dette noe håndgripelig jeg kunne klamre meg til. Jeg er nå godt i gang med min tredje uke, og har gått ned 9 kg. Det har vært irriterende enkelt, jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort dette tidligere. Det føles overkommelig, og det at jeg skal sende sms til Anne Karin hver dag med vekt og ev spørsmål, er en uvurderlig støtte og motivasjon. Jeg er riktignok fysen på visse godsaker, men det går faktisk over, og jeg har aldri vært sulten. Magen fungerer bedre, hodet er lettere og jeg har tro på at lavkarbo vil hjelpe helsen min fremover. Noe måtte jeg ha gjort uansett, og da har det vært deilig med en slik kickstart. Er klart motivert og spent på fortsettelsen. Anne (48) I dag er Anne i uke 6-7 og hun har nådd sitt mål som var 15 kg ned. Jeg gratulerer og det har vært en sann glede å få hjelpe deg til en bedre helse. Anne Karin

  Anne 48
 • Fra utbrent småbarnsmor til fornøyd dame

  Jeg var desperat da jeg kom til Winnie for første gang:har vært utbrent i et halvt år, fortsatt null overskudd, ikke noe galt på blodprøver hos fastlegen. I tillegg var jeg så plaget av Candida at jeg ikke kunne spise ett kakestykke eller sjokolade uten å få konsekvenser som varte i et par uker etterpå. Heldigvis viste oligoscantest at det var mye som kunne forbedres og kostholdsprat avdekket også at det som jeg trodde var sunne spisevaner ikke var det beste for meg. Rådene Winnie ga meg var enkle å følge, Candida kur tok alle Candida-relaterte plager bort. Sakte men sikkert kom overskuddet tilbake og jeg leker nå masse med treåringen min på kveldene (ikke ligger utslitt og sur på sofa som før). Winnie er positiv og lett å prate med. Jeg er veldig fornøyd med hvor mye bedre formen min ble etter at jeg begynte hos Winnie.

  Ekaterina
 • Irritabel tarm

  Winnie er kunnskapsrik og alltid på jakt etter ny viten. Hun lytter godt, er åpen for å prøve nye veier og tilpasse behandlingen individuelt. Hun er flink til å motivere pasienten ved å gi begrunnelse for sine forslag. Smilet og pågangsmotet hennes smitter over. Magdalena

  Magdalena
 • Vektreduksjon ca.10 kg?

  Sååå fornøyd m min gode hjelper.Kan jo ikke unngå å bli glad i ei slik dame som Anne Karin Gjørtz ?

  Gudny
 • Endelig en lettere hverdag!

  I mange år har jeg vært overvektig og vært misfornøyd med det. Jeg hadde et stort overforbruk/misbruk av sukker, dvs. cola, sjokolade og smågodt hver bidige dag, og det i store mengder. Jeg tenkte hele tiden på når og hvor jeg skulle kjøpe den neste sjokoladen, brusen eller potetgullposen. Paradoksalt nok var jeg samtidig opptatt av å spise sunn mat, så det gjorde jeg;) og bra er vel det! Vel, jeg kom i kontakt med Anne Karin og startet på diett fredag 13.april og i dag, 14.juli, er jeg 20,4 lettere. Jeg gikk ned 15,2 kilo i løpet av de 7 ukene dietten varte mens jeg var til oppfølging hos Anne Karin. Siden har jeg fortsatt på egenhånd og går stadig ned. Jeg er så fornøyd med å føle meg både friskere og sunnere, og å vite at kroppen min ikke er full av sukker lenger. Det merkes! Jeg føler at jeg har god kontroll på tankene mine, ser ikke i retning av brusskapet eller godtehylla når jeg er i butikken. Dietten har vært enkel å følge, og jeg har ikke følt meg sulten, det har vært nok mat på menyen. Og jeg har heller ikke følt at jeg har måttet forsake noe. Kort fortalt så er jeg superfornøyd med min nye og lettere tilværelse! Takk til Anne Karin!!

  Trude
 • For tidlig overgangsalder og uteblitt menstruasjon

  Jeg tok kontakt med Anne Karin ved Alternativ Medisin Røa sommeren 2014. Jeg kom tilfeldigvis over henne,- etter mange søk og googling - på jakt etter noen som kunne hjelpe med mine problemer. Jeg forklarte henne mine symptomer med hormonelle plager og uteblitt menstrasjon i fem år og møtte i andre enden en veldig hyggelig og forståelsesfull dame som så gjerne ville hjelpe meg! Dette skal vi få orden på mente hun. Det hørtes for godt ut til å være sant. Leger og gynekologer hadde jo gitt meg opp for mange år siden, så optimismen var kanskje ikke så høy, men håpet og troen på alternativ behandling var der like vel. Vi startet behandlingen sen sommer/ tidlig høst og jeg merket raskt endring både på energi og det hormonelle. Allerede i November med ukentlig soneterapi hadde jeg fått tilbake menstruasjonen! 2 måneder kontra 5 år uten resultat hos leger og gynekologer - var mildt sagt overlykkelig. Anne Karin forklarte bakgrunnen til den stigende utviklingen av tidlig overgangsalder hos unge jenter i dag. Indre og ytre stressfaktorer tapper kroppen og i kombinasjon med et magert kosthold og harde treningsøkter var det flere faktorer jeg måtte endre for å gjenopprette en hormonell balanse og reversere tidlig overgangsalder. Det var virkelig en lettelse å endelig få hjelp! Endelig var det noen som kunne være spesifikk og forklare meg hva problemet mitt var. 5 år med mye bekymring og redsel for at jeg kanskje aldri kunne bli mamma ble raskt glemt når jeg ett år senere ble gravid. Jeg fortsatte å gå til Anne Karin under hele graviditeten og opplevde aldri noen hormonelle plager. Tvert om så hadde jeg en sunn vektoppgang, ikke noe vann i kroppen, hudproblemer eller andre plager som ofte hører med en graviditet. Fødselen gikk også over all forventing og jeg kan i ettertid med hånden på hjertet si at dette først og fremst er takket være en kropp som harmonerer og er i balanse og Anne Karin som har hjulpet meg dit! Nå har jeg født mitt andre barn og går fortsatt til Alternativ Medisin Røa for å opprettholde en balansert kropp. En kropp som i aller høyeste grad spiller på lag. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Karin. Uansett plage så har hun alltid god råd og et brennende ønske om å hjelpe! Tusen takk for all uerstattelig hjelp så langt. Du vet hvor mye du betyr for hver og en av oss.

  Thea 33 år
 • Vondt overalt og energiløs

  Hei Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om. Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut. Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette. Takk for at du tok deg tid til å sende mail. Skal oppdatere deg videre.

  Dame
  Dame
 • Vekt nedgang – varig

  Kjære Anne Karin Min historie så langt. Startet onsdag i april 2017 og var i veldig dårlig form, almenntilstand var crappy. Samme på torsdag hvor jeg måtte gå hjem fra jobb. Ringte Amedisin (som jeg ble anbefalt av en venninne) og fikk time hos Anne Karin fredagen etter. Hva som feilte meg vet jeg ikke annet at jeg var i veldig dårlig almen tilstand Fikk soneterapi og ble raskt i bedre form. Tok 2 raske behandlinger uken etter og følte meg i ennå bedre form. I mellom tiden ble det oppdaget at jeg har mild søvnapne (oppdaget hos spesialist) Jeg ble enig med meg selv at jeg ønsket å gå ned i vekt for å se om vekten kan hjelpe med søvnapnen. Fikk veiledning og hjelp av Amedisin for å starte min vektnedgang. Her fikk jeg diettplan og et homeopatisk middel. Startet 18 mai og pr 31 juni har jeg hatt en vekt nedgang på 20 kg og 36 cm rundt rompe, mage og bryst. Jeg fortsetter å gå ned og pr 28 aug har jeg gått ned 3 kg til. -Jeg har fått mer energi. Til min manns store lykke sover jeg nå ikke på sofaen hver dag lengre. Jeg kunne sovne på sofaen etter jobb, våkne ved 22 tiden for å så gå og legge meg og sove til klokken ringte dagen etterpå. Da snakker vi om at dette kunne forekomme hver dag. Nå kan dette skje 3-4 ganger pr mnd. Jeg har bedt om time for å ta ny søvntest hos min speialist. - Jeg nøys ca 5-20 ganger hver dag. Nå opplever jeg ikke mer nysing, annet enn ved en forkjølelse. - Jeg fikk alltid propper i ørene hvis jeg kjørte ned mot Vålerenga eller ned Ring 3, dette er nå helt vekk. - Jeg har også fått mye mindre tinnituslyd i ørene. Jeg vil takke Anne Karin for hennes bistand og hjelp så langt på min reise og jeg går fortsatt til Anne Karin for fotsoneterapi. Hilsen en mer energisk og lettere Nina, 46år.       Igjen. Tusen tusen takk for din hjelp og støtte Anne Karin. ;O)

  Nina
  Nina
 • Utmattelse etter hjerteoperasjon

  Har fått igjen noe av min tidligere energi - og føler meg bedre på alle måter. Får gjort ting og deltar i forskjellige aktiviteter som tidligere var et ork - Ny giv! Bonus: - 5 kg

  AMB
 • Slitenhet og dårlig søvn

  Mitt problem var utrolig slitenhet og en dårlig søvn. Jeg har blitt bedre i løpet av behandlingen. Også at jeg har endret kosten har påvirket denne bedringen. Har fulgt rådene.  

  Mann 50
 • Uten mens i 5 år

  En kunde ringte meg igår etter å ha vært til sin gynekolog. Hun hadde ikke hatt mens på over 5 år og dette var gynekologen klar over. Hun fortalte ham gledestrålende at hun hadde fått mens igjen og at den kom regelmessig. Hun fortalte at hun hadde vært til soneterapi behandling og at det kort tid etter oppstart med behandlingen hadde kommet mens. Hans uttrykk og kommentarer hadde tydelig vist hva han tenkte om den saken. Så ble hun bedt om å lege seg på benken for videre undersøkelser og med ultralyd. Kommentarene som fulgte var overbevisende: Jøss du har jo nettopp hatt mens - JA jeg fortalte jo at den kommer reglemessig. Og her er jo eggposene fulle til randen av nye egg - fantastisk. Ja det skal hun ha at noe rett må jo den behandleren ha gjort var hans kommentar så. Legens tidligere løsning hadde vært å sette henne på østrogener som om hun var i overgangsalder for at ikke skjelettet skulle bli skadelidende. Dette var ikke et ønske fra kunden og hun kom av den grunn til meg. Det er alltid godt med en bekreftelse på at vår behandling virkelig setter spor og hjelper kroppen til balansering og en god ytelse.

  Kvinne 30 år
 • Manglende mens og pco

  Manglende menstruasjonssyklus og pco - behandlet med soneterapi, akupunktur og kost. " Jeg fikk min første menstruasjon som 13 åring, problemet var at jeg ikke ble regelmessig. Da jeg ble 16 og fortsatt hadde menstruasjon i alt fra 3-12 ukers mellomrom valgte fastlegen min å sette meg på p-piller. Dette var for å hjelpe kroppen å regulere syklusen som han sa. Jeg gikk på de i et år og hadde selvsagt regelmessig "blødning" den perioden. Da jeg sluttet igjen som 17 åring gikk det et helt år uten at jeg fikk mensen. Jeg fikk da time hos gynekolog på Volvat, hun tok en UL(ultralyd) av eggstokkene og konstaterte raskt at dette var PCO eggstokker. Til tross for at jeg ellers var en slank jente 170 høy og 57 kg, ikke et eneste mørkt hår på kroppen eller en kvise, så var hun helt overbevist om dette var PCO. Behandlingen var p-pillen Diane. Det ble også tatt noen blodprøver som jeg fikk vite underbygget mistanken om PCO. Jeg gikk på Diane i en årrekke, hadde noen få avbrudd uten at det resulterte i at jeg fikk menstruasjon, så da ble det til at jeg gikk på de igjen. Så for ett år siden begynte jeg å gå til Anne Karin på Alternativ Medisin Røa. I utgangspunktet fordi jeg slet med fordøyelsen, men jeg fikk også ganske raskt anbefaling om å kutte ut p-pillene. Jeg var litt skeptisk, fordi jeg hadde lest om jenter med PCO som fikk både hårvekst og kviser etter å ha sluttet på p-piller. Men etter 10 år på p-pillen, så skjønte jeg jo mitt eget beste. Så jeg kuttet de ut. Det gikk 2,5 mnd og jeg hadde ingen menstruasjon og oppsøkte gynekolog på Volvat for å få lagt inn en kobberspiral. I forbindelse med dette ble det tatt en UL som konkluderte med at begge eggstokkene mine hadde PCO preg med flere cyster på både høyre og venstre side. Gynekologen ville derfor ikke legge inn noe kobberspiral, hun ville gi meg p-ring for å regulere syklusen min. Hun var veldig bestemt på dette og jeg lot meg nesten overtale, men p-ringen ble heldigvis liggende i kjøleskapet hjemme. Jeg ville fortsette å se hvordan kroppen min kunne fungere uten kunstige hormoner til tross for at jeg hadde masse cyster på begge eggstokkene mine. Etter 3,5 mnd med fotsoneterapi dro jeg til Heggeli Helhetsmedisin for å ta et blodprøvespeil. Jeg var nysgjerrig på hvordan hormonene mine så ut etter så lang tid på behandling og om jeg faktisk hadde noen hormonforstyrrelse i det hele tatt eller hva dette dreide seg om. Derfra fikk jeg et helt perfekt blodprøvespeil, alt var 100% normalt! Det var ikke ett tegn på PCO på prøvene og legen der forklarte meg at kvinner som ikke går i syklus kan få PCO-preg på eggstokkene. Det er derfor lett å mistolke dette som PCO, og hun mente derfor jeg bare skulle ta det med ro så lenge blodprøvene var så fine som de var. Jeg fortsatte behandlingen hos Ann Karin, tålmodige som vi var, så ventet vi på at dette skulle løsne. Ann Karin var overbevist om at hun skulle få meg i gang igjen! I begynnelsen av mai dro jeg på nytt tilbake til Volvat for å få lagt inn kobberspiral, denne gangen skulle jeg ha viljen min! Det gledelige var at eggstokkene mine hadde langt færre cyster. I utgangspunktet så få at man ikke kunne klassifisere det som PCO, det var under 10 på den høyre og ca 11 på den venstre. Uansett, jeg måtte nesten krangle meg til en kobberspiral fordi gynekologen der igjen ville sette meg på kunstige hormoner. Spiralen kom på plass og jeg fortsatte behandling hos Ann Karin og endelig responderte kroppen.. i slutten av mai kom første menstruasjon på 5,5 mnd. Så gikk det ca 4 uker også kom den igjen, og slik fortsatte det. Nå har jeg hatt regelmessig mestruasjon som en klokke siden mai og alt er helt normalt. Sånn for sikkerhetsskyld oppsøkte jeg en annen gynekolog på Volvat i august for å se hvordan eggstokkene mine så ut. Denne gangen var alt helt normalt. Den ene eggstokken hadde mange store modne eggposer og gynekologen mente jeg så veldig fertil ut. Hvem skulle trodd det? Jeg som fikk PCO diagnose som 18 åring? Jeg er ikke i tvil om at det er fotsoneterapien hos Anne Karin som har fått kroppen min på rett kjøl, fra å alltid ha vært uregelmessig med cyster på eggstokkene og deretter gått på p-piller i 10 år, så har jeg nå helt regelmessige normale sykluser. Fordøyelsen min er også mye bedre enn det den var, akkurat den sitter nok lenger i.. men jeg er ikke i tvil om at behandlingen også skal ta tak i dette. For det er ikke tvil om at kroppen min fungerer mye bedre nå enn før jeg begynte til behandling"  

  Jente 29
 • Magesmerter og oppblåsthet

  Etter 3,5 år med magesmerter og oppblåsthet kom jeg til Anne Karin i håp om hjelp. Jeg hadde vært hos lege hvor jeg tok tester for matallergi og cøliaki, men da disse testene var negative, ble jeg bare rådet til å stresse mindre og spise sunt og regelmessig. De samme rådene gjaldt overalt, men de hjalp ikke! Jeg hadde selvfølgelig prøvd dette de siste årene, så frustrasjonen var stor da legene ikke kunne hjelpe meg mer. Etter første time med Anne Karin skulle jeg begynne på et kosthold hvor alt som trigget magen ble tatt bort, slik at jeg kunne testes for matintoleranse. De første to ukene på dette kostholdet gjorde meg helt energiløs og jeg ble også veldig forkjølet. Men jeg kjente at magen allerede var bedre, og forstod at dette var nødvendig for å bli bra. Jeg hadde meldt meg på Birkebeinerløpet før jul ifjor og gledet meg til å teste meg selv på et 23 km langt løp. Datoen for løpet var dessverre allerede etter to uker på et karbo- og melkefritt kosthold, og jeg var da fortsatt ikke helt frisk. Men jeg ønsket å prøve likevel, så gleden var stor da jeg fullførte hele løpet, og i tillegg uten å måtte ty til karbohydrater! Det er en utrolig lettelse å endelig komme til noen som virkelig ønsker å hjelpe, og som skjønner alvoret i situasjonen. Jeg har såvidt begynt testing av matvarer nå og gleder meg til å snart kunne leve mer normalt igjen med et kosthold tilpasset min mage!

  Jente, 23 år
 • Cocosa vs Alzheimer

  For noen uker siden leste jeg i bladet Vitenskap & Fornuft etter anmodning fra Anne Karin Gjørtz ved Alternativ Medisin Røa, at kokos kan hjelpe Alzheimerpasienter. Det var en meget spennende lesning da min mann har Alzheimer. Han har spist ca. 2 spiseskjeer hver dag siden dette. Jeg merker bedring og de andre pårørende kommer også og lurer på hva det er som skjer med ham. Han er blitt mer "våken" og prater mer - han kan plutselig si hele setninger. Det er veldig spennende. Gå inn på www.coconutketones.com Kokosen må være Extra virgin økologisk Cocosa. Fåes på helsekost.

  H.Aass
 • Lavkarbo kost for vektnedgang

  Hei Ja, nå har det gått nøyaktig 5 uker siden jeg var hos deg, og det er på tide å gi litt tilbakemelding Dette kostholdet passer meg 100% Jeg ser jo at når jeg handler, er det kanskje bare 5% av matvarene i butikkene som er innenfor det "tillatte", men det sier jo mer om hvor mye junk food som selges Mao har jeg funnet meg godt tilrette med de matvarene som jeg kan variere blant I begynnelsen spiste jeg nok litt i overkant, fordi det smakte så godt, men har jo skjønt at når man er mett, så må man slutte Jeg har gått ned fra ca 84,5 til 80,1 kg med litt opp og ned spesielt, for et par uker siden Jeg har aldri egentlig lyst på noe søtt, men gleder meg bare veldig, veldig til å komme hjem på kvelden og kan stå på kjøkkenet med "de deilige tingene" som er så veldig tillatt Jeg tror nok det skal ta litt tid å komme ned til f eks 70 og videre i kg, men målet er jo delvis nådd, da jeg har funnet et kosthold som er så velsmakende, sunt, og med tid vil bringe meg ned i vekt Tusen hjertelig takk for hjelpen

  Inger M L
 • IBS. Store smerter etter avføring.

  Jeg hadde store smerter etter at jeg hadde hatt avføring og dette gav meg en dårlig livskvalitet. I forbindelse med behandling ved klinikken Alternativ Medisin Røa har jeg fått fjernet mine plager. Behandlingen har bestått av akupunktur og kostveiledning. Før jeg startet behandling hadde jeg en grundig undersøkelse hos lege, for å eliminere muligheten for alvorlig sykdom.

  L
 • Kost for oppblåsthet og mageknip

  " Jeg tok kontakt med Anne Karin etter flere år med mageknip, oppblåsthet, slapphet og generelt lavt energinivå. Helt siden kyssesyke for 10 år siden har jeg mer eller mindre vært plaget av dårlig immunforsvar og da de nevnte plager. Jeg hadde tatt test hos legen og fått bekreftet at jeg ikke hadde verken glutenallergi, lactose intoleranse eller cøliaki. Anne Karin ga meg allerede første timen god innføring i ernæring, lavkarbokosthold, samt ga meg soneterapi. Og aller best- gjennom omstillingen forsvant plagene etter bare få dager. Jeg har fått en helt ny mage, stabilt blodsukker og ny energi:-) Veldig glad for mitt nye kosthold, og min nye bevissthet i forhold til hva som er bra for min tarm. Anne Karin har stor tverrfaglig kunnskap og er en veldig omsorgsfull terapeut. Gir henne mine varmeste anbefalinger! "

  Anne
 • Mageknip, oppblåsthet, slapphet og generelt lavt e

  " Jeg tok kontakt med Anne Karin etter flere år med mageknip, oppblåsthet, slapphet og generelt lavt energinivå. Helt siden kyssesyke for 10 år siden har jeg mer eller mindre vært plaget av dårlig immunforsvar og da de nevnte plager. Jeg hadde tatt test hos legen og fått bekreftet at jeg ikke hadde verken glutenallergi, lactose intoleranse eller cøliaki. Anne Karin ga meg allerede første timen god innføring i ernæring - lavkarbokosthold - samt ga meg soneterapi. Og aller best - gjennom omstillingen forsvant plagene etter bare få dager. Jeg har fått en helt ny mage, stabilt blodsukker og ny energi:-) Veldig glad for mitt nye kosthold, og min nye bevissthet i forhold til hva som er bra for min tarm. Anne Karin har stor tverrfaglig kunnskap og er en veldig omsorgsfull terapeut. Gir henne mine varmeste anbefalinger! "

  Anne
 • Vond mage med hyppig wc besøk

  Jeg hadde dårlig mage - når jeg spiser må jeg på wc med en gang og jeg hadde mye vondt i magen. Har hatt problemer i 2 år. Har nå fått hjelp med homeopati medisin. Etter bare 1 måned er jeg helt frisk og magen føles sterkere.

  mann
 • Stadige forstoppelser

  Hei, Jeg synes at jeg begynner å merke en positiv forandring. Er mer oppmerksom på hva jeg putter i meg. Bruker masse meierismør på grønnsaker, steker oksestek - som jeg bl.a bruker som pålegg, i tillegg til sardiner i olje, fete oster og selvsagt skikkelig seterrømme. Lager omeletter - fortrinnsvis bare med plommene. Maten stekes nå i Cocosa. Lager smoothies etter oppskrift fra KOS, men jeg tar i 1 - 2 teskjeeer med Agar-Agar, da blir den som en god fromasj. AA skal jo også virke positivt på fordøyelsen. I tillegg kommer et daglig inntak av Molkosan, Vita Biosa og Bioacidophilus, samt ekstra tilskudd av C-vitaminer. Fikk ikke tak i kaliumaskorbat. Hos Heftye (Kirkeristen) kjøper jeg også tørkede tranebær, disse er gode som "snacks". I tillegg virker de positivt på mine urinveier. Neste prosjekt bli å få tak i margben eller oksehaler for å lage suppe. Besøket hos deg var meget nyttig - du er den eneste som hittil har gitt meg hjelp som fungerer. NB! Har ikke gått opp i vekt - som er min store "skrekk". Stor takk til deg fra Anne.

  Anne Kavli

Start typing and press Enter to search