fbpx
 • Mageproblemer

  Veldig gode resultater. Rask bedring. God veiledning og føler jeg ble lyttet til og forstått

  K
 • Kroniske muskel/skjelett og mageplager

  Vesentlige forbedringer når det gjelder kroppslige plager, særlig i forhold til hjertet og mage. Dessuten bidratt til bedre følelsesmessig balanse - (noe som har kommet som en gledelig overraskelse)

  M
 • Astma og dårlig immunforsvar

  Jeg har slitt med en del helseplager, bla astma(spesielt når det er kaldt om vinteren) og får ofte forkjølelser og influensa, samt at jeg har hatt en vond hofte i en del år sannsyligvis fordi det ene benet mitt er mye lenger enn det andre. Jeg ble skannet av Jarl med noe han kalte for NES-systemet og jeg fikk noen flasker med kosttilskudd av han som han kalte for infoceuticals. Jeg har fått sånn behandling et par ganger og immunforsvaret mitt har tydeligvis blitt mye bedre for jeg har ikke hatt hverken forkjølelse eller influensa siden og astmaen min er også praktisk talt borte. Jarl gjorde også en lock-foot behandling på meg og forklarte at en feilstilling i mellomfoten på den ene foten min var årsaken til benlengde forskjellen min og hoftesmertene. Beinlengden rettet seg opp umiddelbart etter behandling og smertene i hoften har også forsvunnet og ikke kommet tilbake.

  Anne Solfrid 27, Lillehammer
 • Magesmerter og slitenhet

  Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling. Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også. Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg. Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over. De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre. Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort. Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen. Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.

  Ida Marie 21, Oslo
 • Migrene behandlet med NES dråper

  Jeg har slitt med migrene i mange år og har redusert stilling pga dette. Etter at jeg begynte med NES behandling og fikk dråpe medisin som skulle hjelpe er jeg blitt så godt som helt god. Energien min er mye bedre og jeg fungerer bedre på flere plan. Jeg er meget fornøyd med effekten.

  L
 • Depresjon behandlet med bioenergetisk beh./Kvantem

  " Hele mitt liv voksne har jeg vært plaget av lite energi på grunn av mer eller mindre kronisk depresjon eller nedstemthet. Jeg har gått til flere psykologer, prøvd psykodrama, akupunktur, mange typer healing, homeopati, blomstermedisin, rosenmassasje, hypnose mm. Endel av dette har hatt en kort forbigående effekt. Da jeg leste om NES-terapi, tenkte jeg at nå prøver jeg dette som en siste utvei før jeg aksepterer mine lave livskvalitet for alltid. Høyteknologi måtte bli siste skanse. Jeg var meget skeptisk, og gikk med mere nysgjerrighet enn håp til min første scanning. Etter en måned med infoceuticals merket jeg stor forskjell på humør og energi. Etter ytterligere en scanning med tilhørende nye dråper som hjemmebehandling, kunne jeg ikke lenger føle et snev av depresjon i meg. Jeg står opp tidlig om morgenen og tar til hver ny dag med lyst og energi. Mine tidligere looper med negative tanker, er borte, erstattet av fornuft, håp og hverdagsglede. Det er nå snart et halvt år siden jeg lykkelig kunne konstantere at NES-terapi har hjulpet meg".

  Kvinne 36
 • NES terapi for kroniske muskel

  Behandling med NES for kroniske muskel/skjelett/mageplager, hjerteproblemer, allergi, barndomstraume. "Vesentlige forbedringer når det gjelder kroppslige plager, særlig i forhold til hjerte og mage. Dessuten bidratt til bedre følelsesmessig balanse, noe som har kommet som en gledelig overraskelse."

  Kvinne 66 år

Start typing and press Enter to search