fbpx
 • Kjeve og bittproblemer, bihuleproblemer

  Jeg Stine Andresen har mottat behandling hos terapeut Jarl Roar ved Alternativ Medisin Røa og er behandlet med følgende terapier: lockfoot. Mitt problem/lidelse var kjeven og bittproblemer, bihuleproblemer, stramt arrvev etter øyelokkoperasjon og litt sikling. Min kommentar til virkningen av behandlingen jeg har fått: den er fantastisk. Har nåler i ørene nå og merker at de jobber. Kjeven har begynt å falle på plass, kjenner at tennene treffer hverandre mere og mere. Skiltingen er borte, der stramme arrvevet har blitt bedre, håper det blir helt borte. Har fått mere energi, har bedre blodgjennomstrømning i kroppen. Er varmere på hender og føtter, fryser ikke så mye lengre. Er ikke så glemsk og fjern, tar mere ansvar og sier ifra mere nå. Merker at jeg går anderledes, høyre foten er godt plantet på bakken. Bihuleproblemene er borte. Sover på pute om natten uten å få nakkeproblemer dagen etterpå. Dette er så urolig bra, synd jeg ikke har vært hos dere før. Vil absolutt anbefale dette til andre som sliter.

  Stine Andresen
 • Vond nakke, rygg, fot, muskelsmerter

  Rask og positiv reaksjon. Men det kommer tilbake. Må nok ta noen behandlinger til. Kneet mitt er blitt bra og hoften. Har slitt med dette i snart 10 år. så jeg tror det e rmye å jobbe med får ting faller på plass. Men jeg er positiv til det som har skjedd og fortsetter. Har kun gått 3 ganger til lockfoot

  Pia
 • Ryggsmerter

  Hei igjen. Kupongen er benyttet, og jeg kommer til å ta 2 behandlinger til av ryggbehandlingen. Han er positiv til min korrigering av atlasvirvelen og skal prøve ut metoden selv. Anbefaler sin behandling først og deretter "Atlas". De supplerer hverandre og jobber "parallelt" – forstyrrer hverandre ikke. Veldig spennende med nye teorier og behandlinger. Kan anbefales!

  Hilde
 • Ryggproblemer og søvnapne

  Jeg kom først og fremst for å få behandling for ryggproblemer og ville prøve Lockfoot. Jeg tenkte overhodet ikke på at jeg også kunne få hjelp for søvnapneen som hadde dukket opp rett etter at jeg tok svineinfluensa-vaksinen. Jeg nevnte problemet under behandlingen og Jarl behandlet det samtidig. Jeg fortsatte behandlingen siden ryggen først ble bedre og gradvis ble søvnapneen også bedre, helt til den forsvant helt. Noe jeg er kjempefornøyd med. søvnen er nå normal igjen, energien i hverdagen er tilbake og ryggen er bra. Han ble behandlet med kombinasjon av Lockfoot, Physio Energetic Kiropraktikk og refleksologi for ryggproblemer, mens MiHealth, NesHealth, E-Lybra og Refleksologi ble brukt for søvnapneen.

  Finn
 • Prolaps

  Jeg fikk prolaps i korsryggen for ca 3 år siden og ryggen har vært veldig opp og ned med mye smerter i perioder. i I tillegg slet jeg med mye svimmelhet pluss øresus, stiv nakke, vondt i hodet. Ble fort sliten, mye tett i nesa og bihuler. Ble lagt inn i feb 2012 med høyt blodtrykk. så ja, det har blitt noen plager å slite med. Fikk god behandling på ryggen som hjalp ganske fort, svimmelheten slapp også taket ganske fort, men en del av de andre plagene tok lengre tid og det gikk litt opp og ned. Fikk også en del reaksjoner på behandlingene som forverret symptomene for en kort periode, men vi kom i mål til slutt og jeg er veldig fornøyd nå. Kan også fortelle at min mor som bor i nord-norge også hadde et par behandlinger for sin rygg en gang hun var på besøk og fikk også tips om terapeuter hun kunne oppsøke hjemme i nord. Og det har gått bra så vi er veldig fornøyde, kan anbefales.

  Christian
 • Lockfoot

  Jeg tok kontakt med Jarl på Alternativ Medisin Røa for å teste ut lockfootbehandling. Ved konsultasjon fikk jeg konstatert lockfoot og Jarl foretok den nødvendige behandlingen i dobbelttimen. Jeg avsluttet med en frisk gåtur til Borgen, fordi det ble anbefalt å gå en tur etter behandling. Uken etter kom jeg til kontroll og alt var ok. Diagnostisering og behandling ble gjennomført profesjonelt og avslappet og jeg har ingen problemer med å anbefale Jarl og Alternativ Medisin Røa til andre.

  Jon
 • Smerter ben og hofter behandlet med lockfoot

  "Har hatt vondt i venstre fot(ledd), kne og noe hofter så lenge jeg kan huske, men spesielt de siste 15 årene. har også hatt en prolaps i rygg. etter timen med lock-foot er jeg helt fin, kjenner ingenting - og kan til og med gå med høye heler uten at det gjør vondt!! har ikke gjort det på ti år. fantastisk."

  anne cecilie 37, oslo.
 • Korsryggsmerter

  Jeg har vært plaget av smerter i ryggen,spesielt i korsryggen ( på høyre siden ). Har lest litt og også blitt anbefalt av bekjente om å prøve lockfoot behandling. Jeg har tatt to behandlinger hos Jarl Roar hvor han fant skjevhet i ryggen. Og etter at han fikk rettet opp i de skjevhetene har jeg følt meg mye bedre og lettere i ryggen. Vil anbefale denne behandlingen for alle som har ryggplager. Jeg er kjempefornøyd med behandlingen!

  V.C
 • Ryggsmerter etter spark fra en hest.

  Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

  Rebecca 36, Scotland

Start typing and press Enter to search