fbpx
 • Lymfedrenasje med vakumkopp

  Takker for god behandling. Jeg mottok lymfedrenasje utført med en vakumkopp som ble ført over huden i et bestemt mønster. Dette var stort sett behagelig, men på steder med mer opphopning kunne det være litt smertefullt. Men absolutt til å leve med. Etter behandlingen merket jeg at det ble noen hyppigere toalett besøk og buksene satt definitivt løsere på. Jeg fikk energi og følte meg generelt veldig bra. Kan anbefales varmt.  

  Anne
  Anne
 • Kronisk migrene

  Jeg er 36 år, tobarnsmamma og har kronisk migrene. Gikk til behandling i 2013 i underkant av et år. Hun behandlet meg med lymfedrenasjemassasje og punktmassasje, samt rådførte meg ifht kosthold. Min erfaring er kun positiv. Først og fremst er hun en seriøs og enormt kunnskapsrik behandler som brenner for faget sitt og pasientene sine. I samtale med henne som pasient føler en seg godt ivaretatt på mange nivåer. Hun er en ydmyk person og en god lytter som tar deg på alvor. Dette er noe jeg som pasient verdsetter svært høyt. På samme tid er hun selvsikker på seg og sin kompetanse, dette ga meg en god trygghet. Takk for all hjelp!

  Linda, Oslo
 • Vann i kroppen, hudutslett

  Allerede fra første behandling merket jeg at det satte igang i kroppen. Jeg mistet mye vann i beina og rundt mageregionen og hudutslettet gikk tilbake. Jeg fikk så mange gode råd når det gjelder kosthold og forebygging (utrensing, hvilke stoff som er bra for lever, nyrer, fordøyelse etc) og ble vist teknikker som jeg kan bruke til å massere selv. Hadde jeg vært bosatt i Oslo ville jeg definitivt kommet tilbake for oppfølging, men siden det ikke er tilfelle rakk jeg bare 2 behandlinger. Det var imidlertid nok til å gi kroppen en ny start og god innsikt i hvordan jeg kan ivareta dette videre. Hun er et varmt medmenneske og en fantastisk nær og naturlig person som man raskt får tillit til og blir glad i. Hun tenker helhetlig og har omtanke for pasientene sine

  Nina
 • Smerter/ME/revmatisme

  Behagelig - særlig massasje på benk. Virker som terapeuten føler seg frem og gir riktig behandling i forhold til pasient. Vi sees!  

  nn
 • Betennelse i skulder og muskelsmerter

  Jeg kom til amedisin for å få lymfedrenasje, som en annen terapeut hadde sagt at jeg trengte. De fant fort ut at jeg hadde harde muskelknuter flere steder i ryggen, og stramme skuldermuskler. Hun ga meg en grundig massasje og litt lymfedrenasje. Etterpå føltes det som de stramme musklene slappet av. Den betente skulderen ble også bedre. Denne virkningen varte i flere dager, og jeg var strålende fornøyd. Siden har jeg vært til behandling flere ganger, og jeg opplever dem som seriøs, grundig, engasjert og meget dyktig. Kunnskapsrik og empatisk. Det er en glede å være pasient.

  Elsa Quale

Start typing and press Enter to search