• Positivt overrasket over alternativ beh.

  "Jeg tilhører dem som i utgangspunktet var litt skeptisk til alternativ behandling, men nå trygt kan anbefale dette som et godt tilbud og effektivt verktøy. Å komme til Amedisin på Røa er ikke bare å komme til behandling, men like mye til en pause fra verden. I tillegg til å være faglig dyktig er Ina en samtalepartner som helt tydelig har pasientenes beste i fokus, noe som resulterer i at hun trykker på de riktige punktene - både fysisk og mentalt. Sjansen er stor for at du forlater behandlingen med mindre smerter, økt kunnskap og samtidig er lettere til sinns."

  Madelene, november 2015
 • Bihulebetennelse

  Jeg har slitt med gjentatte bihulebetennelser, og blitt behandlet med antibiotika uten resultat. Valgte så å forsøke akupunktur med resultat allerede ved første behandling. Etter at jeg var ferdigbehandlet har jeg ikke hatt bihulebetennelse.

  V.Dalseg
 • Kronisk migrene

  Jeg er 36 år, tobarnsmamma og har kronisk migrene. Gikk til behandling i 2013 i underkant av et år. Hun behandlet meg med lymfedrenasjemassasje og punktmassasje, samt rådførte meg ifht kosthold. Min erfaring er kun positiv. Først og fremst er hun en seriøs og enormt kunnskapsrik behandler som brenner for faget sitt og pasientene sine. I samtale med henne som pasient føler en seg godt ivaretatt på mange nivåer. Hun er en ydmyk person og en god lytter som tar deg på alvor. Dette er noe jeg som pasient verdsetter svært høyt. På samme tid er hun selvsikker på seg og sin kompetanse, dette ga meg en god trygghet. Takk for all hjelp!

  Linda, Oslo
 • Betente ryggmuskler

  Jeg ønsker med dette å takke Alternativ Medisin Røa for en fantastisk god behandling av mine betente ryggmuskler. Etter bare 3 massasjebehandlinger er ryggen og høyre arm helt fri for smerte og ubehag

  Karl Erik Lorch
 • Nakkevondt

  Jeg ble raskt bedre og behandlingene var veldig bra for meg. Jeg vil komme tilbake til Alternativ Medisin Røa og deres dyktige terapeuter hvis det kommer igjen eller jeg får andre lidelser.

  BW
 • Vann i kroppen, hudutslett

  Allerede fra første behandling merket jeg at det satte igang i kroppen. Jeg mistet mye vann i beina og rundt mageregionen og hudutslettet gikk tilbake. Jeg fikk så mange gode råd når det gjelder kosthold og forebygging (utrensing, hvilke stoff som er bra for lever, nyrer, fordøyelse etc) og ble vist teknikker som jeg kan bruke til å massere selv. Hadde jeg vært bosatt i Oslo ville jeg definitivt kommet tilbake for oppfølging, men siden det ikke er tilfelle rakk jeg bare 2 behandlinger. Det var imidlertid nok til å gi kroppen en ny start og god innsikt i hvordan jeg kan ivareta dette videre. Hun er et varmt medmenneske og en fantastisk nær og naturlig person som man raskt får tillit til og blir glad i. Hun tenker helhetlig og har omtanke for pasientene sine

  Nina
 • Hetetokter, søvnløshet

  Bedre balanse, bedre søvn. Mindre hetetokter, men det er også høst/vinter - lavere temperatur ute.

  Bente
 • Lav energi, tretthet, hudproblemer

  Hudproblemene har forsvunnet og energien har kommet tilbake. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler behandlingen på det sterkeste.

  OD
 • Smerter/ME/revmatisme

  Behagelig - særlig massasje på benk. Virker som terapeuten føler seg frem og gir riktig behandling i forhold til pasient. Vi sees!  

  nn
 • Stiv i muskler

  God massasje med olje. Det var kjempedeilig, bare tiden som var for kort - det skulle vart lenge. Ellers var det herlig.

  K
 • Dårlig søvn, lite energi, mistet mens

  Søvnen er blitt bedre Bedre energi Menstruasjonen er ikke kommet tilbake enda Anbefaler behandling på det sterkeste.

  GB
 • Generell styrking

  Etter at jeg satte igang med behandlingen har jeg merket store forandringer i kroppen. Jeg har fått ny hverdag uten hyppige helseproblemer, slik det var tidligere. Jeg er mer opplagt, har mer energi og overskudd i hverdagen. En svært dyktig terapeut som har bred kunnskap om kroppen og har vært en hjelpende hånd for meg og de helseplagene jeg har hatt. Hun har gitt meg styrke som jeg trenger for å ha kroppen i balanse.

  Anonym
 • Migrene og stive skuldre

  Jeg har i lang tid slitt med migrene og stive skuldre. Etter å ha gått til amedisin et halvt år, har ting virkelig stabilisert seg, og jeg har blitt betydelig bedre. Hun er utrolig flink til å finne de riktige punktene for behandling, samt gode alternativer når det eventuelle punktet blir for ømt. Jeg har allerede anbefalt amedisin til venner, og vil fortsette å gå til behandling her.

  Vibeke V
 • Svimmel og ustø

  Etter 2 ganger følte jeg meg mye bedre, og ble ikke svimmel etter jobb, som jeg hadde blitt hver dag de siste ukene. Etter 3 ganger vil jeg anta at jeg er ca 80% bedre. Føler at jeg blir helt frisk igjen nå. PS. Men behandlingen gjør vondt innimellom.

  Tove
 • Sur kropp med muskelsmerter

  Jeg har vært flere ganger ved Alternativ Medisin Røa både for å få massasje og for å få veiledning angående kosthold. Jeg har i det siste hatt muskelsmerter i den ene armen og i beinet, og de mente at det kunne skyldes feil kostold og for mye syre i kroppen. Derfor ble det anbefalt at jeg skulle gå over på et kosthold basert på matvarer som er basiske. Dette har jeg nå gjort i ca 3 uker, og allerede etter den første uka kjente jeg bedring. Smerten i beinet ble borte, og armen gjorde også mindre vondt. Bonuspoeng ved dette er at jeg samtidig mistet noen kilo. Så all ære til AMR:-)) Og massasjen var bare helt fantastisk, så den anbefaler jeg alle som trenger å stresse ned og føle seg litt luksuriøse!

  Renata
 • Stram og vond muskulatur

  Veldig bra behandling. God informasjon underveis. Føler meg allerede mye bedre og "lettere". Tommel opp!!

  Ina
 • Vonde skuldre

  En god massasje. Behagelig og hjelpsom terapeut. Imøtekommende og løsningsorientert. Fine tips i forhold til kosthold. Veldig fornøyd - anbefales!!

  Cecilie Schumacher
 • Ødem i bena mot slutten av graviditet

  Hadde store ødem i bena ( i ca 2 uker) Etter 2 behandlinger merket bedring. Som leder av klinikken tillater jeg meg å tilføye viktig informasjon vedrørende dette caset: Hun hadde enorme ødemer - bena var som 2 stokker - og dette gikk høyere enn bare i bena. Som høygravid - 1 uke igjen til termin - hadde hun ingen wc-runder på natta og på dagen var det også sparsomt med urin. Hun hadde økt vekten med 10 kg bare den siste uken. Kroppen slet noe enormt og hun kunne nesten ikke gå på bena av smerter. Hun brukte et par sko fra mannen, som var de eneste hun fikk på. Hun hadde født 2 barn fra før og visste utmerket godt at det var ikke slik situasjonen skulle være. Vi bad henne først kontakte sykehuset pga at vi var redd for både hjerte og nyrer. Hun kom tilbake omgående med beskjed om at hun fikk ikke komme dit - de kunne uansett ikke gjøre noe for henne før fødselen var over ! En av våre akupunktører ønsket å samtale med henne og gav henne påfølgende behandling med akupunktur og soneterapi. Resultatet ble 5 toalett turer på natta med mye urin hver gang. Ny behandling dagen etter til tross for at dette var lørdag  - samme resultat - mye urin. atter ny behandling på søndag! og da kunne terapeuten se beinskjellettet i leggene - ødemene var gått betydelig ned og kunden hadde det mye bedre. Etter vår mening var nå en farlig og ubehagelig situasjon avverget og kunden kan se frem til resten av sin tid frem til fødselen med glede. Lidelsen og den uholdbare situasjonen hennes er forbi.

  Gi Te
 • Opplevelser som slår meg helt ned – angst

  Amedisin har en av de beste NLP coach spesialister. Etter svært sterke opplevelser i livet, hvor jeg blitt slått ned fullstendig både fysisk og mentalt...angst, depresjon, sterkt negativt selvbilde etc., etter mye frem og tilbake henvendte jeg meg til Alternativ Medisin Røa og sånn er jeg blitt kjent med coachen. Denne personen er en av de klokeste, positive og smilende mennesker jeg kjenner. Hun sprer god og varm energi rundt seg og vil alltid komme med gode teknikker. Derfor synes jeg at hun er den beste som kan hjelpe de som trenger det. Jeg benytter meg av henne som samtaleterapeut og får coaching på den mentale side. Hun også hjulpet meg med å takle tiden etter at jeg blitt truet med våpen. Jeg har blitt sosial igjen :) Føler meg i gode, varme og trygge hender! Tusen hjertelig takk!

  Jente 34
 • Betennelse i skulder og muskelsmerter

  Jeg kom til amedisin for å få lymfedrenasje, som en annen terapeut hadde sagt at jeg trengte. De fant fort ut at jeg hadde harde muskelknuter flere steder i ryggen, og stramme skuldermuskler. Hun ga meg en grundig massasje og litt lymfedrenasje. Etterpå føltes det som de stramme musklene slappet av. Den betente skulderen ble også bedre. Denne virkningen varte i flere dager, og jeg var strålende fornøyd. Siden har jeg vært til behandling flere ganger, og jeg opplever dem som seriøs, grundig, engasjert og meget dyktig. Kunnskapsrik og empatisk. Det er en glede å være pasient.

  Elsa Quale
 • Hjerneskade etter ulykke

  Hei Jeg har gått til amedisin grunnet "post commotio syndrom". Etter hjernerystelsen hadde jeg unormalt søvnmønster, svimmelhet og hodepine. Vanlig skolemedisin vet ikke helt hva de skal gjøre med dette, annet enn at det tar tid (og muligens anti-depressiva). Heldigvis har jeg en lege med en vid horisont, og han foreslo akupunktur. Jeg fant Alternativ Medisin Røa Kombinasjonen av homeopati, akupunktur, soneterapi og cellesalter har fått meg raskt opp i form igjen. Nå er det tre uker siden første behandling, og livskvaliteten min har forbedret seg vesentlig. Jeg anbefaler gjerne AMR

  Vanja
 • Generellt bedre

  Hei, Jeg går i behandling ved Alternativ Medisin Røa og jeg har lyst til å skrive noen ord om den gode hjelpen jeg får! Oppfatter henne som varm, kunnskapsrik,seriøs, veldig nøye med oppfølging av hvordan behandlingen går/utvikler seg,som igjen gir meg stor trygghet. Har full tillit til henne.

  Elisabeth Sagstuen
 • Rygg-, hode- og mens smerter

  Det har virket kjempebra og jeg la tidlig merke til at jeg hadde mindre smerter

  Mai
 • Psoriasis

  Siden 1994 har jeg vært plaget av psoriasis. For det meste utbrudd på legger og albuer, samt noe på oversiden av hendene. Hudspesialister m.m. har behandlet meg og det meste har blitt forsøkt. Det har vært salver, dietter o.s.v. uten at noe har hatt noen annen virkning enn å dempe symptomene noe. Etter en del år begynte jeg å få en forståelse for at den eneste behandlingen som nok ville hjelpe var om man behandlet selve årsaken til psoriasisen. I den sammenhengen var konseptet med akupunktur mest tiltalende. Når jeg så kom til Alternativ Medisin Røa for å forsøke akkupunktur, så var min forbløffelse total når jeg etter ca. 8 behandlinger opplevde at all psoriasisen forsvant. Jeg kunne forstå at nyrene ikke klarte den jobben de var satt til 100 % og at huden på mange måter fungerer som den "tredje nyren". Avfalsstoffer blir derfor skilt ut gjennom huden og kan fremstå som psoriasis. Det ble satte derfor nåler som skulle bedre nyrefunksjonen. Tydeligvis med stor virkning. Det ser ut til at jeg i mitt tilfelle har funnet den behandlingsformen som virker.

  Svein
 • Angst – panikkangst

  Tanker om tankefeltterapi (TFT) Jeg har i flere år vært plaget av angst, men aldri gått til noen form for terapi. Grunnen til det var at jeg trodde jeg ikke trengte det. Jeg levde i den troen inntil for 7 uker siden, da jeg ble sykemeldt fra skolen hvor jeg jobber som lærer pga. panikkangst. Det gikk ikke en dag uten at jeg måtte gå ut av klasserommet i frykt for at hjertet skulle stoppe, eller en natt uten at jeg våknet i panikk og i frykt for å dø. I og med at jeg ikke fikk noen hjelp fra fastlegen, som vurderte at jeg ikke var «syk» nok, tok jeg på eget initiativ kontakt med et lokalt senter for alternativ medisin - Alternativ Medisin Røa. Her startet jeg med tankefeltterapi noe jeg er veldig fornøyd med. Etter en behandling på ca. 90 minutter kjente jeg forskjell på min mentale tilstand. Jeg som tidligere fikk jevnlige angstanfall både på jobb og privat, hadde funnet en måte å takle disse problemene på i hverdagen. I tillegg kunne jeg endelig sove godt om natten. Jeg har nå hatt fire behandlinger og kjenner meg mye friere enn det jeg var for snart to måneder siden. Jeg kan kanskje nå og da få tilbakefall, men har fått praktiske råd om hvordan jeg kan drive «førstehjelp» på meg selv og dermed stagge angsten før den får taket. Jeg kjenner på en måte at den forsvinner av seg selv bare jeg tenker på at jeg faktisk vet hva jeg selv kan gjøre for å stoppe utviklingen. Jeg håper at flere mennesker i samme situasjon vil prøve tankefeltterapi.  Den har hjulpet meg ut av angsthelvetet og jeg har nå en normal og trygg hverdag.

  Le
 • Prolaps i nakke med påfølgende hodepine

  Jeg har blitt betydelig bedre etter å ha fått akupunktur. Behandling har vært mer effektiv enn all annen behandling jeg har prøvd.

  O.S
 • Tett nese, uteblitt menstruasjon,

  Nese og lunge er helt bra etter 9 behandlinger. Menstruasjon tilbake etter 2 behandlinger. Vil fortsette i minst 3 mnd pga menstruasjon. Veldig fornøyd med behandlingen

  Inger
 • Blærebetennelse og artrose

  Jeg har fått stor hjelp ved Alternativ Medisin Røa i flere sammenhenger. En akutt blærebetennelse klarte hun å knekke ved hjelp av akupunktur. Jeg har artrose i begge kneledd og har i perioder sterke smerter og hevelser. Behandlinger gjør at jeg foreløpig slipper å skifte kneledd. En behandling hos AMR gir meg fornyet energi og krefter til å takle en stressende hverdag!

  Astrid
 • Menstruasjonsforstyrrelse / langvarige blø

  Etter litt over 2 ukersbehandling har jeg for første gang på flere år endelig opplevd en normal menstruasjon ( 8 dager) Jeg skal fortsette noen måneder til og er overbevist om at problemet mitt vil bli kurert. I tillegg har jeg opplevd økt energi og bedre søvn allerede.

  Hann
 • Stress

  Alternativ Medisin Røa har hjulpet meg med å holde stressnivået nede i fysisk og psykisk hektiske perioder. Det ble benyttet massasje sammen med kopping som kombinert fjerner smerte og stive muskler. Jeg ser ut som ei marihøne til tider, men det er så verdt det!

  Mona
 • Uro

  Jeg må fortelle deg hva som har skjedd med min mor etter TFT-behandlingen. Hun var veldig dårlig med svimmelhet og oppkast/kvalme skjelvinger i 2-3 dager etterpå. Hun tror at det hadde med behandlingen og gjøre, og psyken og det fysiske kan jo påvirke hverandre begge veier. Kanskje det var bare noe gammel ”gørr” som måtte ut ??? MEN... etter de dagene så har hun blitt kvitt den uroen jeg fortalte deg om. Hun har ikke hatt behov for Vival om morgenen kl 5 og er mye roligere. Hun sier at uroen er borte og vi er helt imponert hvis TFT’en virket etter hensikten. Veldig veldig bra!! Både min søster, mor og jeg er så lettet og har det bedre alle sammen pga dette. Hun har fått en mer positiv innstilling og er mer ”på” og aktiv fordi hun ikke må bruke formiddagen på å ”våkne” etter Vivalen. Fantastisk!! Tusen takk til deg og til terapeuten. Du må hilsen henne så mye og takke :) :)

  Mor
 • Lavt stoffskifte behandlet med homeopati

  Jeg er en kvinne på 43 år som hadde hatt plager på grunn av lav stoffskifte siden 2007. Min fastlege ga meg Levaxin og sa at jeg må bruke denne medisin resten av livet! Men jeg tok kontakt med Alternativ Medisin, Røa i Oslo. De ga meg homeopatisk behandling som ble startet 21. august 2011. Etterpå var jeg hos min fastlege og tok blodprøver den 21. oktober 2011. Resultatet på prøvene ble veldig bra! For ca. 3 uker siden sluttet jeg gradvis med å ta homeopatisk medisin. Nå har jeg nesten sluttet med å ta homeopatisk medisin og jeg føler meg 100% frisk nå! Takket være Homeopatisk medisin! Ellers hadde jeg brukt skolemedisin resten av livet ifølge min fastlege! - Sukhmohinder Pal Shahi

  X
 • Takk for all hjelp i en vanskelig periode

  "Jeg hadde min første samtale i januar 2011 og kom til henne for å få hjelp til å bl.a. prioritere i hverdagen, både på arbeidsplassen og privat. Jeg slet veldig med ”flink pike” syndromet og prioriterte alltid andre før meg selv. I tillegg grublet og bekymret jeg meg mye om sønnen min som hadde problemer på skolen. Jeg fortalte først hvilke problem jeg ville ta tak i og vi fant fort ut hvor skoen trykket. Hun lærte meg at det ofte ligger en historie bak som det kan være vanskelig eller til og med umulig å ta tak i og ordne opp i selv. Etter hvert som vi løste opp i flokene kom vi nærmere og nærmere kjernen til problemet og etter 5-6 behandlinger følte vi oss ferdige. For meg var dette en rask og virkelig virkningsfull behandlingsmåte som fungerte optimalt for meg. I timene jobbet vi aktivt med å grave frem følelser og tanker som kunne ligge til grunn for de forskjellige problemområdene. Jeg opplevde behandlingsmåten som veldig direkte og dyptgående. Jeg kom i kontakt med mine innerste følelser og tanker og på denne måten kunne hun hjelpe meg å få klarhet i disse. Jeg føler meg som et nytt menneske etter mine timer, og hun har gitt med redskap jeg kan jobbe videre med i livet. Terapeuten er et fantastisk menneske og jeg følte meg trygg og ivaretatt når jeg var hos henne. Hun så mine problemer og hjalp meg å få dem opp i overflaten slik at vi kunne jobbe med dem. Jeg har lest mange selvhjelpsbøker og forsøkt å følge råd og tips fra disse, men det ble en umulig jobb. Etter samtalene har jeg fått alle nødvendige råd og tips inn ”under huden” og kroppen gir meg nå tydelige signaler når jeg gjør noe jeg egentlig ikke vil. Jeg er lettere til sinns og har fått tilbakemeldinger fra venner og kjente om at jeg er tydeligere i hva jeg vil og ikke vil nå. Det synes de er fint også så det er ikke bare jeg som har fått utbytte av dette

  Kvinne 39
 • Overgrep og omsorgsvikt

  “Senfølgene etter overgrep og omsorgsvikt i barndommen er betydelig redusert takket være tankefeltterapi. Jeg er ikke redd lengre, og har fått et mye bedre liv”. Klem fra Elisabeth

  Elisabeth
 • Mageproblemer og skuldersmerter

  Meget fornøyd. Merker framgang og anbefaler dette på det sterkeste.

  M
 • Styrket selvbilde og utnyttelse av eget potensiale

  Jeg har deltatt i terapigruppe. Vi var 6 medlemmer i gruppa og vekslet på å være den som skulle få hovedfokus. Personlig hadde jeg klart utbytte av å være medlem i en slik gruppe, både gjennom det å lære av andre gruppemedlemmer og å få jobbet med egne temaer. Det ble benyttet alternative coaching og psykoterapi-teknikker som var veldig virkningsfulle. Man får en kommunikasjon omkring sine livstemaer som er mer dyptfølt enn det verbale. Å være med i gruppe har jeg opplevd som bare positivt. Hun leder gruppa trygt og har en væremåte som innbyr til tillit gjennom sin varme væremåte, humor og uhøytidelighet. Jeg slappet av og prestasjonsangsten ble så lav den kunne. Dette møtet som første gang fortonte seg som skummelt og krevende, kom til å bli noe jeg så fram til hver gang. Jeg har også vært i individuell coaching. Gjennom en kort innledningsamtale fanget hun raskt hovedproblemstillingene som vi jobbet videre med. Opplevelsen var positiv. Jeg følte meg godt ivaretatt, oppnådde nytt pågangsmot, større klarhet og en følelse av fornying. Det formidles romslighet som innbyr til åpenhet.

  Kirsti
 • Usikker på meg selv

  Jeg begynte å gå til terapaut i desember. Jeg visste ikke helt hva som plaget meg, annet enn at jeg var usikker på meg selv, noe som førte meg opp i mange vansklige situasjoner. Gjennom denne typen terapi kom jeg en gang for alle til bunns i hva som egentlig var problemet, og fikk løst opp i floken som har ligger der i så mange år. Anne hjalp meg slik at jeg kunne løse disse problemene både i dag og i all fremtid. Fordi jeg nå føler meg mer sikker på hvem jeg er, har jeg blitt flinkere til å ta de rette valgene for meg selv. Dette har hjulpet meg og alle rundt meg utrolig mye. En sikker person tar bedre valg, noe jeg håper jeg vil gjøre i fremtiden. Rådene jeg fikk på Alternativ Medisin Røa har virkelig vært gull verdt, og jeg kommer til å ta de med meg videre resten av livet.

  Jente 18
 • Smerter i rygg

  Jeg har over en tre års periode fått akupunktur og massasjebehandling av Vibeke knyttet til akutte og store smerter i muskulatur i nedre ryggparti og hofte parti. Etter få behandlinger hos Vibeke har plagene alltid blitt borte og jeg kan på det sterkeste anbefale henne som behandler.

  Einar 50 år
 • NLP coach

  Det er en stor fornøyelse å ha utdannet Masterpractitioner i NLP. De har fra starten vist kompetanse og innsikt på et veldig høyt nivå innen NLP, - og er veldig flink på praktisk gjennomføring av de endringsteknikker som NLP er kjent for virker ift. klienter og i coaching.

  John
 • Angst

  Angsten slapp taket overraskende raskt. Og jeg er veldig fornøyd med behandlingen. En smertefri og god behandling på et stort problem

  Jente 25 år
 • Elendig energi og lave trombocytter

  Jeg hadde i lang tid slitt med meget dårlig energi. Og jeg hadde vært mye til legen min. Nå sist var jeg igjen hos min fastlege og han var rystet over hvor lave trombocytter jeg hadde og anbefalte nesten akutt operasjon for å fjerne milten min. Jeg fikk panikk og ringte omgående til Alternativ Medisin Røa for å høre hva de kunne hjelpe meg med. Jeg ringte til de fordi jeg allerede hadde hatt god erfaring med dem. Der ble jeg anbefalt time hos deres alternative behandler. Jeg fikk medisiner og han fortalte meg at innen en uke skulle dette være mye bedre og han sa at å operere bort milten bare ville gi meg et nytt problem med mitt immunforsvar. Idag 1 uke etter mitt første møte med ham kom jeg ut fra en forbauset lege med flotte tall på mine trombocytter og et mye høyere energi nivå. Jeg er strålende fornøyd og kan anbefale Alternativ Medisin Røa med stor entusiasme. De bryr seg om deg og kan sine saker og ting. Jeg vet hvem jeg skal oppsøke neste gang noe i min kropp er i ulage. Tusen takk for god hjelp!!

  Shaz
 • Stive muskler i nakke / skuldre / rygg

  Veldig bra massasje. Alternativ Medisin Røa kan absolutt anbefales. Massøren har en "god" massasjehånd som går dypt og finner de rette punktene. Gleder meg til neste runde.

  M.Austenaa
 • Pollenallergi – gress

  Jeg føler meg nesten helt symptomfri. Kan være ute hele dagen uten noen allergi reaksjoner. Jeg opplever en " ny sommer " Takk. Totalt 5 behandlinger, merket stor forskjell etter 1.ste beh og gradvis mindre.

  Monica Husum
 • Dyktig terapeut

  Den absolutt beste terapeuten jeg har truffet de siste 10 år. Grundig, interessert, deler med seg av sine kunnskaper, anbefaler, - gir valuta for pengene.

  M
 • Lavkarbo kost for vektnedgang

  Hei Ja, nå har det gått nøyaktig 5 uker siden jeg var hos deg, og det er på tide å gi litt tilbakemelding Dette kostholdet passer meg 100% Jeg ser jo at når jeg handler, er det kanskje bare 5% av matvarene i butikkene som er innenfor det "tillatte", men det sier jo mer om hvor mye junk food som selges Mao har jeg funnet meg godt tilrette med de matvarene som jeg kan variere blant I begynnelsen spiste jeg nok litt i overkant, fordi det smakte så godt, men har jo skjønt at når man er mett, så må man slutte Jeg har gått ned fra ca 84,5 til 80,1 kg med litt opp og ned spesielt, for et par uker siden Jeg har aldri egentlig lyst på noe søtt, men gleder meg bare veldig, veldig til å komme hjem på kvelden og kan stå på kjøkkenet med "de deilige tingene" som er så veldig tillatt Jeg tror nok det skal ta litt tid å komme ned til f eks 70 og videre i kg, men målet er jo delvis nådd, da jeg har funnet et kosthold som er så velsmakende, sunt, og med tid vil bringe meg ned i vekt Tusen hjertelig takk for hjelpen

  Inger M L
 • Vond mage med hyppig wc besøk

  Jeg hadde dårlig mage - når jeg spiser må jeg på wc med en gang og jeg hadde mye vondt i magen. Har hatt problemer i 2 år. Har nå fått hjelp med homeopati medisin. Etter bare 1 måned er jeg helt frisk og magen føles sterkere.

  mann
 • Allergi i ansikt

  Jeg er 30 årig dame og har mye allergi i huden, ansiktet var rødt og irritert. Mottok behandling med homeopati. Jeg har brukt midler i 3 uker og er nå helt frisk

  34 årig dame
 • Migrene og angst

  Migrene og psykiske symptomer, som redd for å gå ut og reise med T-bane. Jeg har fått hjelp med homeopat medisin og har det nå mye bedre. Fikk behandling for 2 uker siden.

  Kaur 35 årig dame
 • Styrking av selvet og ego

  Jeg har hatt god effekt av NLP. Etter mange år med selvrefleksjon og utfordringer knyttet til utbrenthet og "flink pike" syndromet, klarte jeg endelig å få satt teorien ut i livet og tro på de ting jeg måtte gjøre for meg selv. Jeg liker meg selv 100% nå, med mine gaver og "mangler". Takk.

  Silje
 • Angst

  Behandlingen har fungert veldig bra for meg og jeg har fått et "verktøy" som jeg kan bruke hvis tankene mine går litt ut av kontroll.

  I.
 • Prolaps

  Jeg ble innlagt på sykehus med store smerter i rygg og nedover i benet. Det ble tatt MR av ryggen og de fant et stort prolaps. Legen anbefalte operasjon med en gang pga at dette var så stort. Men dette ønsket jeg ikke. Jeg kontaktet Alternativ Medisin Røa og fikk et preparat som gjorde utrolige underverker. Dagen etter var smertene utrolig nok borte og jeg kjenner ingenting, men legen sier at jeg får ikke drive fysisk arbeide på en stund enda.

  En 34 årig mann
 • Følte meg urolig og oppjaget – stresset

  Jeg har på mange måter funnet den jeg alltid har ønsket å være. Gjennom enkle samtaler har jeg blitt mer sikker på meg selv og en mer glad person - også i situasjoner som før ble mestret på en noe, mer for andre "forstyrrende" måte.

  Nils
 • Trist, dårlig selvtillit

  Jeg har blitt bevisst på hva som er bra for meg og hvordan jeg kan jobbe videre for å tro på meg selv

  Kari
 • Overfølsom

  Har hatt reaksjon med både sinne og gråt. Føler at jeg er mer i ett med meg selv. Har bedre kontroll over følelsene mine. Tusen takk. Kjempekoselig å merke sånn kjemi med behandler som jeg hadde med deg.

  Jor
 • Angst stress og søvnproblemer

  Kvitt angsten Mindre stress enn tidligere Funnet igjen gleden med å gjøre ting/ oppnå ting Sover endelig veldig godt igjen

  Jente i 30 årene
 • Utbrent og flink pike syndromet behandling med NLP

  Jeg har hatt god effekt av NLP. Etter mange år med selvrefleksjon & utfordringer knyttet til utbrenthet & "flink pike" syndromet, klarte jeg endelig å få satt teorien ut i livet & tro på de ting jeg måtte gjøre for meg selv. Jeg liker meg selv 100% nå, med mine gaver & "mangler". Takk

  Silje
 • Bulimi, mulig bipolar lidelse.

  Jeg har ved hjelp av samtale, NLP teknikker og tankefeltterapi-tft følt stor fremgang etter kun 7 behandlinger. Jeg har lært å benytte redskaper som vil bli nyttige for min fremtid.

  Jente
 • Flyskrekk behandlet med tft-tankefeltterapi

  Jeg skulle ut på en lang flytur, og 3 dager før selve reisen fikk jeg tette bihuler. Jeg lå hele helgen og prøvde å pleie meg selv, men dagen før jeg skulle dra var det fortsatt ille, jeg var fortvilet og prøvde nesespray og vurderte å dra på legevakten kvelden før avreise. Litt tilfeldig kom jeg borti  TFT- tankefeltterapi, hun spurte om hun kunne prøve å hjelpe meg. Jeg hadde ingenting å tape på å prøve, så hun satte i gang med å behandle meg. Det viste seg at jeg var ubevisst redd for at en spesiell ting skulle skje i forbindelse med reisen, og da jeg fokuserte på det samtidig som terapeuten banket lett på visse punkter i ansiktet og på hendene mine, slapp redselen min, litt etter litt, og til min store overraskelse var jeg ikke tett i bihulene lenger da vi var ferdige. Jeg kunne ikke tro det, og dagen etter hadde jeg en fin flytur uten antydning til tette bihuler. Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk!   Stor takk til Turid fra Kristin Kragfoss

  Kristin
 • Depresjon

  Dette har vært en fantastisk reise fra første behandlingstime. Jeg har aldri i mine 25 år hatt det så bra med meg selv som etter behandlingen med NLP, hypnose og EFT. EVIG TAKKNEMLIG

  Maria Changur
 • Knesmerter ved sykling

  Jeg skulle sykle birkebeinerrittet 2008 og hadde fått et kneproblem en uke før jeg skulle sykle. Frustrert etter å ha trent i ett år for å klare dette målet. Jeg fikk behandling, stort sett med triggerpunkter og massasje, og etter behandlingen klarte jeg å gjennomføre rittet uten knesmerter. "

  Gunnar
 • Mobbing og traumer

  Jeg fikk behandling for problemer forårsaket av mobbing og andre traumer i barndommen. Etter kun to behandlinger er de anstrengte følelsene jeg før måtte takle kraftig redusert. Det er lettere å være meg selv og jeg sliter ikke lenger med å si hva jeg mener på samme måte som jeg gjorde før. Det er mye lettere å takle daglige situasjoner uten å hele tiden være redd for hva alle synes om meg.

  Liv 19
 • Depresjon

  Gjennom behandlingen har jeg fått tilgang til følelser som har hemmet min livsutfoldelse og ført til depresjon. Dette kan jeg nå legge bak meg og gå videre i livet med større glede og mer frihet i møte med andre mennesker.

  Anne-Merete
 • Tft for bedre prestasjon

  Det går veldig bra med meg, takket være TFT og deg. Jeg bruker metoden aktivt. (Midtevalueringen gikk bra.). De rundt meg kommenterer at det har skjedd noe med meg. Jeg har begynt å smile igjen! Takk skal du ha.

  Kj
 • Bedre livskvalitet med tft

  Jeg er meget fornøyd med TFT behandlingen jeg har fått hos amedisin. Jeg hadde en vanskelig barndom med mye urettferdig som hendte meg. Dette har sittet dypt i meg i hele oppveksten og i mitt voksne liv. Jeg har hatt en del behandlinger, men jeg har blitt kvitt traume etter traume, og jeg føler meg lettere og roligere til sinns. Den sterke prestasjonsangsten min er borte, noe som er veldig behagelig, (før hadde jeg problemer med å notere ned et telefonnummer jeg fikk opplest av selv mine nærmeste, jeg fikk panikk som blokket ut alt) Bitterheten jeg følte for min familie er mer gått over til likegyldighet, jeg bryr meg ikke lenger. Livskvaliteten min er blitt mye bedre takket være TFT!

  Kvinne 68
 • Tft – bihulebetennelse

  Jeg skulle ut på en lang flytur, og 3 dager før selve reisen fikk jeg tette bihuler. Jeg lå hele helgen og prøvde å pleie meg selv, men dagen før jeg skulle dra var det fortsatt ille, jeg var fortvilet og prøvde nesespray og vurderte å dra på legevakten kvelden før avreise. Litt tilfeldig kom jeg bort i TFT, hun spurte om hun kunne prøve å hjelpe meg. Jeg hadde ingenting å tape på å prøve, så hun satte i gang med å behandle meg. Det viste seg at jeg var ubevisst redd for at en spesiell ting skulle skje i forbindelse med reisen, og da jeg fokuserte på det samtidig som terapeuten banket lett på visse punkter i ansiktet og på hendene mine, slapp redselen min, litt etter litt, og til min store overraskelse var jeg ikke tett i bihulene lenger da vi var ferdige. Jeg kunne ikke tro det, og dagen etter hadde jeg en fin flytur uten antydning til tette bihuler. Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk!   Stor takk til Turid fra Kristin Kragfoss

  Kristin
 • Prolaps

  Mann som ventet på operasjon for prolaps i ryggen kom til meg for å få øvelser og smertelindring. Han synes han ble så mye bedre at han til slutt avlyste hele operasjonen.  

  m
 • Akutt rygg behandlet hos idrettsmassør/naprapat

  Jeg hadde fått akutt kink i ryggen og kom krabbende inn på klinikken. Måtte ha hjelp for å komme opp i stående stilling og måtte nærmest bæres inn på benken. Etter behandling kunne jeg gå helt fint ut igjen. Det virket nærmest som en mirakel behandling.

  Karl
 • Panikkangst behandlet med tft- tankefeltterapi

  Jeg var på vei til Oslo med min søster og eks-kjæresten hennes fordi jeg skulle på intervju, da vi plutselig måtte stoppe bilen fordi jeg fikk et utbrudd av angst, jeg besvimte og hadde noe lignende krampeanfall, pusteproblemer,svimmelhet. Vi brukte 8 timer på å komme oss til Oslo fra Hamar pga at jeg ikke klarte å kjøre bil videre. Jeg har fått en tilstand som heter panikk angst som har gjort at jeg ikke klarer å kjøre noe som helst transportmiddel. Takket være amedisin, har jeg nå funnet ut at jeg klarer å kjøre trikken, samtidig fjernet hun angsten min før jobb, og generelt frykten for å dø pga smertene under anfall. Uten hjelp fra Turid, hadde jeg nok ikke vært så positiv som jeg er den dag idag. Tusen hjertlig takk, og jeg anbefaler henne sterkt for hennes dyktighet.

  S
 • Dovning av armer ved sykling

  Før birken 2008 hadde jeg fått skikkelig nakkesperre med dovninger ut i armene. Jeg valgte å oppsøke idrettsmassaje/naprapat for å få løsnet opp muskulaturen. Etter behandlingen kunne jeg sykle birken uten plager i armene."

  Geir
 • Tennisalbue

  "Dame som har vært plaget med tennisalbue i årevis søkte for dette. Etter noen idrettsmassajse ble hun kvitt smerten."  

  D
 • Utrolig virkning

  Føler meg bedre. Er smertefri. Har forstått og lært masse om meg selv og føler meg godt rustet til å møte fremtiden. Er optimistisk

  Mina
 • Skuldersmerter ved seiling

  Jeg hadde vært ute og seilt og med mye haling og bruk av hendene fikk jeg etterhvert vondt i festene i skuldrene. Dette var foruroligende siden sesongen nettopp hadde begynt. Jeg valgte å ta dette med en gang og oppsøkte derfor idrettsmassøren ved Alternativ Medisin Røa. Dette kan jeg anbefale på det varmeste og etter bare 4 - 5 runder med behandling er skulderen helt god igjen. Bent

  Bent
 • Vond rygg

  Jeg våknet om morgenen og hadde vondt for å bevege meg. Jeg greide ikke å rette meg helt opp. Jeg hadde kjent det før jeg gikk til sengs om kvelden, men tenkte at det gir seg sikkert. Det ble bare verre. Noe måtte gjøres. Jeg hadde tidligere sett et skilt i mitt nærmiljø om alternativ behandling og jeg kontaktet denne klinikken. Valget falt på en idrettsmassør/naprapat og etter bare 1 behandling ble det hele bedre, men jeg tok i alt 4 behandlinger for at dette skulle holde seg. Og nå er ryggen fin på rekord tid. Takk

  Anders
 • Lårplager

  En kunde kom til meg med plager i lårene. Han hadde mål å løpe en konkurranse, men bena stoppet han. Spesielt bakre lår muskulatur var stive. Jeg masserte dypt og tøyde de forskjellige musklene. 1 behandling på 45 min. Til slutt fikk klienten noen tøyningsøvelser til å gjøre hjemme. Resultatet var at han klarte konkurransen med mindre tid enn planlagt.

  M
 • Ryggsmerter

  Jeg hadde hatt mye problemer med ryggen min gjennom flere år og hadde brukt kiropraktor når det ble for ille. Men så var det noen som tipset meg om idrettsmassasje. Jeg kom til Alternativ Medisin Røa og fikk utrolig god hjelp av idrettsmassøren deres. Der fikk jeg en meget dyp og god massasje og en korrigering av de områdene i ryggen min som trengte dette. Behandlingen passet meg mye bedre enn bare knekking hos kiropraktoren og ryggen min er idag sterkere enn før. Jeg kan anbefale dette på det varmeste

  DS
 • Alt for mange tanker i hodet

  Jeg har gått fra å være ei jente med masse tanker (som ikke alltid har vært like enkle å håndtere), til å bli en jente som har det mye bedre med seg selv både psykisk og fysisk! Og bare å kjenne seg selv, være lykkelig er en verdi som overgår alle verdier. Min "favoritt" under timene var åpenbaringene jeg fikk, etter absolutt alle øvelsene. Terapeuten gjør det spennende å fortsette med coachingen og samtalene oss imellom har gått veldig fint. Det har vært enkelt å være ærlig og åpne seg. Det enkle er ofte det beste! :-)

  Ung jente
 • Slet med selvsikkerheten min

  Jeg føler jeg tenker annerledes. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om hva folk tenker om meg. Det har blitt lettere å si ting uten å være nervøs for hva de vil si tilbake, eller reagere. Jeg er ikke redd for være meg selv. (Tankefelt terapi)

  Jente - 19 år
 • Et forbedret sosial liv med NLP

  Jeg lærte masse om meg selv da jeg var til coaching, mye mere enn jeg trodde jeg skulle lære. Før trodde jeg at jeg visste nok om meg selv og hvordan jeg oppført meg i forhold til andre mennesker. Da vi gjennomgikk de forskjellige lekene og rollespillene lærte jeg hvordan jeg skulle forholde meg og kommunisere med andre. Det har hjulpet meg masse i det siste. Nå er jeg kvitt mange av de problemene jeg hadde og det går mye bedre i det sosiale livet.

  Jente 13 år
 • Slitt med migrene i mange år

  Jeg har hatt migrene i mange år. Denne behandlingen har gitt meg god forebygging - fikk løst opp i nakke/skuldre.

  Anonym
 • Massasje for å løse muskelknuter

  Veldig godt grepp, sterke fingre. Envis, vil løse muskelknutene

  Anonym
 • Angst og muskelspenninger

  Angst og muskelspenninger: Fikk behandling med samtale terapi. Etter 4 måneder i terapi har jeg lært meg å leve med angsten. Jeg slapper bedre av og jeg føler at jeg takler hverdagen mye bedre nå.

  Kvinne - 31 år
 • Føler meg som en ny person

  Takker skjebnen at jeg kom i kontakt med denne terapi måten, uten den vet jeg ikke hvor lang tid mine problemer hadde vedvart. Har prøvd andre former for terapi uten suksess, men energi psykologi er anbefale på det varmeste. Denne terapi måten har forandret min hverdag og gjort meg til en ny person. (Tankefelt terapi)

  Mann - 24 år
 • Stress and anxiety issues

  While I have been in the sessions my level of stress and anxiety has been reduced – sometimes dramatically. I have been impressed by the therapists understanding of how I’ve been feeling and how she has been able to understand and express these feelings." (TFT)

  Mann - 44 år
 • Massasje med triggerpunkt behandling

  Jeg har fått massasje flere ganger, både vanlig massasje og triggerpunktmassasje. Dette har gjort mye godt for spenningene og smertene jeg har i rygg, skuldre og nakke. Og jeg kan absolutt anbefale denne massøren.

  M
 • Redd for å dø

  Jeg var hos NLP coach, fordi jeg var veldig redd for å dø, dette ble borte under timene med coaching. Jeg er ikke redd for å dø lengre. Øvelsene hun tok med meg var gøyale. De positive lappene i lomma gjorde at jeg ble tryggere.

  Martin 11 år
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search