fbpx
 • Smerte i ankel – borte

  Har i årevis hatt daglige smerter i venstre ankel etter fall. Hadde av den grunn time hos fastlege 15.9. som jeg avbestilte. Litt overmodig men jeg kunne jo få ny time om behov. Grunnen til healing var stiv rygg og etter få timer var jeg myk og smidig!

  Ann-Kristin
 • Sukkersug fjernet med hypnose

  Jeg kan fortelle deg at det har vært en spennende uke så langt, og sukkerbehovet er så å si fraværende!!! I tillegg har jeg startet opp igjen med fast trening, og har det ganske så ålreit om dagen! Takk for hjelpen så langt, og inspirasjon til endringer i dagligliv! Line Gode nyheter for oss sjokomane og bruksavhengige. Karin hos Solumsmoen helse og velvære kan hjelpe med en meget effektiv behandlingsmetode. To timer med en ukes mellomrom, og hun har snudd tankemønsteret. I over 45 år har jeg tyllet i meg godteri og brus, når jeg får lyst på noe ekstra nå, vil kroppen ha frukt, grønt og vann » helt utrolig» bra for både kropp og lommebok. Så tusen, tusen takk! Birgit Anbefales på det varmeste! Allerede etter en time er suget etter sukker borte! Fantastisk og utrolig spennende! Vel verdt en kjøretur på 40 minutter hver vei. Torill Evenrud Berg Tusen takk for bra sukkersugbehandling ? ? Ikke hatt lyst på godterier eller Pepsi Max siden 13 mai !!!! Veldig godt å slippe dette. Anette Halstenrud «For en tid tilbake oppsøkte jeg Lisbeth for å få hjelp m å forankre affirmasjoner dypt i underbevisstheten. Jeg hadde temaene klare, og timen opplevdes konkret, effektiv, samtidig som tiden fløt avsted da jeg ble ledet inn i en dyp avslappet tilstand. Uten å røpe hva jeg ønsket å oppnå ut fra affirmasjonene vil jeg si at de har manifestert seg. Lisbeth er dyktig, konkret og leverer effektive tjenester, – anbefaler henne til alle som vil ha raske og gode endringer.» – Hågen Haugrønningen Kurs og foredragsholder. Hågen Haugrønningen Virkningen jeg hadde etter behandlingen hos deg på torsdag var helt utrolig! Hoften ble MYE bedre med en gang, suget etter å spise et eller annet er borte, energien min har økt veldig, så dette er helt topp! Jeg var hos legen min i dag, og han ble veldig interessert i din behandling, og noterte navnet ditt. Han har stor tro på hypnose. Inger Lise Ville bare sende deg en mail for å fortelle hvordan det har gått siden vi sist møttes. Jeg var jo på tur til Praha med familien som jeg var litt bekymret for mtp godterispising, men langhelgen er nå overstått og jeg har enda ikke spist verken sjokolade eller smågodt, til tross for veldig mange fristelser! Jeg tenker av og til på at det hadde vært godt med sjokolade, men terskelen for å faktisk spise det er veldig høy, og jeg har faktisk ikke lyst til å spise det. Det kjennes som en befrielse at jeg har kommet dit hvor jeg er nå, og jeg er så glad for hjelpen jeg fikk av deg! Så tusen takk =D   Hei igjen! Jeg ønsket jo å bli «fri fra tankene» og det er jeg i veldig stor grad i dag, takket være deg. Helt fantastisk! Kristin

 • Det virker med hypnose

  Det er helt sprøtt, men søtsuget er helt borte, og det holder!! Å gå i butikken er heller ikke en fristelse mer. Tanken er på en rar måte " borte". Tusen takk Lisbeth, for en ny frihet.

  Margrethe Steiner
 • Redd for å vri på kost

  Veldig god oppmøte, noen aha opplevelser. Dette føltes bra og jeg fikk bort en vond klump fra magen

  F.E
 • Røykeslutt

  Veldig bra. Blir tatt på alvor, god tid, finner problemer og blokkeringer. 1 gang enkel røykeslutt, men begynte igjen. 2 gang var mer "dypere" inn i blokkering. Sier ifra hvordan det går.

  Elise
 • Snus avhengighet

  Jeg kom hit fordi min samboer hadde veldig god virkning av hypnosen. Hun skrøt veldig av Lisbeth og det stemte. Glad for at jeg kom

  Hans
 • Røykeslutt og selvbilde

  Røykeslutt-hypnosen ga god effekt og jeg er idag lykkelig IKKE- røyker TFT-behandlingen ga en god opprydning

  An
 • Røykeslutt

  Jeg var hos deg på hypnose for å slutte å røyke den 5. desember og jeg er fremdeles røykfri! Tenkte du ville vite det. Det går bedre og bedre for hver uke, og selv om desember og jula var hard så er jeg nå over det værste og nyter livet som røykfri. Takk for hjelpen!

  Lykkelig røykfri
 • Angst for mørket

  Føler meg lettere og mer positiv til fremtiden. Jeg har en positiv følelse om hypnose og føler allerede nå at det har hjulpet.

  O
 • Frigjøre tanker rundt en expartner

  Ved indre stress og uro har hypnose gjort at jeg har fått en mer avslappende holdning i forbindelse med et samlivsbrudd. Få tankene i andre baner og hjelpe meg til å få et mer sunnere forhold tilå akseptere meg som person, bruddet og å gå videre

  Anonym
 • Overspising

  Akkurat nå er det uvisst, men jeg føler meg bra og veeeeldig avslappet! Absolutt positiv, fornøyd og veeeeldig veldig spent! Behagelig og imøtekommende terapeut.

  L
 • Søtsug

  Føler meg glad

  Anonym
 • Røykeslutt med hypnose

  Var hos dere til hypnose for røykeslutt 18.10.2011. Og det har fungert…. Jeg er lykkelig røykfri, full av energi og pågangsmot. Dette er noe av det mest betydningsfulle jeg har gjort i mitt liv.. Tusen takk for deres hjelp og bidrag ! Lykke til i nye lokaler!

  Hege
 • Smerter i bekken/rygg, deprimert

  Etter 3 behandlinger har jeg blitt utrolig mye bedre både mentalt og fysisk. Etter første behandling kunne jeg gå uten krykker og sitte for første gang på 2 måneder og alt føltes mye lettere. Lisbeth har gitt meg mye innsikt og lært meg teknikker jeg kan bruke på egenhånd. Jeg er utrolig takknemlig

  Anne
 • Sosial angst

  I dag 15. februar klokka 17.00 hadde jeg time hos dere. Diagnose: sosialangst. Så det¨å ta T-bane (særlig i rushtiden) var et ubehag. Men etter en hypnosetime og TFT hos dere ble det å ta t-bane noe å glede seg til :D Jeg takker masse for god hjelp hos dere og det kan hende vi ses igjen :)

  Sara V

Start typing and press Enter to search