fbpx
 • Kyssesyke

  Foreldre til Herman på 6 år oppsøkte Alternativ Medisin Røa angående hjelp for kyssesyke, Mononukleose (Epstein Barr virus).  Han hadde symptomer i rundt 6 måneder og ble etterhvert lagt inn og undersøkt på sykehus for slapphet og kvalme,  som kom og gikk - og smerte i halsen. Det ble påvist EBV-virus - positiv.  Det var ingenting mer å gjøre enn å holde ham hjemme og i ro. Gutten fikk forsiktig behandling med homeopatiske medisiner i løpet av et par uker.   Han ble etterhvert igjen undersøkt på sykehus og verdiene var normale.

 • Katte allergi

  Hei Anne Karin! Jeg må bare kjapt skrive inn og fortelle hvor glad jeg er for homeopati behandlingen jeg fikk av Lisbeth. Vi fikk oss jo katt i slutten av mai. Vi hadde ønsket oss katt i mange år, så gleden var stor! :-) Samme dag som vi hadde hentet katten skjønte jeg at jeg reagerte på henne... Jeg fikk problemer med å puste og jeg følte meg helt tappet for energi. Jeg håpet inderlig at dette skulle gå over, men det ble bare verre. Jeg klarte delvis å holde det i sjakk med allergimedisin og astmaspray, men jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å leve med dette i mange år fremover... Samtidig skjønte jeg ikke hvordan vi skulle klare å gi fra oss katten heller. Jeg ringte til deg, og du anbefalte at jeg gikk til Lisbeth og prøvde homeopati. Det hadde jeg aldri prøvd før, men det var definitivt verdt et forsøk! Jeg fikk noen ulike tabletter av Lisbeth, og allerede samme dag som jeg begynte på homeopatmedisinene kjente jeg forbedring! Jeg 'bygde på' med mer spesifikk homeopatmedisin mot kattehår, og da følte jeg nesten at jeg ble helt bra. Det gikk litt fram og tilbake et par uker. Jeg følte meg bra noen dager og hadde noen dager der jeg reagerte igjen. Jeg fikk en ny runde med homeopatmedisin, og nå har jeg nesten glemt at jeg noen gang reagerte på katten... Jeg har ikke kjent noe de siste månedene! Tusen takk til deg og Lisbeth! :-) Hilsen Monica

  Monica
 • Generelle behandlinger hos Lisbeth Eik

  Hei! Jeg har blitt behandlet av Lisbeth Eik for mine småplager i noen år. Føler at jeg må fortelle alle hvor fornøyd og fantastisk hun er. For noen år siden hadde jeg en kul på kneet.  Var hos legen tok røntgen og MR. Uten at de egentlig skjønte hva det var. Det ble snakk om operasjon, men en kneoperasjon er som kjent ingen spøk. Lisbeth Eik ble kontaktet, jeg fikk homeopatisk midler av henne og etter kort stund var det ingen tegn til kul. Den hadde vært der et halvt års tid. En annen gang var det en stor vorte på oversiden av foten. Forsøkte først hudlege.... den ble «frosset» bort, men kom raskt tilbake. En litt ubehagelig behandling. Da ble Lisbeth Eik igjen kontaktet, og et middel fra henne gjorde at vorten ble borte....Fantastisk. Den siste behandlingen skjedde for en måned tid siden.  Jeg led av små blemmer på tungen. Vondt å spise, snakke osv. Dette begynte i april måned. Hudlegen mente et virus. Dette utviklet seg videre. Tungen ble rød og svært sår. Reagerte på alt: sterk mat, sitrus, varmt og kaldt. Det var rett og slett vondt hele døgnet. Lisbeth Eik ga meg to vidunder homeopatiske midler. Nå er jeg frisk som en fisk! Jeg kan ikke prisgitt henne nok. Håper dere tar notat av dette. Med vennlig hilsen

  L. Bergene
  L. Bergene
 • Barn som er sykt hele tiden

  Hei, må bare sende ei lita tilbakemelding og takke for at lille Felix fikk så raskt time. Har vært der to ganger, og han blei straks bedre. At homøopaten sendte dem melding i dag for å høre kor det går med han, veldig flott satte veldig stor pris på det.

  Felix
  Felix
 • Har fått veldig god hjelp med hormonforstyrrelser og flere helseplager!

  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen og terapeutene :) Jeg hadde mistet menstruasjonen og hadde flere stressrelaterte plager og har brukt både homeopati og soneterapi. Jeg er nå helt frisk og er til og med blitt gravid!

  Sadie
 • Eksem

  Plagdes med nevrodermatitt (atopisk eksem på huden) det siste halvannet året med intens kløe, irritasjon og betent hud med masse småsår. Flere sterke kremer/salver var utprøvd, men effekten var lav. Startet behandling hos homeopat Lisbeth Eik. Vi prøvde 3 ulike homeopatiske midler. Etter 3 konsultasjoner og 2 mnd med behandling er det meste av symptomene borte. Har nå vært mer eller mindre symptomfri i en hel måned. Jeg håper at jeg er blitt kvitt sykdommen, men om den skulle komme tilbake har jeg i alle fall fått et lite pust i bakken.

  Alexander
 • Hetetokter og overgangsalder

  Etter å ha slitt med hyppige hetetokter både på dagtid og nattestid i flere år, var jeg både sliten, utmattet og frustrert. Jeg tok kontakt med Alternativ Medisin på Røa og Lisbeth. Etter kort tid med homeopatisk behandling, har jeg fått livskvaliteten min tilbake. Jeg er så takknemlig for at jeg igjen sover godt om nettene og slipper de voldsomme hetetoktene jeg har slitt med i flere år. I tillegg har jeg også fått mer energi og overskudd i hverdagen. Lisbeth er en svært dyktig og pliktoppfyllende behandler, som jeg har stor tillit til. Jeg følte hele tiden at jeg ble tatt vel hånd om og fulgt opp på en meget god måte. Jeg anbefaler Lisbeth på det varmeste. Tusen hjertelig takk for hjelpen.

  Kvinne 54 år
 • Mageproblemer

  Jeg har slitt med mageproblemer i 5 år. Leger kunne ikke hjelpe meg, jeg var ganske frustrert, og ikke minst har det begynt å påvirke meg psykisk også. Etter å ha prøvd ulike typer medisinen som ikke hjalp meg, søkte jeg etter andre alternativer. Om "Alternativ Medisin Røa" fikk jeg vite gjennom internett. Ærlig talt var jeg litt skeptisk i begynnelse..... Allerede etter første behandling hos Lisbeth merket jeg at magen ble bedre.. Jeg har ikke magesmerter lenger....Jeg vil gjerne anbefale homeopatisk behandling og fotsoneterapi hos "Alternativ Medisin Røa" til alle som har problemer med magen og som ikke klarer å finne ut av hvorfor er de der. Jeg er veldig fornøyd med å ha gått til Lisbeth Eik. Tusen, tusen takk for hjelpen jeg fikk av deg.  

  Julia E (38 år)
 • Forstoppelse

  Min datter på 2 år fikk problemer med treg mage og forstoppelse. Etter å ha prøvd ulike typer medisin som hun ikke ville ta søkte jeg etter andre alternativer. Jeg hadde hørt om at fotsoneterapi kunne hjelpe mot treg mage og søkte derfor på nettet etter fotsoneterapeut og kom til Lisbeth. Hun satte seg grundig inn i problemet og kom frem til at en kombinasjon av homeopati og fotsoneterapi ville løse problemet. Underveis har jeg også fått gode råd om kosthold og kosttilskudd som forebygger og hjelper mot treg mage. Etter ca 8 behandlinger over en periode på to måneder er hun helt fin og alt fungerer som normalt. Tusen takk for hjelpen og jeg anbefaler Lisbeth til andre med samme problem.  

  mamma til datter på 2 år
 • Urinsyregikt

  Jeg vil bare si at dette var utrolig bra. Jeg slet med urinsyregikt i stortåen min i over 5 måneder og måtte i perioder gå med krykke. Dette gikk ut over jobben og privatlivet mitt. Fastlegen min ga meg medisin som kun var kortvirkende. Etter at jeg fikk kortison tabletter valgte jeg å kontakte Alternativ Medisin Røa og ble henvist til Homeopat. Etter en 20 minutters konsultasjon sommeren 2013 fikk jeg en kur som skulle tas i 3 uker. Etter 3 dager var jeg allerede merkbart bedre, etter 2 uker var smertene borte og de har ikke kommet tilbake. Jeg gikk på en meget streng diett da det sto på som verst men i dag trenger jeg ikke ta samme hensyn til dietten. Jeg har blitt et nytt menneske og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gikk til homeopat tidligere.  

  SRH
 • Homeopati og helvetesild

  Etter 1-2 dager med økende kløe på høyre side av overkroppen fikk jeg røde prikker som sved, stikkende smerter innover i kroppen og smerter i ryggen ved vanlig gange. Da plagene ikke gikk over av seg selv, men bare økte på, slo jeg opp i Lommelegen og ander steder og fant påfallende likhet mellom mine symptomer og helvetesild. Reseptbelagt salve kunne redusere smerten, men virkningen var usikker, sto det. Jeg tok derfor kontakt med Alternativ Medisin Røa og kom til homeopat Lisbeth Eik. Hun foreskrev kosttilskudd og homøpati. Smertene ga seg etter et par dager og var helt borte en uke etter at behandlingen startet. Etter enda en uke hadde utslettet tørket ut. Hjertelig takk til Lisbeth Eik!  

  Kvinne, 56 år
 • Hyppig feber og syk

  Vi oppsøkte Alternativ Medisin Røa og terapeut Lisbeth Eik pga gjentagende og hyppig feber på vår da 1 og 1/2 år gamle sønn Oscar. Mistanke om PFAPA (Periodisk febersyndrom), som kjennetegnes av høy feber i 3-4 dager uten grunn, som forsvinner like fort som det kommer, med friske perioder imellom på 7-14 dager. En ganske utmattende situasjon for hele familien. Begynte med fotsoneterapi 13.08.14 2 ganger i uken, i tillegg anbefalt to typer tilskudd en gang daglig. I tillegg fikk han to homeopatiske medisiner, som anbefalt av Eik, tilsammen fått 2 ganger av hver. Den umiddelbare effekten av behandlingen kom i form av færre antall dager med feber, og ikke like høy feber som før, kun 1/2 til 1 dag (mot tidligere 3-4 dager), og med feber under 40 grader hver gang (tidligere "normalt" med feber mellom 40-42 grader) De frisk periodene imellom ble også lengre, og han var ikke like dårlig som tidligere. Oscar begynte i barnehage først 18.08.14, og har siden han var 1/2 år gammel (sensommer/høst 2013) hatt disse feberanfallene uten at vi så sammenhengen. I tillegg til å være ofte syk, var han blek, tynn, unormalt stille og rolig, begynte å gå først når han var 17 måneder, og da i tillegg veldig ustø, spesielt på ettemiddagene når han var sliten. Av helsestasjon og leger ble våre bekymringer over all feberen avfeid som normalt for små barn med eldre søsken i barnehagen. Det var først når vi kom til barnelege på Ullevål sykehus, og ikke minst Lisbeth Eik, at vi virkelig ble tatt på alvor. Dessverre er PFAPA en diagnose det tar veldig lang tid å få satt, så i en desperat situasjon var vi lykkelige over å se forbedringer så raskt som vi gjorde med fotsone i kombinasjon med homeopati. Oscar er nå akkurat blitt 2 år, og er en helt ny gutt, full av liv og overskudd, og har ikke hatt feberanfall siden slutten av september. Aldri hatt en så lang frisk periode i sitt liv. Vi er evige takknemmlige overfor Lisbeth Eik og hennes behandling både i form av fotsone, tilskudd, samt homeopatiske midler, som har gjort Oscar til en frisk og livsglad gutt.

  Line Bjur Ormsta
 • Spisenekt på 4 åring

  Vår datter nektet å spise ved 4 mnd alderen. Etter utallige undersøkelser av leger uten resultat, ville vi oppsøke homeopati når hun var ca 8mnd. Lisbeth hjalp oss ved å sette seg grundig inn i vår situasjon og vår datters adferd. Vi mistenkte at fordøyelses problemer var årsaken til spisenekt. Lisbeth anbefalte oss å prøve et homeopatisk middel som faktisk ga resultat ved at hun gradvis begynte å spise igjen. Oppfølgingen har vært veldig bra og vi følte oss trygge og at noen forstod vår fortvilte situasjon. Vår erfaring med homeopati er positiv og vi anbefaler Lisbeth til andre. Takk for hjelpen!

  Foreldrepar i 30 årene
 • Hundeallergi behandlet med homeopati

  "Jeg har vært allergisk for hund siden tenårene, men har selv opplevd gleden av å vokse opp med hund i huset i årene før det. Med egen familie og en mann som ville på jakt så kom spørsmålet om hund på banen jevnlig. Og hele tiden måtte mamma beklage at nei, det er nok ikke aktuelt å gå på allergimedisiner for å få hund i huset. En dag snublet min mann over en artikkel om homeopatisk behandling av allergi. Jeg var skeptisk til at "sukkerpiller" kunne hjelpe, men sa meg villig til å prøve. I januar 2010 startet jeg behandlingen hos Lisbeth Eik med homeopatmedisin og akupunktur. Jeg ble fulgt opp tett i ca 3 måneder, og har deretter hvert tilbake for å forebygge et par ganger. Etter det var familien i fyr og flamme, og mannen fant frem til en ønsket hunderase og et valpekull som skulle komme på våren. Valpene kom og mann og barn dro og hilste på første gang. Jeg turte ikke første gang, i frykt for å bli skuffet over resultatet av behandlingen. Valpene var selvfølgelig verdens søteste, så neste gang slapp jeg ikke unna. Jeg hadde alle valpene i fanget og helt opp i fjeset, og det gikk veldig bra. Ingen reaksjon! Da var det bare å velge valp, og i slutten av juli ble vi eiere av verdens søteste Petit Basset. " Kristin (45)

  Kristin(45)
 • Ørebetennelse

  Kjempe flott deal! Jeg hadde vært i Spania i slutten av desember 2010. Jeg fikk akutt ørebetennelse 1. januar 2011 som fortsatte. Jeg kom tibake til Norge 4. januar d.å.. Jeg hadde sterke smerter i hørye øre. Dagen etter jeg hadde vært hos min fast lege som ga meg sterke antibiotaka tabletter til 10 dagers bruk. Jeg tok tabletter i 10 dager, men den 11. dagen da jeg sluttet å ta antibiotika tabletter kom smertene tilbake med en gang Da jeg tok kontakt med Alternativ Medisin Røa som ga meg homeopatisk behandling mot akutt ørebetennelse som stoppet smertene innen en time! Jeg har 100% tro på Homeopati! Skolemedisin er BIG BUSINESS i verden! Det er penger det er snakk om vet du!

  M.S.Shahi
 • Urinveisinfeksjon

  Hei Anne Karin! Jeg ønsker å si tusen, tusen takk for hjelpen jeg fikk av deg og din kollega Lisbeth! Etter jeg var ferdig med behandlingen hos dere, har jeg aldri fått urinveisinfeksjonen igjen og det er jeg veldig glad for! Mange takk fra Zane:-)

  Zane
 • Fysiske plager kan skyldes psykisk aspekt

  Jeg hadde mitt første møte i 2004. Etter anbefalning fra min nabo gikk jeg til henne for homeopatisk behandling med min datter som da var 6 år, og som hadde mye magesmerter. Behandlingen virket så godt på henne at jeg også selv valgte å gå dit med egne helseplager. Bla eksem. Jeg forstod av denne behandlingen at mine problemer også var av psykologisk karakter, og valgte derfor å delta i en terapigruppe. I dette arbeidet kom det opp dype temaer som var veldig nyttig å få bearbeidet. Mye ble klargjort og praktisk sett har det bla hjulpet meg med grensesetting. Denne erfaringen har vært ett springbrett for meg inn i videre prosesser. Gruppen ble ledet med en utrolig følsomhet og presisjon i forhold til ”timing”. Hun er også en kvinne med stor varme og masse tillit, noe som skapte en trygg atmosfære og ett godt rom for utvikling. Veldig takknemlig for det!

  Kvinne 37 å
 • Homeopati

  Vår homeopat har stor innlevelse og ønsker det beste for alle sine klienter. Hun er dyktig og finner raskt gode medisiner for alle slags lidelser og plager. Alle som har vært til konsultasjon hos henne er meget fornøyd og har fått god hjelp med de plagene de har kommet med. Vi setter pris på henne i vårt fellesskap og har ikke noen problemer med å anbefale . Prøv henne du også og kom med tilbakemelding til oss

  Anne Karin Gjørtz
 • Ettervirkninger av kyssesyke 1 år etter

  Gikk til Lisbeth Eik ved Alternativ Medisin Røa, fordi jeg slet med ettervirkninger av kyssesyken. Hadde lite energi og måtte hele tiden avpasse energien min. Tålte dårlig alkohol. Måtte hele tiden prioritere og måtte legge meg tidlig for å hvile nok. Var mye svimmel og sliten. Kunne ikke trene etter jobb, for da var dagens energi brukt opp. Allerede etter 1.behandling med soneterapi og homeopati, fikk jeg så mye energi at jeg kunne kjøre bil i 3 timer , ta ett glass vin da jeg kom frem og være oppe til kl.02.00. Dagen etter gikk jeg en lang fjelltur. Det var helt uvirkelig at jeg tålte så mye etter å ha hanglet i ett år. Det var helt herlig " å få livet" mitt tilbake. Har hatt 6 - 7 behandlinger og hver gang har jeg fått en boost. Jeg kan varmt anbefale fotsoneterapi og homeopati hos Alternativ Medisin Røa.

  Kvinne 1976
 • Mens problemer – uregelmessig

  Jeg hadde hele tiden problemer med mens. Den kom uregelmessig og med kraftige smerter. Jeg får mens som kommer i 7 - 10 dager og aldri i rett tid. Nå fått hjelp med homeopati behandling og etter 2 mnd bruk er jeg mye bedre

  38 årig dame
 • Katteallergi

  Hei Anne Karin! Jeg ville gjerne takke Lisbeth Eik og Alternativ Medisin Røa. Dattera mi som ble plaget av katteallergi i ca 1 år ble helt frisk etter behandling vi fikk av Elisabeth (homeopatiske midler). Nå har vi ikke noe plager mer! Både dattera mi, Natalia og katter har det bra og sover sammen om natta uten at noen blir tett i nesa osv. Egentlig ville jeg sende dere en mail for lenge siden, beklager sent svar men synes at det er riktig at jeg sier ifra og takker dere! Med vennlig hilsen Anna Hansen (og Natalia G. Hansen)

  Anna Hansen (og Natalia G. Hanse
 • Betennelse i skjoldbrusk kjertelen

  Jeg fikk betennelse i skjoldbruskkjertelen for mange år siden etter to fødsler; og fikk den gangen øreakupunktur og fotsoneterapi mot en vond nakke og en vond skulder. Til min overraskelse hjalp behandlingen også mot betennelsen i skjoldbruskkjertelen. Nylig kom jeg i overgangsalderen, og da fikk jeg en ny betennelse i skjoldbruskkjertelen. Det var en tydelig hevelse på halsen; og jeg fikk vite av fastlegen min at blodprøvene viste høye verdier. Jeg hadde ikke lyst til å prøve medikamenter i første omgang. Istedet valgte jeg å prøve øreakupunktur og fotsoneterapi på nytt. Etter fire behandlinger hos Lisbeth ved Alternativ Medisin Røa var hevelsen nede, og jeg tok nye blodprøver hos fastlegen min, som kunne konstatere at målingene nå viste et normalt nivå for skjoldbruskkjertelen min. Det var veldig konkret og målbart, og en lettelse!

  Hilsen kvinne 54 år
 • Homeopati ved kyssesyke (Mononuleose)

  Etter at datteren min på 17år hadde ligget syk i to uker med svingende temperatur og med tegn på at det var mer enn en vanlig influensa, tok jeg henne med til legen. Der fikk vi gjennom undersøkelser og blodprøver konstatert at hun hadde kyssesyken, mononukleose. Hun hadde forstørret milt og lever, var hoven i lymfe-knutene på halsen og hadde feber. Vi fikk beskjed om at hun skulle holde seg helt i ro og bl.a. ikke løfte tunge ting. Datteren min som er veldig aktiv og trener mye, så mørkt på situasjonen. Vi visste at ofte med denne sykdommen så kan det være et treningsforbud på månedsvis. Hos homeopat Lisbeth Eik, ved Alternativ Medisin Røa, fikk vi råd om homeopatisk medisin, samt vitaminer og mineraler som hun skulle ta for å øke immunforsvaret. Datteren min kom seg ganske raskt og to uker etter hadde leverfunksjonsprøvene normalisert seg og milten i normal størrelse. Hun fikk treningsforbud en uke ekstra, men etter det har hun levd som normalt.

  Mor til datter på 17 år
 • Skader etter bilulykke – homeopati

  Jeg, en mann på 46 år hadde nesten 8 år tidligere blitt utsatt for en alvorlig trafikkulykke da jeg begynte med alternativ behandling for to og et halvt år siden. Etter å ha vært vant med lange dager, stressende, men veldig int. jobb, sa det plutselig stopp på Drammensveien en februar dag i 1997. Fikk hodeskade, nakkeskade (prolaps og nakkeslengskade) med tilløp til en høyre arm og hender som føltes som om ”sov”. I tillegg hadde jeg migreneanfall opptil flere ganger i uken. På øyet var det som en svart støvdott som gled langsomt over synsfeltet. Konsentrasjonsevnen og utholdenhet var også svært redusert. Da dette var en forsikringssak var det viktig å følge den anmodning om behandling som forsikringsselskapets medisinske ekspertise foreslo. I denne prosessen ble jeg bl.a anbefalt vanlig opptrening som endte i 2 prolapser i ryggen. For dette ble jeg operert, en operasjon som endte med delvis lammelse i høyre side fra hoften og ned. En treningsperiode på 3 år gjorde at jeg kan fungere rimelig bra, men lite følelse på ytterside av fot og ofte veldig kald fot. Med dette som bakgrunnsteppe tok jeg kontakt med Lisbeth Eik, etter å ha lest en artikkel i en avis/blad. Etter innledende samtale og konsultasjon ble jeg foreslått for et opplegg med en kombinasjon med homeopati, fotsoneterapi og øreakupunktur. Ganske raskt etter første behandling merket jeg en markant endring, spesielt i fht. hodepine m/migreneanfall. Dette var ikke over i løpet av noen behandlinger, men kjente en sakte og gradvis forandring til det bedre. De veldige migreneanfallene ble det lenger og lenger mellom, og gradvis kom også utholdenheten mer tilbake. Jeg klarte å omgås flere mennesker igjen, uten å være utslitt, og kunne også starte opp igjen med litt arbeid. Det er viktig for meg med hyppige behandlinger (ca. hver 14. dag), men dette gir meg mulighet for å delta mer i det ”normale” liv. Ikke minst viktig for meg har det vært å slippe å ta alle de smertestillende legemidlene jeg før måtte ta. Dette er nå redusert radikalt. Fra å ha skyhøye leververdier pga alle kjemiske stoffer jeg inntok, kan jeg i dag med god samvittighet ta et glass vin i hyggelig lag. Det går nå måneder mellom hver gang jeg har lettere anfall av migrene, og det kan dessuten oftest relateres til aktiviteter som mange ville reagere på. Mitt ønske måtte være at skolemedisinen og forsikringsleger i større grad åpner for alternativ medisin og ser på dette med mer positive øyne. Jeg var skeptisk til alternativ medisin i utgangspunktet, men denne skepsisen er snudd slik at jeg anbefaler ”alle” å prøve denne behandlingsformen. En behandlingsform som er ”snill” mot kroppen på alle måter.

  Mann 46 år

Start typing and press Enter to search