fbpx
 • Hjemmeskanning med NES terapi

  Nå har jeg brukt  Nes infodauticals (frekvensmedisin) over en lengre periode, og er fremdeles overrasket over hvor kraftfulle dråpene er. Jeg ønsket å fortsette å bruke dråpene, men trodde at lang reisevei til min behandler ville gjøre det vanskelig å gjennomføre. Det viste seg at Nes tilbyr en liten hjemmescanner, som gjør det mulig å fortsette å scanne hjemmefra og ha online timer med behandler. Dette har jeg benyttet meg av, og er veldig glad for at denne muligheten finnes.   Jeg bestillte scanneren via Nes portalen,  den kom raskt og var lett å ta i bruk. Den gjør det enkelt for meg  å kunne scanne hjemmefra og ha online timer med min behandler.  Å kunne gjøre alt hjemmefra har spart meg for mye tid, reising og penger. Jeg kan også logge inn og se resultatene av scanningen og følge utviklingen online sammen med behandler dersom jeg ønsker det. Etter timen ligger behandler til de aktuelle infodauticals, og de er bare et tastetrykk unna bestilling. Etter ca en uke kan de hentes på posten. For meg har hjemme scanning og onlinetimer vert en fantastisk løsning!

  Bente
 • Akutte ryggsmerter

  Behandlingen hjalp selv om den var vond der og da ble det raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med - forebyggende

 • Vondt overalt og energiløs

  Hei Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om. Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut. Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette. Takk for at du tok deg tid til å sende mail. Skal oppdatere deg videre.

  Dame
  Dame
 • Lymfedrenasje med vakumkopp

  Takker for god behandling. Jeg mottok lymfedrenasje utført med en vakumkopp som ble ført over huden i et bestemt mønster. Dette var stort sett behagelig, men på steder med mer opphopning kunne det være litt smertefullt. Men absolutt til å leve med. Etter behandlingen merket jeg at det ble noen hyppigere toalett besøk og buksene satt definitivt løsere på. Jeg fikk energi og følte meg generelt veldig bra. Kan anbefales varmt.  

  Anne
  Anne
 • Stive muskler etter kne proteseoperasjon

  Jeg synes terapeuten har god kompetanse på å få løst opp muskulære stivheter. Tilsammen 6 behandlinger virker muskulaturen å være løsere og mer samarbeidsvillig.

 • Massasje rygg og nakke

  Virkningen av behandlingen har vært særdeles god. De dyptliggende muskler som trenger behandling er effektivt funnet. Dette er en behandling som jeg sterkt kan anbefale.

  Esben
 • Akutte ryggsmerter – massasje

  Behandlingen hjalp - selv om den var vond der og da. Ble raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med forebyggende.

  Stine
 • El overfølsom – borelia

  Har blitt meget godt mottatt hos en terapeut som er kunnskapsrik, bruker tid, forklarer og bruker ulike metoder. Jeg er klart blitt bedre, er ikke så eloverfølsom og flere symtomer er dempet. Har stor tro på at dette hjelper og at jeg kan bli enda sterkere

  Solveig
 • Kjeve og bittproblemer, bihuleproblemer

  Jeg Stine Andresen har mottat behandling hos terapeut Jarl Roar ved Alternativ Medisin Røa og er behandlet med følgende terapier: lockfoot. Mitt problem/lidelse var kjeven og bittproblemer, bihuleproblemer, stramt arrvev etter øyelokkoperasjon og litt sikling. Min kommentar til virkningen av behandlingen jeg har fått: den er fantastisk. Har nåler i ørene nå og merker at de jobber. Kjeven har begynt å falle på plass, kjenner at tennene treffer hverandre mere og mere. Skiltingen er borte, der stramme arrvevet har blitt bedre, håper det blir helt borte. Har fått mere energi, har bedre blodgjennomstrømning i kroppen. Er varmere på hender og føtter, fryser ikke så mye lengre. Er ikke så glemsk og fjern, tar mere ansvar og sier ifra mere nå. Merker at jeg går anderledes, høyre foten er godt plantet på bakken. Bihuleproblemene er borte. Sover på pute om natten uten å få nakkeproblemer dagen etterpå. Dette er så urolig bra, synd jeg ikke har vært hos dere før. Vil absolutt anbefale dette til andre som sliter.

  Stine Andresen
 • Fibromyalgi, lekk tarm

  Veldig bra!!

  Vibeke
 • Mikroskopiering – Analyse av blod

  For et verktøy! I går hadde vi en kunde som hadde vært inne til mikroskopiering ved en tidligere anledning under et av F.Morante besøk hos oss. Denne kunden hadde etter anbefalinger fra Morante gått igang med behandlinger for å rense, styrke og balansere kroppen etter de funn som ble gjort. Den nye mikroskopien / analysen av blodet viste helt klart virkelig store forbedringer i blodbildet. Dette sammenfalt med det kunden kunne føle. Hun hadde mindre leverstress, betennelser, bedre protein nedbrytning, mindre intoleranser, mindre candida, bedre ph balanse etc Men hun hadde fremdeles candida sopp i blodet og det igjen kunne fortelle oss at hun fremdeles ikke var i mål med behandlingen. Og dette er det store. For nå har vi et verktøy som kan fortelle oss når behandling kan avsluttes - før har vi antatt. Wov vi er heldig som har mikroskop ved klinikken permanent. Fremtiden skal bli spennende i det å hjelpe mennesker til en bedre helse.

  Daglig leder ved klinikken - Anne Karin
 • Ryggsmerter

  Hei igjen. Kupongen er benyttet, og jeg kommer til å ta 2 behandlinger til av ryggbehandlingen. Han er positiv til min korrigering av atlasvirvelen og skal prøve ut metoden selv. Anbefaler sin behandling først og deretter "Atlas". De supplerer hverandre og jobber "parallelt" – forstyrrer hverandre ikke. Veldig spennende med nye teorier og behandlinger. Kan anbefales!

  Hilde
 • Vond nakke, rygg, fot, muskelsmerter

  Rask og positiv reaksjon. Men det kommer tilbake. Må nok ta noen behandlinger til. Kneet mitt er blitt bra og hoften. Har slitt med dette i snart 10 år. så jeg tror det e rmye å jobbe med får ting faller på plass. Men jeg er positiv til det som har skjedd og fortsetter. Har kun gått 3 ganger til lockfoot

  Pia
 • Vond nakke/ skuldre

  Hei Vil bare si at mine plager i nakke/skulder og i armfestet er blitt mye bedre etter din behandling og akupunktur. Takk for din hjelp.

  Thomas
 • Mageproblemer

  Veldig gode resultater. Rask bedring. God veiledning og føler jeg ble lyttet til og forstått

  K
 • Prolaps

  Jeg fikk prolaps i korsryggen for ca 3 år siden og ryggen har vært veldig opp og ned med mye smerter i perioder. i I tillegg slet jeg med mye svimmelhet pluss øresus, stiv nakke, vondt i hodet. Ble fort sliten, mye tett i nesa og bihuler. Ble lagt inn i feb 2012 med høyt blodtrykk. så ja, det har blitt noen plager å slite med. Fikk god behandling på ryggen som hjalp ganske fort, svimmelheten slapp også taket ganske fort, men en del av de andre plagene tok lengre tid og det gikk litt opp og ned. Fikk også en del reaksjoner på behandlingene som forverret symptomene for en kort periode, men vi kom i mål til slutt og jeg er veldig fornøyd nå. Kan også fortelle at min mor som bor i nord-norge også hadde et par behandlinger for sin rygg en gang hun var på besøk og fikk også tips om terapeuter hun kunne oppsøke hjemme i nord. Og det har gått bra så vi er veldig fornøyde, kan anbefales.

  Christian
 • Ryggproblemer og søvnapne

  Jeg kom først og fremst for å få behandling for ryggproblemer og ville prøve Lockfoot. Jeg tenkte overhodet ikke på at jeg også kunne få hjelp for søvnapneen som hadde dukket opp rett etter at jeg tok svineinfluensa-vaksinen. Jeg nevnte problemet under behandlingen og Jarl behandlet det samtidig. Jeg fortsatte behandlingen siden ryggen først ble bedre og gradvis ble søvnapneen også bedre, helt til den forsvant helt. Noe jeg er kjempefornøyd med. søvnen er nå normal igjen, energien i hverdagen er tilbake og ryggen er bra. Han ble behandlet med kombinasjon av Lockfoot, Physio Energetic Kiropraktikk og refleksologi for ryggproblemer, mens MiHealth, NesHealth, E-Lybra og Refleksologi ble brukt for søvnapneen.

  Finn
 • Lockfoot

  Jeg tok kontakt med Jarl på Alternativ Medisin Røa for å teste ut lockfootbehandling. Ved konsultasjon fikk jeg konstatert lockfoot og Jarl foretok den nødvendige behandlingen i dobbelttimen. Jeg avsluttet med en frisk gåtur til Borgen, fordi det ble anbefalt å gå en tur etter behandling. Uken etter kom jeg til kontroll og alt var ok. Diagnostisering og behandling ble gjennomført profesjonelt og avslappet og jeg har ingen problemer med å anbefale Jarl og Alternativ Medisin Røa til andre.

  Jon
 • Angst og søvnproblemer

  Jeg gick til Jarl med mina sømnproblem men upptæckte ganska snart at mye av problemen var på grunn av angst som jeg har slitit med dagligen under en lang tid. Jeg fick en behandling med E-lybra og MiHealth førsta gangen og følte meg mer avslappnad enn jeg gjort på mange år. Neste gang prøvade vi tankefeltsterapi og følte da at jeg blev verre. Men det fikk jeg også beskjed om at det var vanligt. Etter andra gangen med tankefeltsterapi, så følte jeg at det snudde og jeg fikk ikke lika sterk angst i forkjellige situasjoner. Og etter tredje gangen med tankefeldterapi behandling, så opplever jeg ikke samma angst lengre. De ganger jeg får det så er det mye enklere å hantere. Jeg rekomenderer sterkt å ta tankefeltsterapi i forbindelse med angst.

  L
 • Lavt stoffskifte og lite energi

  Jeg har det siste året vært plaget av lavt stoffskifte og lite energi. Jeg tok derfor kontakt med Jarl og hadde 3 behandlinger med to ukers mellomrom. Jeg merket endring allerede fra første behandling ved at jeg først ble veldig mye verre i 1-2 dager for deretter å få gradvis mer energi. Hodet ble klarere og jeg orker mer. Tankespinnet ble også redusert. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler behandlingen til alle som trenger mer energi.

  Janne
 • Smerter i skulder

  Jeg har slitt med noen fryktelige smerter, som jeg pleier å få på fremsiden av høyre skulder etter at jeg har spist. Smertene kan noen ganger vare i et par timer og slår meg helt ut. Jeg har ikke sjans til å orke å gjøre noe som helst og har faktisk vært sykemeldt en god stund pga dette problemet. Fikk en behandling av Jarl og ble litt bedre og legen min syntes jeg burde prøve mer behandling. Jeg hadde to behandlinger til og det går utrolig mye bedre. Føler meg veldig fin i kroppen nå. Kommer nok til å bruke han igjen senere.

  Arild
 • Vond rygg, nakke og armer

  God behandling og føler at det virker. Så jeg er veldig fornøyd

  Espen
 • Korsryggsmerter

  Jeg har vært plaget av smerter i ryggen,spesielt i korsryggen ( på høyre siden ). Har lest litt og også blitt anbefalt av bekjente om å prøve lockfoot behandling. Jeg har tatt to behandlinger hos Jarl Roar hvor han fant skjevhet i ryggen. Og etter at han fikk rettet opp i de skjevhetene har jeg følt meg mye bedre og lettere i ryggen. Vil anbefale denne behandlingen for alle som har ryggplager. Jeg er kjempefornøyd med behandlingen!

  V.C
 • Panikkangst

  Min sønn på 13 år ble veldig plaget av panikk angstanfall. Det var så ille at han ikke klarte seg ute blant folk, klarte ikke å gå på skole og ble veldig deprimert av tilstanden. Legene og psykologer foreslo å medisinere, siden min sønn så veldig dårlig ut. Jeg tok kontakt med Jarl og min sønn fikk sin første tankefeltterapi behandling. Dette ble sterkt for gutten min og han ble verre dagene etter. Jeg trodde at jeg hadde valgt feil terapibehandling men vi prøvde for andre gang. Gutten min skulle ikke medisineres! Etter 3-4 behandlinger har jeg fått gutten min tilbake. Han har gått tilbake til skolen og klarer seg veldig bra. Tankefelt-terapi ble løsningen for oss og jeg anbefaler terapien på det sterkeste. Takk Jarl!

  Mor
 • Presentasjonsangst

  " Hei, jeg klarte faktisk å gjennomføre alt jeg skulle si på presentasjonen. Tidligere (da spesielt på vgs) har jeg fått totalt black out, men idag klarte jeg meg selv om jeg var nervøs. Så alt i alt har jeg kommet et langt skritt videre med det å presentere. Dette hadde jeg aldri fått til uten din hjelp, tusen takk!!"

  C
 • Smerter ben og hofter behandlet med lockfoot

  "Har hatt vondt i venstre fot(ledd), kne og noe hofter så lenge jeg kan huske, men spesielt de siste 15 årene. har også hatt en prolaps i rygg. etter timen med lock-foot er jeg helt fin, kjenner ingenting - og kan til og med gå med høye heler uten at det gjør vondt!! har ikke gjort det på ti år. fantastisk."

  anne cecilie 37, oslo.
 • Astma og dårlig immunforsvar

  Jeg har slitt med en del helseplager, bla astma(spesielt når det er kaldt om vinteren) og får ofte forkjølelser og influensa, samt at jeg har hatt en vond hofte i en del år sannsyligvis fordi det ene benet mitt er mye lenger enn det andre. Jeg ble skannet av Jarl med noe han kalte for NES-systemet og jeg fikk noen flasker med kosttilskudd av han som han kalte for infoceuticals. Jeg har fått sånn behandling et par ganger og immunforsvaret mitt har tydeligvis blitt mye bedre for jeg har ikke hatt hverken forkjølelse eller influensa siden og astmaen min er også praktisk talt borte. Jarl gjorde også en lock-foot behandling på meg og forklarte at en feilstilling i mellomfoten på den ene foten min var årsaken til benlengde forskjellen min og hoftesmertene. Beinlengden rettet seg opp umiddelbart etter behandling og smertene i hoften har også forsvunnet og ikke kommet tilbake.

  Anne Solfrid 27, Lillehammer
 • Magesmerter og slitenhet

  Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling. Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også. Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg. Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over. De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre. Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort. Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen. Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.

  Ida Marie 21, Oslo
 • Ryggsmerter etter spark fra en hest.

  Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

  Rebecca 36, Scotland
 • Spenninger

  En dyp og god massasje som kan anbefales på det varmeste

  Britt
 • Løste opp i nakke og øvre rygg

  Er veldig godt fornøyd med behandlingen som jeg fikk for nakke og øvre rygg ved Alternativ Medisin Røa. Jeg har slitt lenge med diverse smerter i nakke regionen, men allerede etter et par behandlinger hos idrettsmassør/naprapat ble det fort bedre. Anbefales på det sterkeste! Takk

  Gutt med vond nakke
 • Løste opp nakke og skuldre

  Jeg hadde lenge tenkt at jeg skulle gått til noen som riktig kunne massere meg. Jeg hadde mange vonde punkter på kroppen og jeg skjønte at jeg trengte hjelp. Ved Alternativ Medisin Røa fikk jeg det jeg trengte. Herlig og dyp massasje som jeg trygt kan anbefale til alle som vil bli ordentlig knadd. Jon

  Jon

Start typing and press Enter to search