fbpx
 • Ble ikke gravid på egen hånd

  Vi ønsket oss et barn til, men jeg ble ikke gravid. Etter å ha gåt til behandling i noen måneder fikk jeg jevn syklus og ble gravid. En fantastisk opplevelse.

  Kvinne 34 år
 • Nedsatt immunforsvar og dårlig søvn

  Veldig fornøyd med behandlingen som startet for snart 5 måneder siden. Har vært forbausende frisk hele tiden siden starten noe som ellers er høyst uvanlig for meg. Også nattesøvnen er mye bedre. Hun anbefales sterkt!

  Anne
 • Effektiv behandling av plager etter kreftbehandling

  Gjennom behandlingen hos You Ping, forsto jeg at plagene mine stammet fra cellegiften jeg fikk for over ti år siden. Den hadde overbelastet leveren min. Hun fikk meg til å slutte med alkohol, som var en tilleggsbelastning for leveren. Hun gjorde meg også oppmerksom på at stress belaster leveren og at jeg er blitt spesielt sensitiv mot stress. Jeg har gått hos henne i to og et halvt år, og kan ikke få lovprist henne nok.

  Margareth Bentsen
 • Smerter og søvnproblemer etter cellegift og immunmedisin

  Nervesmerter i kropen inntil 16 ganger i døgnet. Ble redusert til det halve etter 1. behandling med akupunktur. Gjennomgikk 11 ukentlige behandlinger hvor også hetetokter ble kraftig redusert. Vedlikeholdt behandling til hver 3. uke for å få energibalanse i kroppen. Langvarig cellegift og immunmedisin etter kreftoperasjon var årsak til at jeg søkte hjelp med akupunktur. Alternativet/tilbudet ved sykehuset var nervepiller som døyvet smertene, men påførte meg svimmelhet, kvalme og magesmerter (bivirkninger). Den eneste bivirkningen ved akupunktur er økonomisk. Behandlingen dekkes ikke av trygdekontoret, men jeg prioriterer og sparer på andre ting. Jeg føler ikke at akupunkturen forsøker hevde seg og konkurrere med den behandlingen jeg har fått, men tvert imot møter stor forståelse for alt jeg har vært gjennom fra leger. You Ping respekterer og møter meg som klient. Det var et skriv fra lege på Radiumhospitalet som gjorde at jeg tok kontakt med Amedisin og akupunktur. Det stod i skrivet at mange har god effekt av akupunktur og da ingen medisin hjalp meg og jeg hadde fått mye i kroppen ville jeg forsøke akupunktur og ta tiden til hjelp. Det har gitt gode resultater for meg.

  Eva Dons
 • Nedsatt energi – utbrenthet

  Jeg har - i flere omganger - gått til You Ping for å bygge opp energien min. Stress setter seg i leveren. Det gjør også et normalt alkoholforbruk. You Ping har fått meg til å legge om livsstilen og kutte ut alkoholen. Hun er usedvanlig profesjonell akupunktør, som med stor presisjon lokaliserer punktene der hun skal sette nålene. Gjennom samtaler med meg forstår hun akkurat hva problemet er. Energien kommer gradvis tilbake og livsgleden likeså.

  Bærums - kvinne
 • Barnløshet

  Etter over 3 år med forsøk på familieforøkelse har vi endelig lykkes! I det tredje og siste IVF- forsøket ville jeg sikre meg at jeg hadde forsøkt alt. Foruten å ha fått anbefalt You Ping som faglig dyktig, gjorde det inntrykk når jeg fikk høre om flere kvinner som etter mangeårige mislykkede forsøk rapporterte å ha blitt gravide under behandling av You Ping. Jeg har gått til akupunktør tidligere, men aldri kjent den effekt jeg har hatt hos You Ping - du kjenner rett og slett at kroppen jobber. Jeg er sikker på at hun har en god del av æren for at det har gått bra denne gangen. Hun har satt nåler mot stress, for økt blodgjennomstrømning til livmoren og i tillegg til enhver tid vurdert hvilke andre behov jeg har hatt fra gang til gang. Mine varmeste anbefalinger går til You Ping. Evig takknemlig

  Linda 39 år
 • Generell styrking, bihulebetennelse

  I 1993 tok jeg min første akupunkturbehandling hos You. Med kortere opphold, har jeg fått behandling i 17 år. Det sier vel kanskje aller mest om at dette hjelper meg og er godt for min kropp! Det er ikke alltid at jeg ønsker at piller skal løse opp i problemene og vondtene mine. Jeg har søkt henne av ulike grunner, og den mest akutte hjelpen har jeg fått ved bihulebetennelser. I en periode av mitt liv var jeg mye plaget med dette og akupunkturen hjalp. Jeg slapp å påføre kroppen penicillin-kurer, med nedbryting av immunforsvaret. Arbeidet mitt er til tider veldig stressende og jeg klarer ikke alltid å legge inn de pausene kroppen min trenger. Immunforsvaret brytes også lett ned i slike perioder. Akupunktur har jeg her brukt forebyggende, for å klare å stå i mot. Resultatet er at jeg tar sjelden imot forkjølelser og influensa-lignende sykdommer. Selvfølgelig må jeg også gjøre noe selv, både med sunn kost og trening, men det er ikke alltid jeg er like flink! Jeg er veldig glad for å ha hennes behandling gjennom akupunktur.

  Bente T., 61 år
 • Migrene

  Jeg har hatt migrene i 50 år, prøvd "alt" både hva leger, homeopater, kiropraktorer, andre akupunktører har hatt å by på! Det har blitt mye bruk av alle typer medisiner opp gjennom årene og da særlig imigran o.l.de siste 15-16 årene. Dette sliter på kroppen! Da googlet jeg meg fram til You Ping, jeg ville til en som hadde lært dette i Kina! Hun sa at migrene er vanskelig og at hun nok ikke kunne hjelpe meg og bli kvitt den, men at jeg ville få redusert anfallene! Dette har hun klart!! Jeg har mange færre anfall, de har vært mye svakere. Jeg har ikke vært sengeliggende med oppkast etc siden jeg begynte hos You Ping, og inntaket av imigran er sterkt redusert! Jeg er veldig fornøyd!!

  Gro L 63 år
 • Overgangsplager

  Akupunktur var redningen ved plager i overgangsalder. Overgangsalderen kan by på utfordringer som ikke alltid er like lette å håndtere. Svettetokter, ubalanse og uro i kropp og sjel, er noe av det som jeg opplevde. Jeg tok kontakt med henne og ved hjelp av akupunktur og råd om kosthold, ble mine plager raskt redusert. Jeg hadde en meget positiv erfaring av hennes behandling. Jeg har anbefalt behandlingen til flere av mine venninner, som har hatt tilsvarende erfaring. Akupunktur gir ingen negative bivirkninger, men gir raskt utslag på symptomene. Det var også viktig for meg å få råd og bevisstgjøring rundt påvirkning av maten vi spiser og forholdet til f.eks svettetokter. Det er ikke nødvendig å lide seg gjennom overgangsalderen!

  Tone T., 52 år
 • Pollenallergi

  Helt siden jeg var barn, har jeg vært plaget av pollenallergi. Da sesongen med bjørke- og gresspollen kom, følte jeg meg ofte veldig dårlig. Jeg nøs mye og klødde i øyene og halsen. Tidligere måtte jeg bruke allergimedisiner for å dempe plagene, men bivirkningen av medisinene var at jeg følte meg veldig slapp i kroppen. Jeg fikk da blant annet vansker med å konsentrere meg på skolen, som under tentamen og eksamen. Heldigvis fikk jeg en anbefaling av en av mine venner om å gå til akupunkturbehandling. Symptomene ble mye mindre etter bruk av akupunktur. I år tok jeg for eksempel en runde med akupunkturbehandling før pollensesongen kom, og jeg merket da veldig lite av noen symptomer under perioden med mye pollen. Jeg vil anbefale videre til andre som også er plaget av allergi om å ta akupunkturbehandling, for det hjalp meg veldig!

  Kevin S., 20 år
 • Ryggplager

  I mange år hadde jeg store smerter i ryggemusklene. Av og til låste ryggen seg som følge av overbelastning, slik at jeg ikke klarte å bøye meg. Jeg prøvde fysioterapi og har vært hos kiropraktor, men det er først og fremst akupunktur som har hjulpet meg mest. Etter noen akupunkturbehandlinger hos You Ping følte jeg at musklene ble helt smertefrie. Jeg har også fått mye bedre bevegelser i ryggen. Jeg vil anbefale You Pings akupunkturbehandling på det sterkeste, for livskvaliteten min er blitt mye bedre etter at jeg ble kvitt med smertene i kroppen. Jeg føler meg som et nytt menneske. Nå tar jeg akupunkturbehandling annenhver uke for å drive vedlikehold og forebygging.

  Martin K 50 år
 • Spontan aborter

  Etter å ha vært plaget av migrene, stivhet i nakke og skuldre, i tillegg til et antall spontanaborter, fikk jeg tips om å prøve akupunktur. Jeg merket raskt, etter få behandlinger, hvilken energi kroppen min fikk. For min del har dette vært en utrolig effektiv behandling som har forandret min tilværelse totalt. Migrenen og stivheten er så godt som forsvunnet og jeg er nå gravid på normal måte. You Ping er profesjonell, flink og har stor kompetanse. Jeg har vært kunde i 1,5 år og skal fortsette så lenge jeg kan. Jeg rekommanderer You Ping på det sterkeste.

  Ida E 40 år
 • Smerter i rygg, forstoppelse

  Jeg er mye, mye bedre med smerter og føler meg veldig, veldig fornøyd med behandlingen

  S.M
 • Tannverk, spent muskulatur i kjeve

  Jeg føler meg bra. Tannverken er borte. Kjeven er ok

  Eli
 • ørebetennelse, mangler menstruasjon, lite energi

  Jeg har fått tilbake mensen på kort tid

  Ka
 • Overgangsproblematikk + pollenallergi

  Etter behandling kan jeg sove en hel natt uten å våkne opp gjennomvåt. Hodepinen er borte. Pollensesongen har ikke startet ennå, så der kan jeg ikke si noe ennå. Behandlingen gir meg også mer energi enn hva jeg har hatt siden starten på menopausen for 1 1/2 år siden

  Kvinne
 • Korsryggsmerter og hofte problem

  Jeg har hatt 3 timer og allerede etter andre time følte jeg meg helt bra. Plagene har forsvunnet. Og jeg er veldig fornøyd

  E.G
 • Hodepine, skulder og nakke smerter

  Har virket svært bra. Jeg er fornøyd

  Karin
 • Helvetesild

  Jeg er 75,9 % bedre - ingen plager. Fortsatt litt ubalanse i kroppen - venstre side er nummen

  Per
 • søvnproblem, mangel på energi

  Jeg har fått 12 behandlinger. Søvnen har blitt bedre, spesielt den siste uken. Har også fått gradvis mer energi.

  Bjørg B
 • Overgangsalder og plager relatert til dette.

  Svært god effekt av behandlingen. Overgangsplagene er forsvunnet. Ikke hetetokter eller nattesvette og sover hele natten.

  A. Halvor
 • Ryggproblem og ujevn energi, ofte trøtt

  Behandlingen har tatt bort min ryggsmerte. Jeg har jevnere energi i kroppen og jeg har bedre fokus og nærvær.

  Anton
 • Smerter i arm pga forkalkninger

  Det tok en del mer tid og flere behandlinger enn jeg ble forespeilet, og før terapeuten fant helt riktig tilnærming, men merket effekt helt fra start og er nå mye bedre

  Pasient
 • Depresjon, høyt blodtrykk,

  Veldig fornøyd! Har hjulpet på depresjon/søvn, tar ikke lenger sovemedisin, men fortsatt antidepresiva. Mye mykere i kroppen og bedre blodsirkulasjon - føttene er ikke lenger konstant kalde. Mindre muskelsmerter. Blodtrykket er lavere, har trappet ned på blodtrykksmedisinene og skal nå slutte helt. Dette er i samråd med min lege. Konklusjon: Almentilstanden er blitt mye bedre og livskvaliteten likeså !

  MNB
 • Ødem i bena mot slutten av graviditet

  Hadde store ødem i bena ( i ca 2 uker) Etter 2 behandlinger merket bedring. Som leder av klinikken tillater jeg meg å tilføye viktig informasjon vedrørende dette caset: Hun hadde enorme ødemer - bena var som 2 stokker - og dette gikk høyere enn bare i bena. Som høygravid - 1 uke igjen til termin - hadde hun ingen wc-runder på natta og på dagen var det også sparsomt med urin. Hun hadde økt vekten med 10 kg bare den siste uken. Kroppen slet noe enormt og hun kunne nesten ikke gå på bena av smerter. Hun brukte et par sko fra mannen, som var de eneste hun fikk på. Hun hadde født 2 barn fra før og visste utmerket godt at det var ikke slik situasjonen skulle være. Vi bad henne først kontakte sykehuset pga at vi var redd for både hjerte og nyrer. Hun kom tilbake omgående med beskjed om at hun fikk ikke komme dit - de kunne uansett ikke gjøre noe for henne før fødselen var over ! En av våre akupunktører ønsket å samtale med henne og gav henne påfølgende behandling med akupunktur og soneterapi. Resultatet ble 5 toalett turer på natta med mye urin hver gang. Ny behandling dagen etter til tross for at dette var lørdag  - samme resultat - mye urin. atter ny behandling på søndag! og da kunne terapeuten se beinskjellettet i leggene - ødemene var gått betydelig ned og kunden hadde det mye bedre. Etter vår mening var nå en farlig og ubehagelig situasjon avverget og kunden kan se frem til resten av sin tid frem til fødselen med glede. Lidelsen og den uholdbare situasjonen hennes er forbi.

  Gi Te
 • Forkjølelse og tette bihuler

  Jeg fikk akupunkturbehandling ved Alternativ Medisin Røa da jeg var forkjølet. Nesa rant, og jeg følte meg skikkelig uggen. Hun stakk noen nåler på forskjellige steder i ansiktet mitt (det gjorde ikke vondt!). Deretter sov jeg en times tid, og våknet opp igjen med en helt “åpen” nese og følte meg som ny igjen. Har også ved flere anledninger fått nakke-, rygg- og ansiktsmassasje hvilket anbefales på det sterkeste hvis man vil unne seg total avslapning og velvære fra topp til tå.

  Ingvild
 • Mycoplasma + nedsatt immunforsvar

  Veldig bra - er utrolig dyktig.

  Tone
 • Akupunktur mot urinveisinfeksjon

  Jeg har svært gode resultater av akupunkturbehandling ifm stadig tilbakevendende urinveisplager. Hadde vært gjennom tre ulike pillekurer og var fremdeles svært dårlig da jeg kom til behandling. Allerede etter første behandling var jeg mye bedre; smertene slapp taket og jeg begynte å få tilbake energi og normal søvn. Etter tre behandlinger var jeg så og si helt frisk. Fikk også gode råd om kosthold og tips for god søvn generelt som jeg har hatt god nytte av. Anbefales på det sterkeste!

  Ellen, Røa
 • Menstruasjonsforstyrrelse / langvarige blø

  Etter litt over 2 ukersbehandling har jeg for første gang på flere år endelig opplevd en normal menstruasjon ( 8 dager) Jeg skal fortsette noen måneder til og er overbevist om at problemet mitt vil bli kurert. I tillegg har jeg opplevd økt energi og bedre søvn allerede.

  Hann
 • Lav melkeproduksjon og tretthet

  Behandlingen har gjort underverker ! Melken var tilbake dagen etter og jeg har hatt energi og god helse gjennom en svært tøff barseltid ! Alternativ Medisin Røa fremstår som meget profesjonell. Superfornøyd og kommer til å fortsette behandlingen i forebyggende formål. 1000 Takk.

  Sv
 • Vondt i håndledd og kne

  Jeg er langt bedre etter få behandlinger

  Fr.
 • Isjias

  jeg hadde isjias venstre side, bak + legg + søvn + høyre kjeve. Nå er jeg veldig fin etter 4 behandlinger

  Marianne
 • Tretthet – kraftløshet

  Føler mer kraft nå og har hatt kun to behandlinger

  E
 • Svimmelhet, nakke- og skulderproblemer

  Har kun hatt en behandling, men har troen på at denne behandlingen skal hjelpe meg

  Karin
 • Mens smerter

  Jeg føler at etter jeg har vært her 2 ganger og fikk mensen - er smertene foreløpig mindre. De er ikke helt borte, men jeg klarte første dag uten paracet, noe jeg ikke har gjort før. Jeg har bare vært gjennom en dag foreløpig, så jeg får se videre. Behandlingen i seg selv liker jeg veldig godt

  Mat...
 • Søvnproblemer

  Det ble bedre med en gang og med flere behandlinger var problemet så godt som helt borte

  AE
 • Søvnproblemer

  Etter å ha slitt med stadige oppvåkninger og innsovningsproblemer i over 15 år bestemte jeg meg for å forsøke akupunktur. Etter 3 måneders behandling merker jeg stadig bedring. Nå har jeg flere netter med god søvn enn dårlig søvn. I tillegg har jeg underveis i behandlingen fått akupunktur mot bl.a. urinveisinfeksjon, menstruasjons smerter og forkjølelse - dette også med svært god effekt. Jeg kan anbefale akupunktur til andre med søvnproblemer

  Dame NN
 • Munntørrhet, nedsatt smaksans

  Jeg plages ikke lenger av nedsatt spyttsekresjon, metallsmaken er noe redusert og smaksansen er noe bedre. I tillegg er jeg ikke lenger hoven i føtter/ben og min luftveisinfeksjon ble stanset før den utviklet seg til bronkitt eller lungebetennelse som den vanligvis gjør.

  Inger M
 • Stiv kjeve og nakke etc dermatongositt

  Virkningen er fenomenal! Vi brukte også akupunktur da min mann fikk hjerneblødning og hjerneinfarkt under en operasjon. Resultatet ble at han fikk taleevnen tilbake og andre positive resultater.

  Ranveig
 • Sterke menstruasjonssmerter (menssmerter)

  Jeg har fra ung alder hatt sterke menssmerter hver måned, som har resultert i våkenetter, store inntak av smertestillende og fravær fra jobb og skole på de verste dagene. Etter å ha fått 6 behandlinger hos Tine, hadde jeg min første menstruasjon på mer enn 15 år uten smertestillende. Er veldig glad behandlingen hjalp så godt og kan absolutt anbefale andre med liknende plager å prøve behandling med akupunktur.

  Camilla La
 • Hetetokter – overgangsplager

  Akupunktur brukt som behandling for å redusere mange hetetokter, spesielt på natten har vært vellykket. På dagtid har hetetoktene ikke vært så plagsomme, men også hetetokter på dagtid har minske i antall. Jeg har få eller ingen hetetokter pr dag. Sammenlignet med før jeg begynte behandling er det noe jeg selvsagt er veldig fornøyd med. Nå gjennomføres vedlikeholdende behandling en gang pr måned. Jeg har også fått gode tips om mat/drikke som er ”hete”-fremkallende og holder meg stort sett også unna dem med hell.

  AR
 • Sengeveting 7 år

  Dette har vært kjempebra og gutten er nå tørr om natten, til glede for både voksne og barn. Det har vært en utrolig grei og enkel behandling. Skulle gjerne ha gjort dette tidligere. Takk

  Gutt 7 år
 • Smerter i kjeven

  Etter noen få behandlinger begynte det å virke mot smertene. Nå går jeg jevnlig for å holde det ved like. Utrolig at det kan virke mot så intense smerter. Fra å bruke en del smertedempende piller, bruker jeg for tiden ingen

  Tone Iren
 • Akupunktur god effekt på revmatisme

  Jeg har veldig god bedring av smertene etter behandlingene med akupunktur. Jeg har bedre søvnkvalitet og mindre smerter i det daglige”.

  Nina-Karethe Bø
 • Fantastisk god effekt akupunktur

  Fantastisk god effekt. Smertefri etter første behandling. Hadde mye hvilesmerter dag og natt

  AH
 • Musearm – akupunktur

  Jeg, kvinne 37 år gammel, har hatt en musearm i vekslende grad siden 2001. Jeg var nødt tll å gi opp eget foretak pga musearm. Jeg jobbet som oversetter av bøker og var derfor limt til tastaturet i flere enn 8 timer pr. dag Ingen program på pc-en som varslet om pauser og kom med øvelser hjalp meg. Da det først startet, fikk jeg fysioterapi og tøynings- og strekkøvelser, samt belastnings- og avlastningsøvelser. Til ingen nytte. Bare jobbendring ga lettelse. Det ble en rent fysisk jobb ( jobbet som dykkerinstruktør siden 2003) fordi all databruk, selv om det bare var 5 min ved tastaturet, førte til smerter. Pga svangerskapspermisjon har jeg ikke jobbet fysisk annet enn å bære barnet mitt og sove mye mindre, som gjorde at smertene kom tilbake i full styrke. Også (for mye) strikking var heller ikke bra. Da prøvde jeg akupunktur. Klassisk standard akupunktur ga lettelse. Lokal behandling av triggerpunkter på skulderbladets øvre kant og i underarmensmuskulaturen og langs armen gav lettelse i maks 1 uke av gangen. Det eneste som førte til smertene forsvant lengre enn denne uken mellom akupunkturbehandlingen, var å gi opp arbeidet som førte til smertene. Så jeg kuttet ut data og strikking, men jeg kan ikke la være å bære barnet mitt. Etter noen ukers standard behandlinger som beskrevet ovenfor, spurte akupunktøren min meg om hun fikk lov å prøve en ny slags behandling som hun akkurat hadde gått på kurs i: behandling av smerter i f.eks armen og skulderen ved bruk av abdominalpunkter. Og dette fungerte fra første gang. Jeg kunne føle en lettelse gå gjennom armen under selve behandlingen allerede. Smertene lettet umiddelbart og etter 3 behandlinger var de borte mye lenger av gangen, selv om jeg fortsatte å strikke og bruke pc!! Men det deiligste var jo at jeg kunne bære barnet mitt uten at det gjorde vondt. Etter hvert fikk også mitt skadede kne en omgang med Abdominal akupunktur og også de smertene forsvant etter 3 behandlinger

  Marl
 • Kink i ryggen

  Under arbeide i hagen hadde jeg fått en kink i ryggen. Dette bare strammet seg mer og mer. Jeg valgte å bestille time ved Alternativ Medisin Røa og det gav meget gode resultater. Etter noen få behandlinger er jeg helt god igjen

  Jens
 • Kne smerter og energiløshet

  Hei ! Jeg har fått en rekke behandlinger hos deg siden vi startet opp i januar, og har hatt stort utbytte av det. Kneet fungerer bra - og konsentrasjonen og energien er mye bedre. Takk for hjelpen!

  Anonym
 • Allergi

  Jeg var veldig plaget med rennende øyne, kløe, tung pust og sår hals. Jeg har prøvd mange ulike typer medisiner, men det var først etter nålestikk jeg ble bedre

  M
 • Akupunktur

  Etter flere behandlinger med akupunktur hos AMR er menstruasjonen endret merkbart og jeg har ikke hatt behov for smertestillende medisiner i det hele tatt.

  Anonym
 • Smerter under svangerskapet

  Fra å til tider måtte gå med krykker i leiligheten har jeg i løpet avkort tid kunnet gå lange turer helt uten smerter, før under eller etter turen. Har nå i via 38 + 5 av svangerskapet, ingen plager/smerter i bekkenet. Da jeg gikk til behandling en gang i uken ble jeg merbart dårligere mellom hver gang. Når jeg startet å gå 2 ganger pr uke ble jeg sakte men sikkert smertefri.

  Kvinne
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search