Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss.
– vi hjelper deg til en bedre hverdag
Vi har holdt til på Røa i over 30 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, hormonelle ubalanser, fordøyelse, allergier, migrene og smerter ++
I fellesskapet vårt tilbyr vi deg som kunde en behandling som er tilpasset dine plager både akutte og kroniske. Daglig leder kan hjelpe deg til å finne riktig terapiform. Vi ønsker å være der for deg og hjelpe deg til en bedre hverdag med all vår kunnskap.

Vi tilbyr deg velkjente og utprøvde terapier som akupunktur, soneterapi, massasje, blodanalyse, personlig coaching, kosthold og ernæring, homeopati, biopatiirisanalyse og diverse tester

Velkommen.

Sentral beliggenhet

Alle våre behandlere innehar høy kompetanse, ambisjoner, grundig utdannelse og flere års klinisk erfaring. Du skal derfor alltid forvente kvalitet og føle deg trygg hos oss!

Erfarne terapeuter

Vår klinikk er lokalisert i hjertet av Røa i Oslo. Enkel adkomst med buss og T-bane – kun få minutters gange. Vi har parkering rett utenfor døren med god kapasitet. Dette gir tidsbesparelser for våre kunder.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med andre aktører i det norske markedet, som bidrar til at du får den beste hjelpen du trenger for din helse.

God service

Din kundeopplevelse starter fra du besøker hjemmesiden til du går ut av klinikken ferdig behandlet. Vi investerer derfor i intern og ekstern kompetanse.

Kort ventetid

Vi gjør vårt ytterste for at ventetiden skal bli kortest mulig, både når det gjelder det å få første time, men også når du ankommer klinikken for gjennomføring av behandling. Vi setter av den grunn av god tid til den enkelte.

Aktiv i fagmiljøet

Våre terapeuter er ivrige deltakere i sine respektive fagmiljø og oppdaterer seg hele tiden.