fbpx

Har en to år gammel sønn som helt siden han begynte å krabbe har slept med den ene foten. Nå går og løper han som bare det, men foten sleper enda. Av egen interesse for kropp/helse og alt som følger med snublet jeg over Kjell Bjørner sin bok, og 16 sider inn i den lurer jeg naturligvis på om dette kan ha sammenheng med lock-foot.

Bor helt på tuppen av sørlandet, og den nærmeste behandler jeg fant (etter en kort søk på nett) var dere. Hvis dette kan fikse min sønns ben (og fremtidige plager) har jeg ingen problemer med å kjøre til Oslo med han, men fint om dere vet om behandlere som ligger nærmere, på forhånd takk :-)

~Kjetil

Hei Kjetil.

Jeg er litt usikker på om jeg kan si om lockfoot vil hjelpe på sønnen din siden jeg ikke har fysisk sett hvordan problemet hans er. Hva vil slepe si? Vil det feks si at han ikke har normal bevegelse i ankel leddet? Det første jeg tenkte på da jeg leste det her er at det kan være noe man kaller Dropp Fot. Du kan lese litt om det her.
Er dette noe du kan kjenne igjen på sønnen din?
Hva har fastlege, eventuelt andre leger ment om dette?
I tillegg til nevnte droppfot hvor problemet stort sett sitter i nerver og nervesystemet så er det nok sannsynlig å tro at problemet til din sønn nok også ligger her uavhengig om han har droppfot eller ei. Dette er det mulig for meg å kunne finne ut av ved en konsultasjon. Behandlingsmetoden Refleksologi er også meget bra å bruke til diagnostiske undersøkelser og man kan avsløre årsaker til helseplager ganske så nøyaktig. Ved å gjøre en slik konsultasjon så er det lettere for meg å si hvor problemet sannsynligvis sitter og hva slags behandling som måtte være nødvendig. Jeg kjenner til flere dyktige terapeuter med forskjellige spesialiteter i feks Kristiansand som jeg samarbeider en del med og som jeg da kan henvise dere videre til etterpå.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search