fbpx

Hei!

Mannen min har lenge vært plaget av lavt testosteronnivå. Det innebærer en rekke symptomer som store humørsvingninger, tap av muskelmasse, reduert libido, initiativløshet og utmattelse. Han tar idag tilskudd av testosteron, men ønsker å forsøke en mer alternativ løsning, slik at kroppen selv øker produksjonen.
Derav spørsmålet mitt til dere: Kan NES-terapi hjelpe?
Har dere eventuelt en annen alternativ behandling som kaan hjelpe? (Han lever sunt og trener jevnlig, og er ikke ute etter veiledning relatert til livsstil og mineraler/vitaminer etc. Det kan både han og jeg "alt" om, så det må være noe som virkelig kan bidra til påviselig økt egenprodusjon).
Han har en aktiv hverdag med små barn og mye ansvar på jobb, så muligheten til å prøve ut det ene etter det andre er ikke tilstede. Derfor sender jeg denne mailen i håp om at dere har erfaring med denne type problematikk, og derfor med noenlunde sikkerhet kan gi et svar om det fungerer eller ei. Dersom dere har et tilbud, ønsker han å starte så fort det lar seg gjøre.

~Tone

Hei Tone.
Det kan oppstå ubalanser på alle nivåer og funksjoner i kroppen. Noe av det første dette kan vise seg på er kjønnshormonene til både menn og kvinner. Hormonubalanser er et økende samfunnsproblem og det opptar oss mye for å hjelpe mennesker generelt til bedre samliv og reproduksjon.
Vi kan selvfølgelig ikke gi noen garanti, men ser mange gode resultater hos de vi jobber med. Og når det er sagt så er det ikke så stor forskjell på menn og kvinner på dette området. Jeg vil råde ham til å få alternativ hjelp og dere er velkommen til å bestille time hos oss om det skulle passe.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search