Jeg opplever en ganske anstrengt og følelsesmessing tappende situasjon knyttet knyttet til en mann jeg kjente. Jeg var en gang ganske interessert i han, men det hadde gått over. Han ble senere sammen med en venninne av meg og siden da har jeg vært ganske besatt av han. jeg tenker på han daglig, og minst en gang i uken opplever jeg sorg for at det ikke ble meg og han.. Hun venninnen min visste hvor godt jeg en gang likte han og det oppleves som et svik fra hennes side at hun bygde noe opp med han bak ryggen min. Kunne akupunktur hjulpet meg med å legge alle disse følelsene bak meg? Møter andre menn som jeg er interessert i, og har datet en del siden. Senest i dag hadde jeg en hel dag hvor jeg gråt hele dagen. Det som er plagsomt er at situasjonen har vart i 3 år! Derfor lurer jeg på om jeg burde prøve alternative behandlinger for å legge det hele bak meg. Har dere noen tips?

~skjønner ingenting

Hei.
Jeg forstår at det er følelsesmessig tappende å gå rundt slik i 3 år. Du bruker selv ord som anstrengt, tappende, sorg og svik. Jeg vil anta at dine gjentagende tanker stadig vekk drar deg ned, og at du har tunge følelser som virker uforståelige og ukontrollerbare. Som i de fleste lignende tilfeller, har du mentalt og følelsesmessig skapt et mønster som kan virke umulig å komme ut av selv.
Hos oss tilbyr vi NLP-Coach som jobber med slike og lignende utfordringer hver dag. NLP handler om å ta tak i negative tanker og følelser slik at de dempes, forsvinner og/eller forandres. Coaching handler om å ta tak i din nåsituasjon, konkretisere hva du ønsker for fremtiden, og sammen sørger vi for at du oppnår det du ønsker.
Erfaringsmessig vil denne type behandling være midt i blinken for deg, og som oftest oppnås svært gode resultater på kort tid.
Du er hjertelig velkommen.

Med hilsen
amedisin - Alternativ Medisin Røa

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search