fbpx

Hei,
Jeg er akkurat fylt 41 år, kvinne, samboer og mor til 2 barn 4,5 år.
Jeg har vel kommet til et punkt i livet hvor jeg føler et intenst behov for en profesjonell å lufte tanker med. Kan ikke si at jeg konkret står overfor et livsvalg eller at jeg har en konkret drøm jeg ønsker å oppnå men ikke vet hvor jeg skal begynne. Det dreier seg mer om et kaos i hodet mitt og en negativ tankespiral som jeg surrer meg lenger og lenger inn i. Har nettopp vært gjennom et nesten- brudd i samboerforholdet og det har vært veldig traumatisk, da det ble en berg og dal bane med opprivende følelser og en samboer som ikke klarte bestemme seg for hva som var riktig for han, meg el oss....så det har vært mye fram og tilbake og dermed større påkjenning. status nå er at vi bor sammen og liksom prøver på nytt, men jeg sliter med mye tanker, usikkerhet, mistillit og mistenksomhet...så det er ikke lett.
Utad er jeg nok en blid, trygg og rolig person men inni meg er det annerledes. Er nervøs, har dårlig selvbilde, er usikker på det meste, sliter med å gjøre handling utav tankene. Føler at dagene bare ruller avgårde og jeg bare gjør husarbeid og er på jobb og gjør mine plikter. Jeg har heller ikke det sosiale livet jeg hadde ønsket meg, da jeg har flyttet en del og tror også det kommer av at samboer og jeg er ganske ulike og dermed har det blitt dårlig med felles venner og slikt. Han er dessuten ganske alternativ av seg og liker dyrke sine egne personlige hobbyer etc, så det er svært sjelden kamerater stikker innom. De møtes alltid ute og det prates om bussiness og hans interesser, så jeg føler ikke jeg passer inn der.
Jeg tar meg selv i å tenke ofte at hvis ting bare hadde vært mer sånn og sånn, hvis han hadde vært litt mer sånn og sånn, så hadde livet vært bedre. Jeg står i tillegg midt oppi en jobbsituasjon hvor vi bare venter på dato til vi mister jobben. Vi skal outsources og regner med jeg har jobb i beste fall ut året bare. Det er en jobb jeg har hatt i 15 år og hvor jeg er veldig trygg og har størsteparten av mitt sosiale liv dekket. Så det er nok kombinasjonen av krisen i forholdet og ventetiden på jobben som gjør at jeg føler meg helt maktesløs ift mitt eget liv. Jeg sitter i baksetet og venter på beskjed hvor bilen tar meg med...Føler også at samboer ikke har de rette følelsene for meg nå, at han kom tilbake mest for ungenes del og frykten for det ukjente. Det er også en vond følelse å kjenne at jeg ikke er elsket på den riktige måten. Jeg har absolutt ikke vært den beste kjæresten i forholdet, så det er en historie bak dette også, men det er også en del av det negative mønstret jeg har surret meg inn i. Jeg er flau over å si at jeg er mamma på 41 år og er så usikker på alt i mitt liv, hvor jeg er, hvorfor jeg er her og hvor vil jeg videre. Når jeg går gjennom de store spørsmålene, er det som om jeg ikke ser noen bra utvei på noe...og det er frustrerende. Følelsen av å være stuck et sted - at ingen veier fører til et bedre sted...og man har det heller ikke bra der man er.......Da blir det apati....og der er jeg vel nå. Noen som føler seg kallet til å hjelpe ? :-)

~Lise

Hei Lise.
Vi er alle i livssituasjoner en eller annen gang hvor det er godt å få lufte saker og ting med en nøytral person. Og når denne personene også har et verktøy som kan hjelpe en til å sortere tanker, følelser og hjelpe med til endringer - ja hva mer kan en ønske seg.
Ta steget idag Lise og la oss hjelpe deg. Betill time på nett eller tlf 2273 2770

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search