fbpx

Hei.
Jeg er en jente på 21 år og føler jeg har utallige plager. Det jeg sliter med er depresjon- angst(mest sosialt), borderline personlighets forstyrrelse, spise forstyrrelse, dårlig selvtillit, null livslyst, problemer med innsoving, store konsentrasjonsproblemer, veldig negativt tankemønster og dårlige måter å takle negative følelser på. I tillegg er jeg en highly sensitive person. Har vært på utallige medisiner, men er uten nå. Går i behandling for personlighets forstyrrelse, så den trenger jeg ikke hjelp med. Har også gått på utallige dietter i håp for å føle meg bedre og gå ned i vekt. Det har ikke funket. Fikk akupunktur behandling (20timer) og spiste et paleo kosthold, men jeg ble bare mer og mer ulykkelig. Men jeg fikk følelsene mine tilbake og nå bruker jeg mat for å dytte de bort. Har hatt traumatiske hendelser i barndommen som er roten til alt.

Har dere noen behandling som ville hjulpet meg? Jeg har lyst til å ha lyst til ting igjen. Og jeg vil ikke ty til et håpløst tankemønster og mat, med en gang ting blir tøft.

~Jente 21

Hei og takk for henvendelsen.

Du vil åpenbart ha godt av å få hjelp til å gjøre noe med tankemønster og reaksjonsmønster.
Du er tydelig på hva som plager deg, og hva som er årsaken. Hos for eksempel en Coach vil vi undersøke disse "sannhetene" nærmere, se hva som kan gjøres for at du skal legge bak deg det traumatiske, og viktigst av alt, hva som må til for at du skal være motivert til å gjøre forandringene som skal til.
Jeg håper du skaffer deg hjelp, slik at du får en opplevelse av å leve et godt liv.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa - amedisin

Start typing and press Enter to search