fbpx

Hei!

Jeg har undersøkt litt om candida, fordi min mor mistenker at jeg kan ha disse symptomene. Jeg kan si at alle symptomer stemmer bortsett fra angst/nervøsitet og avføringsproblemer. Jeg har også tenkt litt på om det kan være diabetes, i og med at jeg er avhengig av blodsukker/mat i kroppen hele tiden, for at humøret skal være oppe. Hver morgen jeg står opp er jeg/virker jeg veldig sur/forbanna, og eg sier bare til folk at "beklager, eg har ikkje spist, eg må få opp blodsukkeret".
Jeg er ellers veldig trett/sliten og er ofte syk..(også problemer med å legge på meg) hva kan dette være?
takk for svar - Anynom gutt 21 år

~Anynom, mann 21 år

Hei Anonym, mann 21 år

Ut fra det du skriver kan det være at du kun har et veldig ustabilt blodsukker, og trenger bare få orden på dette. Det kan sefølgelig være andre ting også, men jeg ville startet med å få orden på blodsukkeret. Der er absolutt hjelp å få, både når det gjelder å analysere situasjonen din bedre og finne litt mer årsak til saker hos deg. At blodsukkeret svinger, og at du spiser kanskje en del sukker/karbohydrater, skaper et lite gunstig forhold mellom bakterier og sopp i kroppen din. Vær nøye med at du spiser både protein, bra fett og litt gode karbohydrater hver gang du spiser. Kutt ut mest mulig sukker/raske karbohydrater, så vil du etter hvert merke at blodsukkeret blir mer i balanse, humør/energi/immunforsvar blir bedre og vekten vil kanskje øke.
Synes du dette er vanskelig, ta kontakt med en ernæringsterapeut eller les litt om stabilt blodsukker i bøker/på nettet. Lykke til.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search