Hei!
Jeg er en mann på 40 år som de siste 2,5 årene har slitt med til tider store plager som jeg nevner i stikkord lengre ned. Kort fortalt så ble jeg dårlig for litt over 2 år siden, fikk et lite svimmelhetsanfall på formiddagen som ble starten på mye mer... Siden den gangen har jeg hatt mange ubehagelige opplevelser. Hjernetåke er den værste, den har har jeg så og si hele tiden. Fikk hvite pigmentflekker på hender som har blitt ganske store felt etterhvert. Føler meg tungpustet hele tiden, verk i høyre legg og stive muskler. Utmattet og sliten er bare noen av symptomene. Føler at kroppen jobber på høygir men ikke til hjelp. Har vært igjennom det meste uten at resultatene har kommet meg tilgode. Det siste jeg sjekket var en utvidet blodprøve hos BM lab for allergi, ble påvist proteiner i blod og lekk tarm. Jeg har og hatt problemer med mage siden jeg var i ung alder, begynte på syre nøytraliserende for 15 år siden. Føler smertene i mage og mellomgulvsplagene bare har blitt værre med årene selv om jeg går på Nexium 40mg daglig. Etter måltider blir jeg oppblåst, uvel og veldig slapp.Har hatt sopp på tunga et par ganger i det siste, føler tunga aldri blir helt bra, litt sånn sandpapir følelse hele tiden.
Her er symptomene mine.

Svimmelhet
Tretthet og utmatthet
fjernhet/uvirkelighetsfølelse
øresus/veldig intens lyd når flere snakker/piping i ørene ved lyder
stressproblemer/rastløshet
konsentrasjonsproblemer
angst- redd for at det skal skje noe
Reagerer på alkohol og kaffe, blir svimmel og uvel
Skjønner selvsagt at det er normalt å bli \"fyllesyk\"etter en fest, men problemet mitt varer så mye lengre enn en dag og mye værre.
Jeg føler meg kun tilstede i akkurat den situasjonen jeg er oppe i-f.eks. foran pc. Alt annet er rundt meg-men veldig fjernt. Det samme gjelder når jeg snakker med andre-det er veldig fjernt og akkurat som jeg står utenfor meg selv og hører meg selv snakke. Føler meg ør i hodet og ting som jeg nettopp har gjort, virker veldig \"langt unna\".
Klarer heller ikke trene-da jeg føler at jeg \"blir borte\" litt underveis i ting-som en besvimelsesfølelse-uten å besvime.

Susing i ørene om kvelden
Ubehag å trene, svimmel, ser prikker når jeg blir annpusten, følelse av å besvime.
Reagerer på varme, uvel, svimmel
Akutt hodepine, en streng fra nakke opp høyre side av hode helt frem til øye. Noen ganger i panne over øynene.Smertestillende virker ikke.
Varer i 15-20 min. Kommer gjerne om kvelden, natt.
Ved leggetid begynner kroppen å reagere, uforklarlig sjokk i hode, akkurat som om man skal dø. Får panikk når dette skjer.
Vanskeligere å puste, stor uro i kroppen, enkelte dunk i ryggen som om noen dunker borti deg med en albu.

Hatt flere halsbetennelser med 2-4 ukers mellomrom.

Problemer med å svelge (klumpfølelse)
Veldig tørr i munnen
Stiv nakke, trykk i nakke
Bekymret for alt
Hissig, iritabel, glemsk
Veldig mye vondt i korsrygg, dette kommer å går
Har hatt vondt i prostata, dette var for 1,5 år siden.
Støt i kroppen
Problemer med å ordlegge meg til tider
Dovner bort i hender, rykninger, krampetrekning
Nummen i deler av ansiktet og over øynene
Hetetokter svetter lett frysninger
Kraftløs i beina
Klør veldig i øynene
Anfall
Merker at hode ikke er med meg gjerne litt hodepine først så begynner magen å blåse seg opp, blir helt stiv. Utvikler seg raskt til nummenhet i bein, ansikt. Tungpustet og svimmel. Trykk i hode uklart syn og fjernhet. Angsten slår inn. nakken Stivner og øresus forværres. Fryser og rister. Høyre legg/lår sprenger.

Dette ble mye men føler det er viktig å få med så mye som mulig slik at dere kan vurdere mitt tilfelle.

Hører fra dere.

~Kenneth

Heisann.

Må først si at det jo er veldig leit å lese om sykdomshistorien din og plagene som du opplever og at du heller ikke har fått svar eller behandling på dette. Du har jo en lang rekke plager og symptomer som kan passe inn på en rekke sykdommer. Lekk tarm kjenner jeg veldig godt til da jeg også jobber med en av nordens fremste eksperter på dette 2 dager i uken. Så jeg bruker både diagnostiseringsmetodene og behandlingsopplegget hans for dette.
Lekk Tarm kan utløse og være årsak til en veldig lang rekke plager og som nok er årsak til mange av symptomene dine. Men jeg vil ikke si at det stemmer på alt. Det er nok definitivt mer med i bildet her. Det med sopp på tunga er jo bare en indikasjon på at tarmfloraen og immunsystemet ditt ikke er i balanse.
Mange av symptomene dine passer veldig godt inn på feks ME, Nervesystemet ditt er tydelig overaktivt, men du har også tydelige indikasjoner på mulige infeksjoner. Her skal ikke jeg påstå hvilke mikrober iom at jeg ikke har undersøkt deg. Jeg gjør en del analyser som ville vært veldig nyttig i ditt tilfelle.
Jeg gjør blant annet noe vi ved klinikken kaller databasert helseanalyse som du kan lese mer om på nettsidene våre. I tillegg bruker jeg et mikroskop som gjør det mulig for meg å se ganske mye av de mikrobene du måtte ha i kroppen, da kan jeg nevne bla virus, diverse sopptyper, diverse parasitttyper, bakterier, til og med spirocheter(som er vanlig ved borreliose). Ved å ta en slik analyse så vil det være lettere for oss å vite hvor vi skal begynne og hvor veien bør gå videre etter det.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search