fbpx

Hei jeg har vært hos elybra behandler tidligere for endel år siden.
Da fikk behandler opp lister med treff på sykdommer, urter, homeopati og annet. Det jeg er interessert i er listen med homøopatiske midler og finne det rette konstitusjonsmidlet gjennom elybra.
En homeopat baserer seg på skjønn mens en elybramaskin er mer nøyaktig? Jeg kjenner jo til at elybra bruker en pendant men er interessert i å prøve å finne det rette midlet gjennom elybra.
Jeg har problemer med lavt stoffskifte og psykisk helse. Hvor mye koster det?
Jeg kan tidligst bestille time neste måned.

~Tom

Hei.

Utifra egen erfaring så ville jeg ikke brukt E-Lybra som en testmaskin for hvilke homøopatiske midler du trenger. E-Lybra er bra på behandling med sine frekvenser, testing derimot er den ikke noe bra på, jeg selv bruker den aldri til testing. Det finnes andre bioresonance apparater som er bedre til slik testing og som enkelte homøopater bruker, men jeg vet ikke hvilke.
Ved lavt stoffskifte så kan terapier som refleskologi fungere bra, samtidig som det er lurt å finne ut av om man kan mangle nødvendig ernæring som feks jod, selen eller magnesium(oligoscan er bra på dette) eller gode blod og spyttprøver for å sjekke hormonfunksjonen i de forskjellige hormonkjertlene. Vi bruker utenlandske laboratorier, da de er bedre og mer nøyaktige.
For psykisk helse så anbefaler vi terapiene Tankefelt terapi og NLP coaching, da disse har suverent best effekt.
Ved E-lybra behandling pleier vi normalt å bruke 1.5 time som koster .....,- Se vår prisliste

Start typing and press Enter to search