fbpx

Jeg er en jente på 30 år som lider av ekstrem neglebiting. Jeg biter på negler, neglebånd og huden rundt. Jeg biter og river til jeg begynner å blø, og det er så klart smertefult til tider, men dette er en smerte jeg har blitt vant til.Jeg har holdt på med dette så lenge jeg kan huske. Dersom jeg ikke greier å bite så mye som jeg vil med tennene, så bruker jeg en spiss neglesaks og pirker og klipper inn under neglebåndene og eller fliker som jeg jeg vil ha bort.Resultatet er jo bare enda verre enn det opprinnelige. Det er så skjemmende, og jeg prøver det jeg kan for å skjule hendene mine i sosiale settinger. Men jeg vet jo at andre legger merke til de stygge neglene mine. Jeg har forsøkt "alt" for å slutte, men til ingen nytte. Det er en så inngrodd uvane, jeg biter til alle døgnets tider,i alle settinger, ikke bare ved nervøsitet/stress. Selv når jeg er sammen med andre, greier jeg ikke å la være, selv om jeg prøver å ta meg sammen da og biter kanskje litt mindre. Jeg prøvde for en tid tilbake å få støpt falske negler, men fikk beskjed om at neglene er for ujevne til at falske negler får feste.Og det var en kjip beskjed å få, at neglene er så ødelagte at jeg ikke kan få på falske.

Er dette noe dere kan hjelpe meg med eller er det et for ekstremt tilfelle? Evt hvor mange behandlinger trengs og hvor mye vil dette koste?

~jente30

Hei jente30

Det er mange som får god hjelp ved å benytte hypnoterapi og EFT ved neglbiting.
Det er vanlig å bruke rundt 3 ? 4 ganger, det varierer litt fra person til person.
Pris er 1.400.- pr gang med hypnoterapi og EFT (som kan brukes hjemme til forsterkning). Det er mulig med en pakkeløsning 3 ganger kr. 3.800.- hvor en betaler hele beløpet 1.gang.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search