fbpx

Jeg fikk en liten gutt tidligere i år ved keisersnitt,slet med angst flere måneder før fødsel og klarte ikke nyte graviditeten. Etter fødselen har jeg slitt med fødselsdepresjon og gjør det ennå. Får hjelp fra DPS og BUP, men jeg hadde ikke trodd selv at det skulle ta så lang tid.. I tillegg har jeg slitt med komplikasjoner i ettertid..
-Blødninger fra urinrøret
-Magesmerter så jeg ikke klarer å ligge på magen
-Lite matlyst, men ufattelig sukkersug
-Flere urinveisinfeksjoner og soppinfeksjoner
-Regelmessig men hard avføring
-Oppblåst mage
-Røk hamstring for flere år siden men ingen finner deil/klarer å fikse den
-Veldig dårlig selvbilde siden ungdommen som ble MYE værre etter fødselen, hater å se meg i speilet...
-Mye kviser/dårlig hud
-Hemoroider som aldri blir borte
-Nakke/skuldre/rygg problemer
-Bekkenløsning
-Skjev rygg/dårlig holdning etter fødsel

Kommer sikkert på flere problemer etterhvert, men jeg er DESPERAT etter hjelp!!! Føler ingen livslyst mer, vil bare komme i gang med trening og få energi, leve sunt og klare å spise sunt uten å brekke meg, vil få livslyst og bli kvitt depresjonen så jeg kan bli en ordentlig mamma for sønnen min...!! Og en god kone for mannen min!!

Kan dere vær så snill hjelpe meg?? Og hva koster alt dammen? Kun mannen min som jobber, jeg studerer på nett. Vi har bodd i utlandet noen år. Han tjener bra, men vi har ikke min inntekt..

Jeg trenger hjelp!!

~Desperatmamma

Hei desperat mamma.
Det er mye som skjer med hormoner og endringer i en kropp etter en fødsel. Men jeg synes at vi må finne tilbake til livsgleden din og jeg vil anbefale deg en time hos samtaleterapeut, som via sine teknikker kan hjelpe deg til å endre på noen tanker og handlinger etc. Deretter må du få hjelp til noen av de andre utfordringene som du har.
En ting er sikkert - der er hjelp å få til det meste. Og hverdagen skal være lystbetont og vakker, især med et lite barn til stede.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa - amedisin

Start typing and press Enter to search