fbpx

Hei! Jeg er en normalvektig jente, som ikke har hatt menstruasjonen på en god stund (3 år..). Jeg har vært undervektig tidligere, men har nå vært normalvektig en lengre periode uten at mensen har dukket opp igjen. Er progesteronkremen "Progesta Care" kombinert med østrogenkremen "Ovesterin" et alternativ for å fremprovosere mensen? Dette er jo i så fall noe jeg kan få tak i uten resept fra lege på apoteket? Er utålmodig etter å få tilbake menstruasjonen nå, og setter stor pris på svar!

~Kimli

Hei Kimli.
Det kan være mange grunner til at du ikke kommer inn i en god syklus og det er mange ting rundt tilstanden din som bør diskuteres og kartlegges. Kostholdet ditt kan blant annet være viktig - får du i deg nok vitaminer og mineraler.
Og gi deg en oppskrift uten å vite mer om deg synes jeg er vanskelig og uriktig. Men generelt så er jeg for en helt naturlig behandling og tilførsel som feks progesteronkrem, mens derimot Ovesterin som du nevner er et syntetisk hormon. Dette er ikke et produkt som jeg anbefaler noen å bruke.

Med hilsen
Alternativ medisin Røa

Start typing and press Enter to search