fbpx

det jeg har slitt med i 5-6 år nå er panikkangst som styrer mye av hverdagen min.
jeg har prøvd mye forskjellig terapi og medisin, men har bare endt opp med tommere lommebok.
spørsmålet blir da: hva er det som er så banebrytende med dette at det danker ut alle andre type behandlinger og medisiner? og ikke minst: hva vil behandlingen koste. sånn cirka?

~rrraaa

Hei Ruben
 
NES er uten tvil en meget bra form for alternativ medisin og er banebrytende på den måten at man har funnet en måte å lese av informasjons strukturen i de elektromagnetiske feltene vi har i kroppen, og å avlese forstyrrelser i de elektromagnetiske feltenes kommunikasjons system, som er helt essensielt for at alle atomer, celler, organer osv skal fungere optimalt.
Det er altså snakk om korrekt informasjonsflyt og brist i den.
I tillegg har NES utviklet et system med preparater som man inntar oralt og som forsyner kroppen med den rette informasjonen som trengs i de forskjellige elektromagnetiske feltene.
Det vil da hjelpe kroppen til å rette seg opp mot det optimale og fungere på normalt vis igjen. 

Men allikevel når du sliter med panikkangst, så er ikke NES terapi mitt første valg for deg. Her vil vi på det sterkeste annbefale Tankefelt terapi for deg.
Det er ingen terapi på markedet idag, som kan vise til den effekten og suksessraten som Tankefelt terapi har på alle slags psykiske og emosjonelle problemer.
På klinikken vår har vi tre dyktige erfarne Tankefelt terapeuter som har behandlet mange tilfeller med angst og med gode resultater.

Prisen for 1. konsultasjon er på 1400,- og varer 1.5 time.

Oppfølgingstime er til 800,-. du kan også kjøpe en behandlingspakke på 5 behandlingstimer til kr 4000,-

Som en mulig alternativ forklaring, så kan panikkangst også stamme fra alt for kraftige spenninger i vagus-nerven, som er hovednerven som går ut fra hjernen, ned nakken og videre ned i kroppen. Det er denne som plukker opp og styrer den parasympatiske delen av nervesystemet.

Hva slags fysiske symptomer du har når du har panikkangst kan gi en indikasjon på dette. Spesielt hvis panikkangsten setter seg i magen, så kan det være en mulig indikasjon på alt for kraftig spenning i Vagus-nerven.

Refleksologi kan her være en nyttig terapi for å dempe en slik spenning, eventuelt som en sideterapi til tankefelt-terapien.  

Start typing and press Enter to search