fbpx

Eg var hos rutinesjekk for en måned siden der hadde eg en lymfeknute under i hver armhule. Veldig små å lett bevegelige. Helsesøsteren som jobber på Stavanger universitetssjukehus kreftavdeling kjente på å sa det var heilt ufarligt. Har knept å kjent på. Disse veldig ofte å di er ikke gått vekk, men en må leite etter di for og finne di så er vel ein god sjans for Audi har vært der noen år. Har hatt en del angst tidligere, så føler meg selvsagt syk når eg sitter alene å tenker og frisk som en fisk når eg ser lyst på det:-) når eg var inne kjente di på knutene, tok blodprøve i fingen, tisseprøve, blodtrykk å alt annet på kroppen. Trener veldig ofte med tunge vekter og har følt meg tipp topp helt til di fant klumpene. Er dette noe å være redd for?

~Berit

Hei Berit.
Du stiller et vanskelig spørsmål å svare på uten konsultasjon.
Siden du har vært plaget med angst tidligere, så synes jeg at du skal ta en samtale med din fastlege og en gjennomgang av disse hovne lymfeknutene dine. La fastlegen undersøke, samt ta diverse blodprøver.
En lymfeknute er normalt en dreneringskanal for infeksjoner og annet. Derav er det mest sannsynlig derfor den er hoven, men la legen din ta stilling til dette uten at du behøver å bekymre deg.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search