fbpx

hei, jeg har noen ganske irriternde lærevansker. Jeg forstår hva lærerne sier og forklarer, men jeg forandrer informasjonen jeg får til noe mye vanskeligere enn det det er. For eksempel kunne jeg i matten føre inn verdier på kalkulatoren, og dermed få ut en helt korrekt tabell, men likevel forandret jeg verdiene i tabellen til det som passet meg og min tankegang. jeg har disse problemene i realfag.
det er ganske kjedelig siden jeg nå tar opp fagene kjemi og fysikk, der den logiske sansen har mye å si, men jeg går ofte fra timen og føler meg rett og slett dum.
Jeg skal snart ha muntliig eksamen som blir veldig vanskelig siden jeg pakker inn svarene mine i mange vanskelig formuleringer som får sensor til å tro at jeg ikke vet hva jeg snakker om, når jeg først kan det.
det jeg lurer på; kunne hypnose forenklet tankegangen min slik at jeg lettere kan se logikken i det jeg skal lære, og hvordan det enkle ofte er det beste?

jeg har også slitt med tidvis depresjon over ca 4 år. jeg står på venteliste til psykolog etter henvisning fra fastlege. jeg har da problemer med kraftig overanalysering, der jeg vinkler alt negativt. og det kjennes ut som en storm av tanker inne i hodet som gjør det veldig vanskelig å fokusere på det jeg skal. klarer ikke å være positiv over livet og være glad for alt som er rundt meg. noe som er ganske tungt siden jeg er veldig glad og setter pris på alt fra omgivelser til opplevelser og venner når jeg er "oppe".
er dette noe som kunne blitt behandlet med hypnose til en viss grad?

~konsentrasjonsproblemer og tidvis depresjon

<p>Hei konsentrasjonsproblemer og tidvis depresjon</p>
<p>
Vi kan under hypnoterapi be ditt sinn om å akseptere den informasjonen du får av læreren.<br />
Hypnoterapi brukes ofte til å endre negative tanker til et mer positivt tankemønster, det benyttes også i forbindelse med eksamen for mer ro og konsentrasjon.<br />
Velger vi å benytte EFT sammen med hypnose vil vi ofte få enda bedre resultater, samtidig har du også en teknikk å benytte til selvhjelp.<br />
</p>
<p>
Jeg håper du fikk svar på dine spørsmål.</p>
<p>
Hilsen<br />
Alternativ Medisin Røa<br />
Lisbeth<br />
</p>

Start typing and press Enter to search