Hei, jeg har ingen store problemer, men kan tenke meg å teste ut lockfoot behandling. Har kortere venstreben, svak tinnitus og kjevespenninger, men er frisk og rask. Hvor mye koster det og hvor omfattende er behandlingen?

~JR

Hei

Det at du har "kortere" venstreben har sin mest sannsynlige årsak i en skjevhet i mellomfotsleddet i foten din, noe som man da omtaler som lock-foot. En slik skjevhet, eller mer korrekt, feilstilling fører til at den foten blir presset litt opp og skaper en skjevhet i skjelettet, som ofte da resulterer i at den ene beinet blir lenger enn det andre. Ved å korrigere dette blir beinene like lange igjen. Denne feilstillingen påvirker som sagt hele skjelettet og kan skape problemer helt opp i kjeve, nakke, kranie og til og med samsyn.
Om det påvirker tinnitus skal jeg ikke påstå da tinnitus kan ha et ganske sammensatt årsaksbilde.
Normal behandlings forløp på lock foot er 2-3 behandlinger for å få mellomfotsleddet permanent på plass, i noen få tilfeller opp til 5 behandlinger.
Prisen er ... for 1. gangs konsultasjon, hvor vi også går gjennom og også undersøker mye muskulatur samtidig, siden lock foot veldig ofte påvirker mye. Videre behandlinger kan være fra 30-60 min avhengig av behov. Se vår prisliste

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search