fbpx

Hei,
Sliter med kjeve og nakke. Fikk diagnosen TMD av Tannlege Hogstad for ca et år siden. Har ikke gjort noe mer med det enn fysikalsk behandling og kiropraktor, men strever fortsatt. Forstår at jeg burde sjekke for lockfoot. Spørsmålet mitt er: Jeg skal igjennom en kne kikkhull operasjon etter en vridningsskade om ca en uke. Tenker at det er greit å få gjort den først.Eller? Hvor omfattende er en sånn behandling?

~Na

Hei.
Det jeg tenker er at det vil ihvertfall ikke være negativt for operasjonen din, snarere tvert imot så kan det hjelpe på at skaden din blir lettere å bli bra av og at rekonvalens tiden etter operasjonen kan bli kortere. Hvis du velger å gjøre det etterpå så er det lurt å vente til du er helt restituert etter operasjonen.
En slik behandling varierer fra problemene man har da jeg som oftest inkluderer flere andre terapier for bedre effekt. Men normalt 1 hel klokketime første konsultasjon, og man trenger normalt sett 2-3 behandlinger før feilstillingen i foten ved Lock-Foot er permanent på plass. 90% greier seg med det antall behandlinger.
De resterende ligger på 4-5 mens noen ytterst få ikke klarer å få feilstillingen permanent på plass. Oppfølgingskonsultasjon ligger på 30-60 min avhengig av behov.

Med hilsen
amedisin - Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search