fbpx

Har nylig lest om Lockfoot syndrome, og lurer på om dette syndrom er noe jeg har.
Jeg har diabetes 2 og er på insulin,
har panartrose og ble hofteoperert i 2006. Har også øyesykdommen macula på venstre øye, og har mistet skarpsynet.

Jeg har gått til akupuntur og hatt IMS behandling opp gjennom de senere år.
Jeg synes også å merke en forandring i kjevepartiet, og øynene mine er veldig lysømfindtlig.
Begynte på Qi Gong for et par uker siden, siste gang jeg var der, gikk jeg direkte til soneterapeut etterpå.
Mens jeg lå på benken, fikk jeg kraftige kramper, først i venstre legg og foten vred seg faktisk innover, nokså ubehagelig og litt smertefullt. Jeg fikk deretter krampe i høyre legg/fot, men ikke så voldsomt som i venstre.
Ellers verker det både foran og bak på begge lår og i høyre og venstre lyskeparti.
Håper å høre fra dere.
mvh

~N

Hei N
 
Lock-foot er slik man forstår det en medfødt feilstilling i mellomfots-beinet, da fortrinnsvis det fjerde mellomfots-leddet. Undersøkelser har vist at så mange som 95% av den norske befolkning kan ha en lock-foot enten i en fot eller begge føtter. Årsaken er mest sannsynlig ganske enkel.
Det går ut på at føttene blir klemt sammen på en slik måte under svangerskapet at det fjerde mellomfotsleddet blir presset ut av posisjon.
Således så er jo ikke  lockfoot et syndrom eller en sykdom, men en feilstilling i nevnte mellomfots bein, som skaper en naurlig skjevhet i kroppen, som begynner i foten og forplanter seg videre opp over i kroppen.
Man vet at det er veldig vanlig blant naturfolk å rette opp på denne feilstillingen så snart spedbarna er født. Disse naturfolkene har  sjelden de problemene som vi har forbundet til ankler, knær, bekken, hofter, rygg, nakke osv.
 
om lock-foot er innvirkende på alle de problemene du nevner kan være vanskelig å stadfeste, men det kan være medvirkende for noen av de og kan fjerne noe av de plagene du nevner. spesielt tenker jeg da på hofteproblemer og den verkingen du har i lår og lysker.
hva som er årsaken til reaksjonene du fikk under soneterapi behandlingen er vanskelig å si siden jeg ikke vet hva terapeuten har jobbet med.
 
Panartrose kan ha sitt opphav i lockfoot, kanskje mest avhengig av hvor i kroppen det sitter. Lock-foot har den effekten at det kan skape negativt strekk og press på ledd, som gjør en mer mottagelig for slitasje.
Jeg har personlig opplevd flere som har merket betydelig bedring eller fullstendig bedring av leddplager etter at lockfoot har blitt rettet opp. Det avhenger nok en del av hvor alvorlig og langtkommende slitasjen er.
 
Jeg har ingen erfaring til macula spesifikt med hensyn til lockfoot, men man vet at en del synsproblemer og plager med øynene kan bedres ved en lockfoot korreksjon. Det mest vanlige rapporterte er at samsynet kan bedres og at skarpsynet kan bli bedre. Det har også vært rapportert om tilfeller hvor kraftig skjelning har justert seg til normal stilling etter en lockfoot korreksjon.
 
Når det gjelder diabetes 2 så tror jeg nok neppe at lock-foot vil ha noen stor effekt, selv om man vet at lock-foot korreksjon kan være nyttig som en del av et behandlingsopplegg ved diverse mage-tarmproblemer. Diabetes 2 er fortrinnsvis knyttet til bukspyttkjertelen. Så med hensyn til diabetes 2 så er kostholdet helt avgjørende.

 

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search