fbpx

Hei,

er ei jente på 36 år som alltid har vært plaget med mageproblemer og oppblåst mage. Det siste halvannet året har dette forverret seg, sammen med en rekke andre symptomer som vekselvis løs og hard mage, mageknip, vekttap,svimmelhet, "verk" i kroppen, slapphet og kvalme. Har tatt diverse blodprøver, bla for gluten og melkeallergi, uten resultat. Har hatt et lavt jernlager siste tiden også, og tar jerntbl. for det. Fått beskjed av lege om å prøve å se om det er noe jeg reagerer på som jeg spiser, men synes det er vanskelig å vite hvordan jeg skal gå frem når jeg egentlig ikke ser noe sammenheng med noen matvare. Har i samme periode vært noe "utbrent", trøtt og uopplagt,masse ekstraslag på hjertet og hatt endel panikkanfall pga redselen for at det skal være noe galt med hjertet mitt. Ekstraslagene har i takt med blodprosenten nesten forsvunnet, og panikkanfallene kommer sjeldnere og sjeldnere. Men magen er fortsatt ikke samarbeidsvillig..hva kan dette være? Og hvordan gå frem for å finne ut om jeg reagerer på enkelte matvarer? Anbefaler du spesielle faggrupper/instanser i forhold til utredning av matvareallergi? Har pollenallergi(gress og burot) og pelsdyrallergi.

~jente36

Hei Jente 36.
Vi jobber veldig mye med plager relatert til kost og ernæring. Dette kan ha innvirkning på fordøyelsen din og med alle de symptomene som du beskriver. Men det kan også ha innvirkning på hjertet ditt og mange andre funksjoner i kroppen din.
Jeg foreslår at vi tar en prat rundt temaet DEG og ser på hvordan du lever og fungerer. Om det skulle være nødvendig med noen tester, så vil vi konkludere med det underveis.
Men det er ikke alltid nødvendig - du kan komme langt med råd og veiledning.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search