fbpx

I det siste har jeg vært plaget med en rekke symptomer. Jeg er en jente på 23, har hatt alltid vært ganske skjør og utsatt for allergier; atopisk eksem allergi mot pollen, støv, dyr osv.

I det siste har jeg hatt mange plager. Har mistet store mengder hår, spesielt bak i midten. Jeg har fått hudproblem med store porer, og hudormer på nesen, hake, t-sone, kinn og ved ørene. Mørke ringer under øynene og hvite harde klumper ved ytterste øyekrok.
Har utflod som lukter, føler jeg må vaske meg hele tiden.
Det aller verste er kanskje problemer med magen. Er veldig oppblåst, med smerter(nesten som kolikk) og luft som lukter vondt! Magen er treg. Luftplagene er spesielt ille om jeg drikker øl/vin, eller spiser noe med høyt sukkerinnhold. Men drikker jeg alkohol må snur mangen og blir ofte løs.

Hva kan alt dette være? Henger det sammen?

Mvh
jente 23

~

Hei

Som regel er det en sammenheng mellom alle ubalanser i kroppen, selv om det ikke er lett å se det ved første øyekast.
Ut fra beskrivelsen av mageproblemene dine synes jeg det ville være fornuftig å begynne med å se på kostholdet ditt. Det du spiser, påvirker en lang rekke hormoner og prosesser i kroppen, både direkte i tarmen og andre steder. Mangel på vitaminer og mineraler, for lite fett i kosten og for høyt inntak av sukker/karbohydrater kan bringe hele systemet i ubalanse.

Du er velkommen til en samtale om kost hos oss. En hårmineralanalyse kan vurderes for å se nøyere på din mineralstatus også.

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search