fbpx

Hei!
Jeg har den siste måneden ++ vært plaget av mareritt. Disse dukker opp så godt som hver natt, og noen drømmer gjentar seg ofte. Marerittene er tildels groteske, og det går utover formen på dagtid av å ha så urolige netter, da jeg våkner brått flere ganger og enkelte netter ikke sovner igjen. Dels fordi jeg ikke får, dels fordi jeg ikke vil på grunn av drømmene. Da sover jeg heller på ettermiddagene, da dukker ikke marerittene opp.Det er vanskelig å sette disse i sammenheng, og det begynner å by på problemer. Er det noen behandlingsform hos dere som kan være til hjelp for meg?

~TR

Hei TR.

Så bra at du tidlig undersøker hvilke tilbud som kan hjelpe deg med marerittene. Når mareritt og søvnløshet får utvikle seg over tid, kan det få svært uheldige konsekvenser.
Forskning rundt temaet fremstiller flere interessante teorier og resultater. Felles for feltet er at det fremdeles er uoversiktlig, og vanskelig å konkludere med sammenhenger.
Behandling av mareritt, eller spesielt insomnia har tradisjonelt vært via bruk av medisiner.
Jeg er av den oppfatning at det er en del andre behandlingsformer som bør benyttes først.
Hos oss kan NLP-Coaching med dens kognitive behandlingsteknikker og ulike verktøy være en meget god hjelp. Freud ment at drømmer er "the royal road to the unconscious" og det vil være et utgangspunkt i behandlingen hos oss. Velkommen.

Med hilsen
amedisin - Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search