Hei. jeg er en ung mann i tjueårende. jeg begynte å få merkelige følelser i kroppen og redusert følelse i høyre side av kroppen rundt januar i år. Når jeg går/beveger meg pleier det å gå fint, problemene mine er hovedsaklig når jeg står oppreist eller sitter stille. Jeg har vært hos lege og undersøkt, har til og med vært så engstelig at jeg tok MR av hodet. Det viser seg at jeg er fysisk frisk. Jeg har skal ærlig innrømme at jeg har slitt med angst det siste halvåret, men er har kommet meg veldig tilbake psykisk. Disse følelsene er fortsatt tilstedeværende.. Jeg leste om lockfoot på hjemmesiden deres og følte meg litt truffet. Hva tror dere? takk på forhånd

~Lars

Heisann
Beklager sent svar til deg, men nå kommer det endelig.
Ja, lock-foot kan være relevant behandling for problemet du beskriver. Ved et lock-foot problem så får man skjevheter i skjeletter som vil påvirke nervesystemet og gjerne gjøre at nerver kommer i klem med resultat i manglende følelse i deler av kroppen. Det vil også være lurt å også vurdere muskulære ting her også, spesielt kjernemuskulaturen som ligger i nedre rygg området. Dette pga at du nevner problemet dukker opp når du sitter eller står, så kan det muligens tyde på stramme psoas/iliacus/isjas muskler. Disse kan vi behandle parallelt med lock-foot behandling.
Ellers vet vi også at emosjonelle problemer også kan forårsake muskulære spenninger og det og få jobbet med dette kan også frigjøre kroppen fra slike spenninger. Vi erfarer at Tankefelt terapi er gunstig på denne type problemer. Men utifra beskrivelsen din så tror jeg nok Lock-Foot behandling vil være mest hensiktsmessig først.

Med hilsen
Amedisin - Alternativ Medisin Røa

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search