fbpx

Hei!
Jeg håper du kan hjelpe meg, jeg fikk diagnosen pco når jeg var 14 år, har ikke vært nevneverdig plaget med det annet enn uregelmessig mens. Gikk på pergotime når jeg var 24 år, etter avsluttet kur ble jeg veldig syk: Jeg fikk panikkangst som slo meg rett i kjelleren, konstant svimmel, ør, dårlig søvn.
Etter ca 1 år har mye rart kommet snikende: Hjerteklapp, psoriasis, leddgikt, konstant trett og utslitt, orker ikke så mye mer,krampe i bena, hender som sovner, meget trøtt og utslitt om morgenen,meget glemsk og "sløv", høyt kolesterol, stort søtbehov(etterfulgt av saltbehov), hodepine, overvektig +++
Jeg er nå 32 år og alt dette har kommet snikende med årene og det tar snart livet av meg, men blir ikke tatt alvorlig av legene, blir sent hjem med antidepressiver(som ikke hjelper) Jeg kom ved en tilfeldighet over en artikkel om binyretretthet og ble overlykkelig for nå hadde jeg fått svar på hva som feiler meg.
Det jeg lurer på er om det er en sammenheng mellom pco og binyretretthet?
Hvordan kan man finne ut om man har den sykdommen?
Ser de har noen tester i sverige og usa men er usikker på hvem av de som tester for binyretretthet, men finnes det noe lignende i norge?
Finnes det gode behandlingsmetoder for binyretretthet?

Dette ble mye men håper på svar, på forhånd tusen takk

~jj

Hei jj

Pco er en hormonell ubalanse og denne drar som oftest med seg flere av hormonene våre i ubalanse også - derav også binyre hormonene.
Hvor du kan få sjekket dette er jeg heller noe usikker på.
Vi jobber mye med å opprette balansen i kroppen til mennesker med ervervet ubalanse. Dette pleier normalt å gå veldig bra også på meget vanskelige pco tilfeller.
Jeg vil meget sterkt anbefale deg en gjennomgang av hva du spiser og drikker, da dette har stor innvirkning på den hormonelle balansen generelt.

Trenger du mer fra oss, så bistår vi deg mer enn gjerne

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search