fbpx

hei.

for noen uker tilbake, var jeg på vei til oslo,vi kjøre bil, og vi måtte plutselig stoppe, fordi jeg fikk et anfall,ble svimmel, kvalm, svetta , følte jeg skulle dø, vi brukte 8 timer med bilen fra hamar til oslo fordi jeg ikke klarte å kjøre mer...

etter det var jeg dårlig i ca 3 uker...
og jeg tok masse blodprøver og ingen ting var galt, legen trodde jeg kanskje hadde tilstanden panikk angst, men det største problemet mitt er at jeg ikke ser positivt på livet lenger, har blitt hel deprimert.., jeg klarer ikke å kjøre noe transport, verken, tog, buss, bil, ingen ting, og jeg blir av og til dårlig på jobb..

jeg lurer på om det går ann å heale meg, jeg gjør alt for å bli meg selv igjen..

MVH melika .

~angst90

Hei angst90

Det høres ut som et sterkt anfall av angst, ja.
TFT kan være veldig effektivt i hjelp mot angst og angstanfall.
Det jeg ville ha gjort med deg var å finne ut hvorfor du ser så mørkt på livet, jeg vil spørre deg, helt til vi kommer til kjernen i problemet, og når du kjenner etter i kroppen din hva som gjør vondt, vil jeg ved hjelp av teknikken jeg bruker (Tankefeltteknikken) hjelpe deg til å bli avslappet.
- Eller om du vil, til situasjonen som gjør deg oppskaket, blir nøytralisert. -Til den ikke skaker deg opp lenger.
Dette må vi gjøre så mange ganger det trengs, til vi har gjennomgått alle "lagene" dine med spenninger. Jeg oppfordrer deg i aller høyeste grad til å gjøre noe med situasjonen din. Og jeg vil gjerne prøve å hjelpe deg.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa
Turid Kjellevand

Start typing and press Enter to search