fbpx

Fikk i 2009 påvist borrelia i norsk helsevesen, og har blitt behandlet for dette uten å bli frisk igjen. Har også blitt behandlet ved Norsk Borreliosesenter i 2010. I 2011-2013 har jeg brukt ulik alternativ medisin. Er fortsatt langt fra frisk.
Mine helseplager er i dag bl.a.: energisvikt (må hvile mye), Hodeverk, tunghetsfølelse i hele kroppen, konsentrasjonsvansker, dårlig hukommelse, "stiv i kroppen", halter på venstre fot.......
Har dere hatt pasienter med samme symptomer som jeg har?
Kan dere ha noe tilbud på klinikken deres som kan bedre min helse, og evt hvilken behandling?
Venter spent på svar

~Helge

Hei Helge.
Vi har hatt mange borrelia rammede innom vår klinikk, som også har vært innom helsevesenet.
Mange til mørkefelt mikroskopiering og påfølgende behandling. Det vi erfarer er at borrelia er veldig krevende å behandle, det tar lang tid og krever en helthetlig plan man skal oppnå resultater.
Vi er opptatt av at må styrke kroppens eget immunforsvar, samt at kroppens miljø må gjøres optimalt samtidig som at man selvfølgelig må ha gjennomtenkt behandling for å behandle selve mikrobene.
Når man vet at ca 80% av immunforsvaret ligger i tarmsystemet, så blir det å jobbe med det grunnleggende viktig, samt at vi også vet at når miljøet i kroppen er optimalt, så vil det være veldig tøft for mikrober som bakterier, parasitter osv å finne et livsgrunnlag. Dog erfarer vi dessverre at når borrelia bakterien med sine co-infeksjoner først har fått fotfeste i kroppen, så er den som sagt krevende å bli kvitt.
Det vi tilbyr på klinikken er helhetlig behandling med flere terapier. Viprøver å styrke tarmsystemet, immunforsvaret og kroppens miljø med behandlinger, tilskudd og ikke minst kosthold.
Vi bruker en del ganske potente og virkningsfulle produkter i den sammenheng.
Vi bruker også en type frekvens medisin som heter NEShealth som kan jobbe direkte mot kroppens miljø og styrke disse, slik at mikrober får dårligere livsgrunnlag.
Vi bruker også E-Lybra bioresonance terapi. Dette er frekvenser som sendes inn i kroppen. I England har det over de siste årene vært en stor gruppe leger og terapeuter som har jobbet kontinuerlig for å utvikle behandlingsprogrammer for borrelia og de seneste programmene er ganske lovende. Fordelen med frekvensterapi er at det kan komme til steder i kroppen din som AB og kost tilskudd ikke kan komme til, feks i bindevev og ledd som vi ofte vet feks borrelia bakteriene kan gjemme seg.
I tillegg kan vi bruke refleksologi for å styrke immunforsvaret sammen med de andre tiltakene. E-Lybra behandling tar 1.5 time pr gang og bør gjøres ihvertfall 1 gang i uken for optimale resultater.
Under denne behandlingen er det vanlig å kunne gi refleksologi behandling samtidig.

Start typing and press Enter to search