fbpx

Hei! Jeg sliter med en ekstrem sjalusi som snart ødelegger meg innvendig. Har levd med en utro mann i mange år som til slutt innledet et forhold til min venninne. Ble løyet til så mange ganger at jeg til slutt ikke klarte føle på det, ble bare kald og fortrengte alt sammen. Flyttet etterhvert fra hverandre og møtte en ny etter ca ett år. I det forholdet var jeg en hemmelighet i ca 1 år før han turte fortelle eks og familie om meg. Det var en tøff tid for alt han gjorde med de inkl. ferier ol ble jeg holdt utenfor. Nå takler jeg ingenting av det han gjør og stoler ikke på han, selv om han aldri har løyet for meg ( tror jeg). Nå er sjalusifølelsene til han helt uholdbart, prater han med jenter på tlf eller besøker eksen blir jeg sinnsykt. Jeg hyler, skriker, sier stygge ting og vrir meg i smerte. Ønsker gjøre hva som helst for å slippe denne smerten mere som snart ødelegger livet mitt. Har nå bestemt meg for å søke profesjonell hjelp og lurer på om dette er noe dere kan hjelpe med.

~Navnet blir synlig på nettsiden!

Hei.
Å bli utsatt for utroskap og løgn i nære relasjoner er en av de følelsesmessig tøffeste påkjenninger vi kan utsettes for, nettopp fordi det er en nær relasjon. I ditt tilfelle har det vært et dobbelt svik, fra din eksmann og din eksvenninne. Når du sannsynligvis ikke har fått bearbeidet opplevelsen fra forrige relasjon, er spørsmålet hva du bringer av ballast inn i neste relasjon.
Det er åpenbart etter din beskrivelse av dine reaksjoner, at du trenger bistand til å legge bak deg et uhensiktsmessig mønster.
Coaching vil i de fleste tilfeller være meget nyttig hjelp i å oppnå det du ønsker.
Velkommen.

Med hilsen
amedisin - Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search