fbpx

Hei!

Jeg er en voksen person i ledende stilling som alltid har arbeidet hardt! Jeg er bedriftsgründer og bedriftseier og jeg har som hovedregel alltid "strukket dagene" og de siste 10 år tilbragt svært mye tid ved min PC!

Jeg må innrømme at jeg i utgangspunktet trolig er en noe "anspent person" som ofte bruker mye energi i kroppen, - også i situasjoner hvor jeg burde kunne puste rolig med magen og opptre mer "avslappet"!
Det at jeg nå, ukontrollert "vrir hode og hals" over til siden, begynner å bli et problem for meg; - både i arbeid og i fritiden. Jeg har alltid holdt meg i god fysisk form og min form for "nedstressing" har alltid vært lange løpeturer. Nå begynner også mine løpeturer å bli vanskelige fordi jeg stadig "vrir hodet" over til siden og ser på stien mer som en "skuling fra siden" i stedet for å holde et skarpt fokus på "stokker å stein"

Spørsmål: Fordi jeg selv tror fenomenet skyldes en langvarig anspenthet i mage/bryst (dårlig pusteteknikk), - tror dere at jeg ved hjelp av hypnose vil kunne finne tilbake til en naturlig avslappethet i kropp og spesielt hode/hals?

Det hører med til histrorien at en lege jeg drøftet dette med, mente at avslappende piller var løsningen. Dett er sikkert korrekt som en lindring, men jeg vil problemet dypere til livs,- dessuten har jeg alldri tatt særlig mye piller for noe som helst og har alltid levet etter instillingen at kroppen selv leger det meste. Jeg er 60 år!

Dersom dere tror hypnose i noen grad kan hjelpe meg tilbake til en mer normal hals/hode holdning; - er jeg villig til å stille opp å gjøre forsøk.
Vennter i spenning på deres tilbakemelding!

~C.B

Hei

Jeg tror hypnose kombinert med NLP (språk og teknikker til endring av tankemønstre) kan hjelpe deg til å være mer avslappet generelt, og dette kan være løsningen.
Utfordringen er, at når kroppen først har begynt å si ifra at "noe er feil" betyr det ofte at man har overhørt mange signaler om å endre vaner og rutiner.
Vi kan hjelpe deg til å andre dine tankevaner og rutiner og det igjen kan hjelpe deg med de ufrivillige hodebevegelser. Så lenge du ikke endre systemet vil problemet sannsynligvis vedvare.
Jeg vil foreslå en kombinasjon av NLP og hypnose over 6 x 1,5 timer i en periode på 3 måneder. Da får vi mulighet til å hjelpe deg fra gang til gang med å tilpasse dine nye tankevaner, rutiner og derav kroppens måte å besvare dine handlinger på.
Håper denne informasjon var til nytte. Velkommen skal du være.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search