fbpx

Hei,

Jeg har ikke termin før 27. januar, men planlegger litt forover. Jeg har planer om å forsøke å føde uten bruk av medisinsk smertestillende, kun ved hjelp av badekar/lystgass, og jeg har derfor allerede begynt å forberede meg på dette. I den forbindelse tenkte jeg det kunne være lurt å teste ut en kombinasjon av soneterapi og modningsakupunktur for å forberede kroppen mest mulig.

Det er vel rundt uke 35 det er vanlig å starte med dette? Kan jeg ta soneterapi og modningsakupunktur samme dag eller er det vanlig på forskjellige dager? Er det mulig å sette sammen en "modningspakke" med starttid passe tid før termin (hvor mange ganger er vanlig), og hva vil prisen ca bli?

~Isabell

Hei Isabell.

Jeg vil anbefale deg å starte med soneterapi først for at kroppen skal være best mulig rustet til det den skal gjennomgå.
Og når det nærmer seg termin vil jeg anbefale akupunktur. Starttidspunktet vil jeg anbefale deg tidligere enn du antyder - selve modningsakupunkturen vil jeg anbefale fra uke 33. Skulle du da føde før termin, så er kroppen forberedt for dette.
Når det gjelder soneterapien, så kan du i prinsippet starte når du selv ønsker. Den vil hjelpe til med å optimalisere kroppen din i en tøff tid. Jeg hjelper ofte kvinner til å bli gravide og følger de gjerne hele veien frem til fødsel.
Pris avhenger av når starttidspunktet er, men akupunktur koster kr 450,- pr behandling og soneterapi koster kr 550,-. Kombinasjonen av begge behandlingsformene koster kr 690,- Se vår prisliste for oppdaterte priser

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search