fbpx

Hei!
Jeg er en jente på 24 som har slitt med diverse plager siden jeg var ca 17. Det begynte med spiseforstyrrelser, utviklet seg videre til magesmerter, kyssesyken og så utmattelse. Jeg har gått til mange terapeuter opp gjennom og funnet noe, spesielt psykomotorisk fysioterapi som har hjulpet meg ihvertfall til å bli mer klar over egne mønstere og hvordan ting henger sammen. Jeg har i ca ett år nå, forbedret energien min betraktelig og har for første gang siden vederegående begynt på fullt studie:-)!
Men helt der er jeg ikke enda, jeg sliter mye med magesmerter grunnet luft i magen. Det er hver dag, noen ganger så ille at jeg blir liggende våken om natta. Etter å ha gått mange runder og fått en del hjelp blitt klar over mer og mer at magesmertene har stor sammenheng med stress. Jeg merker også at det med magevondt og oppblåsthet har blitt en slags "vane". det trengs bare en tanke til "har jeg vondt i magen nå?" eller "plis, ikke få vondt i magen nå!", for at jeg faktisk fysisk kan bli skikkelig oppblåst. Det er nesten sprøtt. Jeg skjønner mer og mer hvor nære sinn og kropp er hverandre.
Føler jeg er kommet et stykke på vei, men at jeg virkelig trenger noe som kan gi meg en "switch". Har tenkt og lest litt om nlp og prøvd litt teknikker. Jeg merker det har virkning til en viss grad, men det er kanksje enda mer kraft i det når jeg er ansikt til ansikt på en coach?! John, tror du du kan hjelpe meg med å lære å switche, og å snu mage-vane-tankene mine?
Jeg har så utrolig utrolig lyst til å få kroppen i balanse igjen!

~J

Hei J
Ja, - jeg mener jeg kan hjelpe deg å switche over og få deg til å endre fokus.
Ser du har en stor innsikt hva som er på gang i deg, - det skal derfor være meg en fornøyelse å hjelpe deg det siste stykke på veien.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search