fbpx

Jeg har slitt med svimmelhet i 10 år og fått diagnosen Kronisk krystallsyke først for 1 år siden etter å ha slitt meg gjennom ett helsevesen som ikke fungerer helt som det skal. Vært sengeliggende i perioder og andre symptomer (tileggsplager) har vært kraftig hodepine, kvalme, diare, ekstremt lavt energinivå, angst osv... Jeg har ett 10 behandlinger for krystallsyke ikke blitt bra og lurer på om det kan være noen underliggende årsak til krystallsyken - det tror jeg selv, men hva er jeg usikker på. Har dere noen ergaring med krystallsyke og behandlingsmetoder? Kan det hele være livstilsrelatert/kostholdsrelatert?

~Nina B

Hei Nina B.

Svimmelhet har så mange årsaker at jeg kan ikke svare deg definitivt. Men vi jobber mye med svimmelhet generelt og gjerne i tillegg med andre symptomer som du også nevner at du har.
Det høres ihvertfall ut som om du har en ubalanse som griper om flere deler og funksjoner av kroppen din og jeg vil råde deg til å forsøke anne hjelp til dette. Alternativet kan være akupunktur, soneterapi, bioenergetiske skanninger/behandlinger.

Start typing and press Enter to search