fbpx

Jeg har passert 60, er i full jobb og trives med det. Sykefravær har vært bortimot et fremmedord for meg. Men for ca. 2 år siden fikk jeg et utslett som etterhvert har blitt et kjempeproblem. Utslett har jeg hatt før, men ikke så plagsomt, og det har alltid forsvunnet igjen av seg selv. Denne gangen startet det som et lite insektstikk oppå venstre hånd mellom tommel og pekefinger. Det klødde intenst og spredte seg videre på hånden. Kort tid etter fikk jeg det samme på venstre legg, og så utviklet det seg på begge hender, armer og ben. Jeg fikk håravfall og neglene ble et problem, på tærne virket det nesten som om de gikk i oppløsning. Jeg var hos lege, ingenting galt ble funnet, det var ikke sopp og ikke psoriassis. Jeg fant en som drev med naturterapi og tok en Vegatest. Han foreskrev selen i store doser og sink, jeg hadde bl.annet blyforgiftning mente han. Håravfallet avtok og neglene ble bedre, men utslettet ville ikke gi seg. I perioder klødde det intenst, det begynte å gå utover nattesøvnen, jeg kunne våkne av at jeg hadde klort meg til blods. Jeg var fortsatt i full jobb, men det begynte å bli skikkelig slitsomt. Jeg fikk en time hos en hudspesialist på en privatklinikk. Innen jeg kom dit hadde det "eksplodert", armer, hender, ben og føtter hovnet opp, den ene ankelen var et stort, åpent sår og huden var som på en elefant, jeg hadde feber og følte meg totalt utkjørt. Ikke så rart, resultatet av testingen viste at jeg hadde pådratt meg gule stafylokokker. Det tok meg over 4 måneder og masse medisinering å komme meg i jobb igjen. Legen min mente jeg var allergisk for noe på jobb siden jeg lenge var bedre når jeg var hjemme, jeg pendler. Jeg gikk gjennom en masse tester, men de fant ingenting som kunne være årsaken. Jeg var veldig fornøyd da jeg endelig var i jobb igjen. Utslettet var borte og jeg hadde også funnet en homeopat som mente han kunne hjelpe meg med å finne årsaken og fjerne den så det ikke kom tilbake, men det ville ta litt tid. Han påsto at det var ikke allergi, men problemer i fordøyelses systemet mitt som hadde samlet seg over lang tid. Jeg holdt i 2 mnd. så fikk jeg et skikkelig tilbakefall og måtte reise hjem etter 4 dager på jobb. Det ble nytt legebesøk, ny sykemelding og ny antibiotikakur, noe jeg ikke er spesielt glad for. Min lege er lite åpen for det alternative. Jeg vet jeg kan bytte, men kjenner ikke til og finner ingen i rimelig nærhet, jeg bor på sørlandet. For øyeblikket ser jeg ikke pen ut på armer og ben, men såret på ankelen gror iallfall. Dette ble langt, har dere noen råd? Kjenner dere til noen som driver som dere her sør, eller må jeg til Oslo?

~Optimisten

Hei Optimisten

Utfra det som du forteller, så er det jo ingen tvil om at du har problemer - og at det er noe som ikke er riktig i din kropp.
Jeg kan ikke svare deg på hva dette kan være selvfølgelig, men at du helt sikkert har en eller annen alternativ behandler i din nærhet somkan hjelpe deg. Jeg har ingen å henvise deg til dessverre.
Men her kan det være snakk om en alternativ/holistisk lege.
Jeg vet ikke hvor du bor, men der er en ved navn Bjørn Øverby som ihvertfall er nærmere sørlandet enn det vi er.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa

Start typing and press Enter to search