fbpx

Hei,

Har nå vært til 3 akupunktur-behandlinger for pollenallergi hos et senter i Drammen. Jeg fikk anbefalt disse av en kamerat som hadde gode erfaringer og hadde derfor store forhåpninger. Mine allergiplager er nok ikke av de værste; jeg kjenner litt til or og hassel, gjerne akkurat når snøen forsvinner, kombinasjon med alt støv som kommer. Størst plage har jeg med bjørk, men dersom jeg tar tabletter (Aerius), vasker ansiktet ofte etc, så går det greit. Første behandling hos akupunktør var for 3 uker siden, deretter en for 2 uker siden. Hadde tredje behandling i går, men: hele påsken var jeg meget tett, rennende nese, sviende øyne, egentlig som midt i værste bjørkeperioden, selv om det var bare moderat med hassel og or. Måtte t.o.m bruke nesespray, det har jeg ikke trengt på flere år. Akupunktør mener dette er en normal reaksjon på behandling og et bevis på at det funker. Men, hva er meningen med å fortsette behandling dersom forebyggingsperioden blir værre og lengre enn pollenperioden? Dessuten er jo ikke akkurat dette billig! Hvor lenge bør jeg prøve før jeg gir opp? Er dette noe jeg må regne med hvert år er hele behandlingen meningsløs.

~Skeptisk

Hei skeptisk

Akupunktur skal hjelpe kroppen din til å bli renset for stoffer som har hopet seg opp. I denne perioden kan alle dine symptomer bli verre. Ideelt skulle du ha gått til akupunktøren mye tidligere, før symptomene var et fakta. Men be akupunktøren din om å sette en akutt (perma nål) som du kan gå med til plagene dine er forbi. Denne vil stimulere kroppen din til bedring og dempe symptomene dine i den akutte fasen.
Når du er midt i allergi sesongen er kroppen din sliten av å kjempe mot plagene og har mindre energi til den opprensende virkningen og derfor føler du nok at plagene er ille. Det er derfor lurt å få bare dempende behandling i den akutte fasen og heller ta igjen den generelle behandlingen når kroppen skal bygges opp frem mot en allergi sesong.
Men når det er sagt, så er 3 behandlinger lite i den store sammenhengen. Og hensikten er at du over tid skal bli kvitt dine plager helt.

Lykke til

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa
/p>

bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search