Skip to content

Hei.
Etter samlivsbruddet fikk jeg voldsomt “slag i magen” ble usikker og redd for alt. Holdt meg inne eller hos mor og far i ca 4 mnd. Er bitter og sinna og griner om hverandre, blitt meget følsom for alt er stort sett redd. Jeg klarte etter 4 mnd å bygge meg opp i via fysisk trening – tenke positivt og håpet å bli lykkelig igjen bare jeg fant en dame/kjærste. Brukte all min tid på nett baserte møteplaseer, fikk respons og ga respons – ingen passet ble etterhvert så frustert at jeg sa til meg selv ” er det noe galt med meg” hvorfor finner jeg ingen, falt inn i en ny depersjon/angst og tankene virrer i hodet, redd for å ikke finne noen, redd får bli alene redd for at andre skal se rart på meg og det bare utvilker seg. Igjen sitter jeg inne stengt og orker ingen ting , rett og slett ingen ting, alt er tungt, minste ting. Gruer meg til barna kommer og gruer meg til de skal dra igjen.
Hva feiler det meg?

blh

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei,

Først og fremst: Det trenger ikke feile deg noe i den forstand. Men du har det åpenbart ikke godt, og det er forståelig. Det er like mange måter å reagere på et brudd som det finnes folk på jorda, og jeg tør påstå at ingen brudd eller avvisning påvirker oss følelsesmessig uten å trekke med seg deler av oss som vi bærer på fra før.
Ut fra hva du sier, høres det ut som du er deprimert, noe som går ut over livet ditt totalt sett. Det trenger ikke bety at du er deprimert som person, selv om du er blitt det nå.
Den gode nyheten er at graden av smerte ikke nødvendigvis tilsvarer tiden og arbeidet det må ta for å få det bra igjen. Instilling og eventuelt hjelp du får kan spille en større rolle enn alvorlighetsgraden av din situasjon. Jeg anbefaler deg å få hjelp i en startfase, slik at det blir lettere for deg å snu livet ditt igjen. Tilbudene er mange, og du kan se noen av dem her på hjemmesiden til Alternativ Medisin Røa, eller søke på nettet generelt, eventuelt høre med andre du kjenner om de har nyttig erfaring fra en behandling eller rådgiver.
Hvis du får snudd spiralen du er i nå, kan det godt hende du klarer å komme til topps selv.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa