Skip to content
Hei.
Jeg er en 25 år gammel jente som er svært aktiv og trener vekter og aerobic nesten hver dag.
Jeg har de siste 4-5 årene slitt med smerte i øvre del av rygg, rett under skulderbladet på min venstre side. Det er vondt når jeg vrir meg, og når jeg puster godt inn og vrir. Er også vondt når jeg prøver å tøye rygg eller løfte markløft. I tilegg har jeg veldig vondt i høyre kne. Dette merkes spesielt når jeg går i nedoverbakker og særlig når jeg sykler.

Jeg har gått til naprapat, kiropraktor og massør over lengre tid for å prøve å fikse problemet. 4-5 behandlinger hos naprapat, som sa han hadde fikset det, men problemet kom tilbaket etter kun en uke. Så gikk jeg til kiropraktor som sa jeg hadde en fot som var ca 1- 1 1/2 cm kortere enn den andre. Jeg ble sendt til røntgen og tilbakekalt til kiropraktor. Han knakk meg opp og sa han trodde han hadde fått orden på det denne gangen. Etter en uke er jeg like ille igjen.


Spørsmålet mitt er:
Kan lockfoot behandling være noe for meg? Hvis ikke, hva slags behandling anbefaler dere meg? Jeg begynner å bli sliten av å ha det sånn, og orker knapt gå på trening lengre pga smertene.

På forhånd takk:)

anne christine

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei Anne Christine

Det er veldig vanskelig bare utfra det som du forteller å gi deg noen videre råd. Men det er jo tydelig at du sliter og dette må en jo kunne finne ut av. Naprapaten vår setter også nåler i triggerpunktene og direkte i musklene i tillegg til naprapatien.
Han finner stort sett ut av det meste og får meget gode tilbakemeldinger. Han er også ivrig vektløfter, slik at dette som du sliter med bør han ha kunnskap om.
Dersom du har lyst til å prøve ham en runde for å høre hva han finner og hvordan han tenker, så er du mer enn velkommen til det.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa
Anne Karin Gjørtz