Skip to content

Hei.

Har spørsmål i forhold til gjentatte episoder med uvi.
Går på Famar etter brystbevarende brystkreft operajon i mai i år. Har kommet bra gjennom operasjon og behandling.Bruker Famar da krefttypen var hormofølbar. Er 64 år, Gikk tidliger på lokal østorogen som jeg måtte slutte med pga krefttypen, og som jeg sa i tillegg Famar som er hormonhemmende. Har derfor skjøre slimhinner og regner med at dette er årsaken til gjentatte uvi. symptomer. Hadde første betennelsen i august da jeg var ferdig behandlet med stråler. Det var da kraftig utslag både på bakterier og blod. Fikk Furadantin for Dette. Fikk ganske snart igjen en like kraftig infeksjon. På ny Furandantin.
Etter 3. kur som ikke var så ille ba jeg om dyrkning av urinen etter ferdig behandling, men det var da ikke oppvekst av bakterier. Etter dette har jeg hatt gjentatte begynnende symptomer, men har valgt å ikke gå på medisiner. Drikker mye, bruker Tranebær og tar ellers forhåndsregler med hensyn til hygiene, holder meg varm osv. Det rare er at symptomene varer veldig kort tid. alt fra 1 time til 3 timer. Første 2 gangene var det tydelig blod og lukt av urinen, men ikke de påfølgene gangene. Fra august til nå har jeg vært borti symptomer 5-6 gng.
Ønsker å styrke immunforsvaret, men er usikker på hva som er å anbefale med hensyn til diagnosen min.
Har ellers lavt stoffskifte, astma og fibromyagi.
Er tross alt i fin form og har kommet gjennom alt uten nevneverdige problemer. Tenker å bestille ny time hos fastlege for nærmere u.s. Men kunne tenke soneterapi eller annet i tillegg.

Hanne

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag


Hei Hanne

Det kan være mange grunner for at dette blusser opp igjen stadig vekk. Jeg leser at du trenger å styrke immunforsvaret ditt og dette hjelper vi deg gjerne med. Du trenger også å bygge opp den totale energien din etter behandlingene dine.
Her er mye som kan gripes fatt i og jeg tror du vil ha et godt utbytte av soneterapi.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa