Skip to content

jeg har en jente på 6 år som er beskjeden av natur. jeg reagerer på ulike situasjoner, hvor hun møter andre hun kjenner(personalet i bhg, barn fra barnehagen osv) på privaten. Når de kommer bort til henne, sier hei, låser hun seg helt, ser ned eller gjemmer seg bak oss(foreldre). Kommer de for nærme henne, kan hun begynne å skrike eller slå rundt seg. Dette opplever jeg også ved levering i bhg, da gjemmer hun seg bak meg, helt til jeg har fulgt henne inn. Ingen problem så lenge de ikke kommer for nærme henne. Hun trenger tid og ro på å komme seg inn. Kommer noen bort til henne og vil prate med henne, kan hun få en reaksjon ved å skrike-gå vekk. Er dette grunn til bekymring? Dette er jo personer hun kjenner. Tenker litt på skolestart til høsten. Det å ta kontakt med barnepsykolog, er det å gå for langt?Hun fungerer veldig godt i lek i barnehagen med andre barn, har mange venner og er egentlig en populær lekekamerat. Hun er sosial, litt beskjeden i større forsamlinger, men ikke noe stort problem. Problemet ligger egentlig når hun møter andre, og det forventes at hun skal si hei.

Mor

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei

Barn er så forskjellige.  Mange er sjenerte i møte med andre barn og voksne.  Hvis jeg forstår deg riktig, er det  i møte med andre,  er det blant annet mens hun er sammen med dere foreldre,  at sjenansen er størst og i den forbindelse at hun kan reagere med sinne.
Hvorfor det er slik,  er spørsmålet man kan stille seg.  Det kan selvfølgelig endre seg med alderen og det er ikke sikkert at det blir vanskelig når hun begynner på skolen.

Det er vanskelig å gi et konstruktivt råd uten å ha truffet henne, da det er så mange faktorer som spiller inn i hvilken medisin vi velger.  Jeg er homeopat og arbeider med barn og voksne med mindre emosjonelle problemer, så vel som fysiske plager. Ofte kan problemer reduseres gradvis ved den riktige homeopatiske behandlingen og klienten vil føle seg gradvis roligere og tryggere.  Situasjoner som har vært vanskelige før er ikke en utfordring som tidligere.

 

Ofte vurderer jeg bruk av Bachs Blomstermedisin ved siden av homeopati.  Begge former er skånsomme og uten bivirkninger.

 

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa