Skip to content

jeg er en jente på 19 år som sliter med kjærlighetssorg. har sittet fast i et forhold med gutten jeg elsker i flere år og har til slutt nå bestemt meg for å avslutte det. allikevel føler jeg det samme. at jeg aldri kommer til å kommer videre eller være lykkelig, aldri kommer til å bli glad i noen andre. jeg føler at jeg ikke har vært helt glad på flere år og er så lei av å være lei meg. har hatt oppturer og nedturer men er generelt ikke glad. tror også jeg sliter med dårlig selvtillit.

Siri

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag


Hei Siri,

Selvfølelse:
Jeg tror coaching er helt perfekt for deg. Vi bruker da en blanding av samtale, teknikker og øvelser for å finne ut hva du vil, hva du er god på, hva som gir deg noe, og styrker selvtilliten din. Vi tilpasser timene til deg og hva du er komfortabel med.
Jeg tror du kan finne ut mye om hva du vil fremover bare med 1-2 ganger, men vil absolutt anbefale deg flere timer for å jobbe med selvtilliten og styrke eventuelle valg. Kjenn litt etter hva du er instilt på.
Det er flott at du er såpass ung og begynner tidlig å jobbe med deg selv. Jeg er overbevist om at du kommer til å være glad for det både nå og senere.


Kjærlighetssorg:
Det er naturlig at du føler sorg uansett hvordan forholdet var, og selv om det er du som har gjort det slutt, uansett grunn. Men det er ikke nødvendig at det skal bli så altoppslukende, og det er fullt mulig å føle glede i livet samtidig.
Begynn med å fokusere positivt på livet ditt og deg selv, begynn gjerne i det små hvis det er vanskelig å finne “store” ting.
Jeg vil også anbefale deg å få litt hjelp hvis selvtillit og mangel på glede er noe du har slitt med lenge. Ofte henger vi fast i noen mønstre og tanker som gjør at vi gjør, tenker og føler ting vi ikke trenger i forhold til dagens situasjon. Vi skaper også langt på vei vår egen virkelighet med hvor vi har fokuset vårt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om hva som kan hjelpe, eller info om de ulike tilbudene.

Jeg ønsker deg uansett lykke til.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa