Skip to content
Jeg har i løpet av det siste året hatt store lyskeplager. Alt begynte med at lysken ble overbelastet da jeg over en lengre tid ikke lyttet til kroppen. Dette førte til lyskestrekk på fotballtrening.
Jeg har konstant smerte i lysken, høyre testikkel og bakover mot hamstring-festet. Smertenivået er ulikt fra dag til dag.

Jeg har vært hos kiropraktor, vært igjennom to treningsprogrammer sammen med fysioterapeut, manuell terapeut, massør, akupunktør, fått trykkbølgebehandling og vært hos en spesialist i generell- og ortopedisk kirurgi. I løpet av de ulike behandlingene har jeg tatt både røntgen og CT av hofteområdet, MR av lysken og ultralyd av testiklene. Det har ikke lyktes å gi en diagnose på bakgrunn av disse undersøkelsene. Det har kun blitt påvist at jeg har forandringer i venstre øvre lårben, men man mener at det dreier seg om en godartet forandring i margkanalen. Videre behandling utover dette er ikke anbefalt.

Har du noen forslag for hvilken behandling som kan hjelpe meg å fjerne mine plager? Jeg er meget glad i å trene, og lysken setter bokstavelig talt en stopper for livet.

Gutt 28 år

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei gutt 28 år

Jeg ser at du har forsøkt mye for å få hjelp til dine plager.
Det er ikke godt å si hva lyskestrekken din kommer av og heller ikke hvor stor innvirkning forandringene i venstre lårben kan ha å si for det ubehaget du opplever.
Mitt spørsmål til deg er om du har prøvd naprapat for problemene dine ?
Dette er en terapeut som jobber med både massasje og manipulering om det skulle vise seg å være nødvendig. De behandler alle slags idrettsskader og er vant til mye forskjellige skader.
Om du ikke har prøvd det vil jeg anbefale de på det sterkeste – vi har 2 dyktige behandere.
Og du er velkommen til å bestille en time hos en av de.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa
Anne Karin GJørtz