Skip to content

Hei, jeg har de siste årene vært plaget av veldig sensitiv og romlende mage. Det er veldig sjenerende og det har kommet til et punkt hvor det går ut over livskvaliteten min fordi jeg hele tiden bekymrer meg og tenker over hva jeg kan og ikke kan spise. Stille anledninger med mange folk har blitt min verste fiende, så forelesninger, filmkvelder, møter osv. byr alltid på mye bekymring i forkant. Jeg er veldig bevisst på hva jeg spiser da jeg lett blir oppblåst og får mye luft i magen av visse typer mat. Jeg har sjekket alle mulige allergier hos legen men det ga ikke noe utslag. Jeg har også prøvd å kutte ut melk, økt mengden av fiber osv, men ingenting hjelper. Jeg vet at fordøyelsen blir lett påvirket av psyken og jeg tror jeg nå har kommet i en ond sirkel hvor jeg tenker så mye på hva jeg skal spise og bekymrer meg så mye for de “fryktede” stille settingene at det er hodet som framkaller romlingen. Jeg har gitt opp å få hjelp av leger så håper dere har noen forslag til hva jeg kan gjøre eller om det er noen måte dere kan finne ut om hva jeg kan og ikke kan spise for begynner å gå tom for ideer!

Fortvilet 20-åring

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag


Hei Fortvilet 20-åring

En velfungerende mage/fordøyelse skal ikke rumle.
Og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne ut av dette sammen med deg. Vi vil da gå gjennom med deg hva du spiser og drikker og vurdere denne sammensetningen i forhold til dine problemer. Dette er tema vi jobber mye med og som vi har gode resultater på.
Som du selv sier, så er du kommet i en vanskelig spiral og det er helt rikitg at også tankene dine kan påføre deg et stress som igjen virker inn på din mage / fordøyelse.
Vi kombinerer ofte kost og ernæring med behandling, som aktiverer mage, tarm og fordøyelse og samtidig gir kroppen din et bedre funksjonsområde
Til din orientering så er det alltid mulig å få til en endring  til ditt eget beste.

 

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa